macho Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Ko man vajag zināt no jums? 1) DEMO linku (look'ee here - http://pussy.gign.lv/tf2.gign.lv) 2) NIKU (lai man nav jāzīlē, ka Jānītis forumā ir tas pats, kas VirginRaperWithKnife Teamfortresā) 3) TICKU (nederēs "tur kaut kad uz beigām"), man vajag precīzu ticku no kura sākt skatīties. Nu vai vismaz, ja tu esi pierakstījis uz papīrīša cik tev bija tad punkti, tad tie arī varētu derēt. Katrā ziņā konkrētu laiku, kurā sākas tavs ūbermoments. Tā ka nokačā demo, patin, paskaties, kurā vietā ir tavs moments un ieraksti to šeit. Pie reizes apskaties arī vai tavs moments ir tā vērts lai viņu vispār te liktu, jo iespējams, ka cīņas karstumā ar raķeti nošautais bēgošais pyro ar 20hp un ar šotganu piebeigtais spiegs, kas iekāpis lagā nav nemaz tik ASI momenti. 4) Momenta aprakstu arī ielieciet - jo detalizētāks, jo labāks. Man patīk lasīt. Nelieciet, lūdzu momentus, kur jūs kā demomanu ūbero un jūs iznesat sentriju, inženieri, dispenseru un vēl kādu nabagu, kas nesaprot, kas ir tās zilās bumbiņas, ko tas zilais cilvēciņš met viņam virsū. Ielieciet kaut kādu interesantu momentu, kaut ko smieklīgu, interesantu, šarīgu vai arī nenormāli tizlu. Esiet radoši. Es netaisu šo, lai rādītu kādi PAPUČI spēlē gign serverī, bet vienkārši lai būtu jautri. Protams, es novērtēšu arī laba skilla demonstrējumus, tie noteikti nepaliks neievēroti. Varu katrā ziņā apsolīt, ka es atšķirībā no odiņa to sūdu sataisīšu līdz galam p.s. tā kā odiņam ir jātaisa 3 mūviks, tad es taisīšu (līdzīgi kā kailais ierocis) 3 un 1/3-o mūviku. p.p.s. nez šito infu ir jēga rakstīt angliski? mums jau laikam tāpat neviena tf spēlētāja nav, kas angliski rubītu. To laikam būs jādara nākošajā - guest mūvikā. p.p.p.s ACHTUNG!!! Ja demo ir vecs, tad lūdzu pārbaudiet, vai jūsu viņu vispār var palaist uz sava kompja un apskatīties, lai man nav lieki laiks jātērē. Vai arī piedāvājiet kaut kādu megarisinājumu, kā to demo palaist. edit: risinājums atrasts - http://etf2l.org/forum/movie/topic-1820/?recent=89028# Ja jums ir konkrēti piefiksēts laiks tajā vecajā demo, tad lieciet tos arī šeit. Es pamēģināšu vienā momentā tos vecos demo arī iečekot, bet tad tos lūdzu īpaši labi aprakstiet, lai es zinu vai vispār ir vērts mēģināt. edit2: Demo iesūtīšana turpināsies līdz es pateikšu STOOOOOOOOOOP! ACCEPTED: laster - nezinu vai taisīšu tādus warm up fragus kā odiņš, bet nu, pagaidām derēs unnatural - nu bija it kā ok, gan jau iekļaušu DENIED: Baba tonja - sorry, tur nekā interesanta nebija, visu lielo darbu (novāca divus sentrijus) izdarīja viens spiegs un demomans. wapp - pagaidām denied otrajam fragam, ja nebūs nekā labāka, tad ielikšu, spiega tauntu man nevajag, lasters jau divus novāca ar vienu tauntu NEVARU SAPRAST: Tom moments - nu nav tur nekā īpaši interesanta, bet ja nekā labāka nebūs, nāksies iztikt. baba tonja - tas 9k moments nebija interesants, tas 30k jau nedaudz labāks, bet man jau te nezin cik fragi tādi pa vienam, nezinu vēl vai iekļaušu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 fragus ko iesūtija prieks oddiņa var sūtīt arī tev? ja jā, tad man vel kautkur mētjas smuks 5hs strīks ar loku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 2, 2009 Author Report Share Posted December 2, 2009 ja tas ir tas kas goldrushā, tad principā, tas ir kadrs, kas būs tajā odiņa mūvijā Tā ka tos labāk nesūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 skaidrs..pasīšos vai ir vel kas.. btw cik tālu ir oddina? cik zinu tu pat esi ierunājis kautko... varbūt dabūn vienu vakaru, lai šis pārsūta kādam un, lai tas salīmē līdz galam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 1) Šeit 2) Laster 3) 223800 tiks, kad tieši sākas moments. Labāk sākt skatīties ātrāk. 