Jump to content
GIGN Forum

Dažas Neskaidrības Ar Mw2


entw
 Share

Recommended Posts

Man tāds jautājums ir, zinu, ka ir jau cod:mw 2 topiks, bet nu..

Tātad, es pieņemsim gribu spēlēt ar draugu tīkla spēlē aka setevaja igra (jā man 1C krievu versija, nu stīmā) nu vo, pieņemsim man ir orģināla spēle, bet draugam kačāta, un ar lan vadiem saliekot pc lanā mēs kopā varēsim spēlēt tos spec-operaciji, kur tipja vienam pašam jāšķaidās?

Un vēl jautājums, ar disku ieinstalēju viņu stīmā, bet tagad viss stīms ir krievu valodā, mainot uz eng man jākačā no jauna, bet es speciāli arī pirku disku, lai uzreiz install nevis kačātu, jo internets mūžīgi vilks, nē nu spēli jau izgāju, bet tomēr kačāt negribu uz eng, bet vai nav iespējams pārlikt stīmu uz eng versiju, un, lai spēle paliek, protams, ka krievu valodā spēle, lai paliek, galvenais, lai steam eng.

Link to comment
Share on other sites

dp, taas neskaidriibas veel aktuaali, bet

vai ir kaadi piem. vsp lv vai pasaules serveri un vai ir iespeejams tiem pievienoties, jo reaali es tikai caur to "poisk" aka mekleetaaju atrodu random speeli un speeleju..

Link to comment
Share on other sites

nenenenenene, AHH CMON palasiiju postus UN MAN BAIL PALIKA, "all russian keys will be banned" DA CMON, a ja es esmu nuubass kursh nopirka rus keyju (nezinot ka orginaals maksaa 60euro, bet nopirku pa 10ls UN KO TAGAD BAN? PIZDEC)

Ja mans stiim konts nobanos tad es noshaushos.

u0v2lxmwae29wej68rd6.jpg

Link to comment
Share on other sites

nē, man liekas, ka viņš to teica ar tādu domu, ka drīz vien stīma džeki izdarīs tā, ka tie russian keyi vairs netiks pārdoti, reāli tā nav tava vaina, ka tas 1c produkts maksā tik lēti. Naudu, gan jau, ka viņi tev nost neņems par to, ka tu iegādājies spēli veikalā nepārkāpjot nekādus likumus.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...