macho Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 http://www.dumpalink.com/media/1125048117 šito ieliku te tikai tāpēc ka baigi labo šotu (vismaz man tā liekas) dabūju - 7352. Āij! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 es tur neko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 es tur neko nesaprotu es pat sapratu. Neskarieties sienam mans savets un jus uzvaresiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 es pat sapratu. Neskarieties sienam mans savets un jus uzvaresiet Pat tu saprati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 ar bumbinjpeli nekas labs nesanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) aaa bija 10.5k un tieshi pirms finisha ieskreju skatoties laikaa , vairak kautkaa negribas spelet, bet tur vnk jaiegaumee intervali kad sakt, a to pie tiem apljiem tur var stundam gaidit EDIT aa un lol tas vecenes apkart ! Edited August 27, 2005 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) norm...es izgaaju to trasiiti... diezgan injchiigi, bet tikai labu peli vajag... Edited August 27, 2005 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 dammit tai speelei raada ka 10fps ir minimums, a ko lai es daru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 dammit tai speelei raada ka 10fps ir minimums, a ko lai es daru? pērc jaunu videni. daži padomi, lai iziet trasīti: 1. uzlieciet mazāku sensu windā, lai pelīte tik traki nelēkā (ja nu kādam grūti novaldīt) 2. izslēgt mūziku, kas skan un uzlikt kaut ko normālu + noņemt to UPS uzrakstu, lai ātrāk var atsākt spēli pēc neveiksmes 3. kad nonāksiet līdz apļiem, kas griežas uz riņķi, nav vajadzīgs noteikt to intervālu, var vienkārši gaidīt nākamo apli uz tām mazajām strīpiņām, bet tur diezgan precīzi jātrāpa virsū (maziņš pratiss vajadzīgs) daži padomi, lai izietu trasīti ultra ātrā laikā: 1. ievērot visus iepriekšējos nosacījumus 2. riskēt visur kur vien iespējams 3. ja nonāciet līdz "vilcieniņam" un nokavējiet, tb jūsu degungalā šamējais aizbrauc uz otru galu, sāciet no jauna 4. neskatīties uz laiku, tas novērš domas btw, mēģināju mega ātri iziet, kadas 30min ņēmos tā arī neizdevās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 oi es nemaz nesaakshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 biju jau tajaa nosleedzoshajaa aplii ar rezultaatu 4000 ,bet nospiedas peles labais taustinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2005 Author Report Share Posted August 28, 2005 daži padomi, lai izietu trasīti ultra ātrā laikā: 1. ievērot visus iepriekšējos nosacījumus 2. riskēt visur kur vien iespējams 3. ja nonāciet līdz "vilcieniņam" un nokavējiet, tb jūsu degungalā šamējais aizbrauc uz otru galu, sāciet no jauna 4. neskatīties uz laiku, tas novērš domas btw, mēģināju mega ātri iziet, kadas 30min ņēmos tā arī neizdevās... neievēroju neko no tevis teiktā (nu ok, lēno apli sagaidīju uz tā mazā gabaliņa, bet tas jau redzams, ka tā vajag) nu ok, vēl uz laiku neskatījos. Bet man liekas man diezgan konkrēti divās vietās paveicās, tāpēc arī tāds šots Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 macho, šie padomi bija domāti, lai izietu spēli apmēram, lai beigās time būtu - biki pāri 5000, ok es eju uzsplēlēt, ja izdosies uber shots, ielikšu screenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 es ar vineju pateicoties savetiem ka tajas mazajas spragas var tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 7009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 (edited) biki paspēlēju un izdevās iegūt labu rezultātu - 5099 btw, oh yeah! Edited August 28, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 zheel ka neuztaisiiju skriinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2005 Author Report Share Posted August 28, 2005 biki paspēlēju un izdevās iegūt labu rezultātu - 5099 btw, oh yeah! h4x0rs. Es vismaz pelei sensu nemainiiju, taa ka viegli tas nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
inevitable Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 mani nervi shito netur tachu iisteniibaa baigi jaukaa speele Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2005 Author Report Share Posted August 28, 2005 lolita Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 h4x0rs. Es vismaz pelei sensu nemainiiju, taa ka viegli tas nebija hihi, baigais haxors, vienkārši izdomāju variantu, kā vieglāk un ātrāk piebeigt to trasīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 es ar nervozeju psc velku velku puse oops bla nu klavu gribas dauzit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now