4) Nerakstīšu pārāk daudz, bet īsumā. Tātad, badwaterā spēlēju ar spiegu. Kad zilie bija aizstūmuši vagonu līdz kādam 3 čekpointam, devos pie viņiem uz bāzi. Tur stāvēja mediķis, izdomāju viņu uz ātro notauntot. Pienācu, mazliet pafeiloju ar tauntu, jo biju pretinieka izskatā un nesanāca, bet tieši tad paskrēja garām pyro. Haļava, ne? Tad veiksmīgi iesāku darboties, bet no bāzes parādās 2 spēlētāji. Tā nu šie skrien pie manis un mēģina nosist, bet viens paskrien tieši priekšā mediķim. Nu vot, abi beigti. Varbūt īstenībā tas ir kāds defs, bet man jau ļoti patikās, kā vidējam spēlētājam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 tick - 187620 fails - http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=88200&ext=ZIP Pedeja mirkli panemam kopaa ar mieziiiti punktu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Man ir only viens jautājums. Tos kaut kādus vecos kadrus, ko mēs sūtījām kādreiz, jau pirms hvz cik ilga laika, tie kadri varētu būt 3# movie? Vienkārši man tur bija daži tīri labi momenti kurus sūtīju odiņam, taču tas jau bija sen, sen atpakaļ. Kaut kad pēc #2 movie izlaišanas... moš āds saprata manu stulbo domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapp Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 (edited) 1) Links uz DEMO 2) [P2V] wapp [R] 3) Tick: 36036 vai arī 09:00 minūte - Notauntoju Heavy ar spiegu iekš ctf_turbine kartes.... zinu, ka lasteram arī tur ir spy taunt, lai mūvija veidotāji/-s izlemj kuru likt, varbūt pat ir iespēja ielikt abus. Tick: 44000 vai arī 11:00 minūte - Biju snaiperis ar huntsmanu un arī RED tīmā bija snaiperis ar huntsmanu, nošāvām viens otru reizē, nu nezinu cik kuram tas kruti skaitās, bet man patika pats skats. (un jā, protams, tas arī notika ctf_turbine kartē) Tas vienkārši ir jāredz, lai varētu izlemt likt mūvikā vai nelikt. Domāju, ka šie mani momenti nevarētu būt tik labi, lai iekļūtu topā, bet varbūt outšitā noderēs... kā daži momenti ārpus topa 2.mūvijā. Good luck mate's ! Edited December 3, 2009 by wapp Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 eu, man ir problēma. es atveru demo, uzlieku viņam likties uz konkrētu ticku un man tf2 pakaras, wtf? Jums nevienam tā nav? Es te pačekoju, ka man ļauj lekt uz ticku, kas ir zem 100 000, bet ja ir virs, tad man neizdodas, wtf? btw kas attiecas uz vecajiem momentiem, tad es esmu redzējis trešo mūviku, pasakiet kuru momentu jūs sūtījāt un es pateikšu vai viņš tur ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Bet ne jau visi iesūtītie tiek arī līdz mūvikam. Tā kā grūti teikt, vai viņi ir ņemti vērā. Ir iespēja, ka bija stulbi moment un netika iekļauti mūvikā un ir iespēja, ka viņi nekur nemaz netika. Skatījās jaunākus momentus utt. Bet nu hvz. Īstenībā vienalga. Galvenais, ka mūvijs ir Tad jau redzēs, kas ir un kas nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 macho, iespējams, ka tev vajag tāpat kā iekš cs ļaut muvijam ielādēties..kr4 palaid, lai iet kādu laiku pats. kā arī