Jump to content
GIGN Forum

Dazi S***bi Jautaajumi


kartupelis
 Share

Recommended Posts

1. Kaa var sataisiit pats savas tekstuuras, un ielikt savaa kartee?

2. Kaa var uztaisiit un nokompileet pasizveidotaas tekstuuras, ar visu karti, taa lai citi peectam vareetu bez eroriem speeleet?

3. Kas jaadara, lai vareetu ieligt forumaa karti, lai citi vareetu karti novilkt un testeet?

4. Kaa ielikt skriinus?

Piedodiet par stulbajiem jautaajumiem. Laikam neesmu iipasi gudrs. :superlol:

Link to comment
Share on other sites

1.

Bildes formātam jābūt BMP (vienalga cik krāsu, var arī 24-bit) Bildes izmēriem jābūt dalāmiem ar 16, ne ar 8 (vismaz Wally tādu ziņojumu izmet). Cik saprotu, neder arī 48, 80 utml. Es visas savas textūras taisu pēc šiem izmēriem: 16; 32; 64; 128; 256; 512 (jebkurā savienojumā (piem 16x256; 64x64 utt)

Novelc Wally (ja ir Mapping SDK, nāk līdzi. Iesaku); palaid un nem File -> New -> no lodziņa izvēlies Half-Life package (wad3 wad) un spied OK

Tad sagatavotās BMP bildes ievelc iekšā Wally logā; tās tiks konvertētas automātiski. Kad gatavs, nem File -> Save un ieraksti nosaukumu.

2.

Tiešām stulbs jautājums. Kapēc nepaskaties pamācības? Links

3.

1: Izveido vairākas jaunas mapes tā, lai vari salikt visus failus; pēc tam citiem būs vieglāk viņu instalēt. Karoč novelc kādu karti no FPSbanana un apskaties, kā tur visi faili likti smuki pa mapēm. Lietotājam atliek tikai iemest to visu cstrike mapē, nevis pašam meklēt kur kas jāliek. Tu dari tāpat.

2: Kad viss salikts, tās mapes pievieno rar vai zip arhīvam (parasti iezīmē un ar labo peles kliku spiežot, būs Add to archive

3:Augšupielādē karti kādā failu hostingā (piem failiem.lv vai yy.lv; ja ir mazs arhīvs var tepat forumā)

4.

Ieej kartē caur CS un uzņem pāris attēlus ar F5 (pietiek ar 3 - 5); pēc tam viņus var atrast cstrike mapē. Caur MS Paint sagalbā uz JPG formātu un augšupielādē kādā bilžu hostingā (piem bildites.lv)

Visbeidzot:

Uztaisi forumā jaunu topiku un ieliec linkus gan uz arhīvu, gan uz bildēm.

Edited by nelietis
Link to comment
Share on other sites

Parcik esmu galiigs :superlol: tapeec luudzu nepatiksi, kas jaadara lai uzspiezot uz kaada vaarda lai uzreiz izlec taa adrese kur ir taas bildiites.

EDIT: Bet par bildiiti, kaa no pasa saakuma? Kur jaaziimee taa bildiite?

Edited by kartupelis
Link to comment
Share on other sites

Vispirms augšupielādē savu kartes arhīvu. Tad iezīmē un nokopē linku, kuru tev iedod hostings; un jaunā tab (ja Firefox) vai jaunā logā (ja Internet Explorer) atver gign forumu. Izveido jaunu topiku. Tad uzraksti Novilkt [tavas kartes nosaukums], iezīmē to tekstu un uzspied uz pirmās pogas (skaties attēlu). Atveras lodziņš, tur iekopē to linku, kuru pirms tam nokopēji. Spied ok.

Tad augšupielādē tās bildes. Iezīmē un nokopē linku uz pirmo, pārslēdzies uz gign foruma logu, uzspied uz otrās pogas, un iekopē linku; spied OK. Ja ir vēl bildes, nokopē linku no nākamās un atkal spied uz otrās pogas utt.

fgd94ja43k3drk4idp8.jpg

Edited by nelietis
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...