pieņemu, ka priekš tf2 tas aizņems ilgāku laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 izrādās, ka problēma bija tanī, ka man optionos ierubīts ir "enable multicore rendering", kad skatās demo, to vajag izņemt. enivei, pirmo postu apdeitoju ar ACCPETED un DENIED tekstiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Pirms apgrūtinu tevi ar sūtišanu/parskatišanu - biju oddisham aizsūtijis -9 ar spy/badwater, ja netika iekļauts mūvikā - varu aizsūtīt. Fragi ir no jūlija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 manā mūvikā nav fragmentu, kas jaunāki par 15 jūniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 1) http://yy.lv/download.php?f=88521 2) uN-Natural. 3) 70000 4) Demo uzspridzināja stikiju, tā rezultātā es uzlidoju gaisā un no turienes arī nogalināju viņu galvā ar bultu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) 1) DEMO linku http://pussy.gign.lv/tf2.gign.lv/2009-12-0...57-tc_hydro.zip 2) NIKU Baba TOnja 3) TICKU 9000 un 30000 4) abi ir airshoti! 9000 tickaa tadi piebeidzu scoutu kritienaa! 30000 tickaa skaists airshot pyro! Edited December 4, 2009 by Baba Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Kāds arī taisa ne-gign mūvikus? Man iekš KSO smuks airshot sanāca, bet slinkums pašam griezt&līmēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 7, 2009 Author Report Share Posted December 7, 2009 aj. man jau te tonna airshotu, tā ka ja tas nav kaut kas MEGA īpašs, tad paldies, nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 (edited) http://www.kso.lv/tf2-demos/20091206-1837-...rvest_final.dem Tick 88830 Es jau nezinu, kas skaitās jums MEGA īpaši, pats tik nesen sāku spēlet. Anyway ar snaiperi hs rocketjumpojošam demomenam. EDIT: Ak jā, niks protams kRi Edited December 7, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boms Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 1) http://pussy.gign.lv/tf2.gign.lv/2009-12-0...p_gravelpit.zip 2) Boms 3) TICK 138000 4) Ar solly skaisti piekeru skautu skrienam uz treso punktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=90425&ext=DEM SkaMyEaH :mad method: Time - 49:35 līdz heavyam. 198500~~ +/- -8 spy (Viens miss tikai) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirats ar vienu aci Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 (edited) 1. http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=91063&ext=DEM 2.Kāds tad man varētu būt niks ? 3.Tick 113180 4.Visiem redzētais un zināmais moments. "klepus"TrīsTelefrags"klepus" Edited December 13, 2009 by Pirats ar vienu aci Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 14, 2009 Author Report Share Posted December 14, 2009 oo, paldies par jaunajiem demo, šovakar iečekošu. Pirāt, tavējais jau točna ir iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 (edited) Starp citu man ir demo ar momentu, kur es uzliku airblast rocketam un novacu trīs ar to reflectu, ja der, bet sūdīgs leņķis. Edit: Nē, gign demo. Vnk tā vieta ir tāda šaura un kad gribēju uzstaisīt momentu, nevarēju atrast īsto leņķi ar ko nofilmēt. Šodien pārskatīšu demo, jo esu pierakstījis tikai pointi cik bija tajā vietā Edited December 14, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 14, 2009 Author Report Share Posted December 14, 2009 ko nozīmē sūdīgs leņķis? ā, tev ķipa ir POV demka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now