radler Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) forsh online geims.strateegjija.jaabuuvee raktuves, fabrikas nu taa teikt razhotavas kur tiek izgatavots metaals kristaals vai arii tritium(benziins) buveshanas laiki notiek peec iistaa laika.ja jabuve stunda tad stundu arii buuveesies. vardsakot jaakraaj resursi lai buvetu labaakas majas velak kugjus lai varetu aplaupit citus vai iznicinat vinju kugjus un pec tam savakt resursus kuri paliek paari.. viss notiek onlainaa speele piedalaas vairaki tukstoshi cilveeku. var velak kljut vai nu par tirgoni vai karotaaji.ja esi tirgonis vari pardot resursus citiem speletajiem piemeram par 500 metalu tu prasi 1000 kristaalu utt..ja esi karotaajs tad vari buvet maates kugjus utt...nu spele shausmigi aizrauj vienigais kas ir ir japieshaujas un jazin vaacu vai anglju valoda labi =)spele iet talak arii ja neatrodies savaa kontaa... anfisai vai ordinarijam var paprasiit par atsauksmeem ja kas mees ar anfisu un ordinary esam viena klanaa, aliancee kas grib var pievienoties jasamekle aliance "blood brothers" un jasuta pieteikums. speeli var spelet vaacu vai anglju valodaa..par siikumiem pie anfisas. apakshejaa linkaa var pieregjistreeties (galaxy7) spacepioneers regjistraacija Edited August 23, 2005 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 esm tur vacu valoda kad iegaju vai ka tur, neko downloadet nevajag. Gadijuma tur nav pa kosmosu ??? Jo tur es kadreiz bij un niko nesapratu manu kugi uzrava gaisa viens divi Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 (edited) nuja nevajag neko downloadot viss notiek onlainaa uzreiz tapat kaa ja tu tagad sedetu majas pie rakstamgalda un paveeleetu saviem padotajiem uzbuvet to vai to vai uzbrukt tam un tam.. nu superrembo neparvelti tu esi dabas brinumu vadonis tapec ari neko nesaprati un kugjus arii padiris. tapec ka kad velak bus kugji vajag vinjus seivot pirms iet projaam. piemeram ja tev ir divas planeetas saliec visus resursus no vienas planetas kur tev ir daudz kugjii uzliec piem lai kugji ar resursiem lido 3 stundas uz otru planetu un tapat ari atpakalj sanak pec 6 stundam kugjis atpakalj uz tavas planeetas. un mierigi pa tam 6 stundam tu vareeji aiziet pagulet utt..nu viss ir jasaplano.. bet jebkura gadijuma pirmas tris dienas ( 72) stundas jums neviens uzbrukt nevar jo esat jauninjie pa to laiku ir iespejams pietiekoshi talu atistities lai varetu uztaisit pirmo kugji sl-5 ( transportieris kura var ielikt 5000 resursus) un katru reizi kad jums uzbrukt noseivot. varbut radisies jautajums ka tad seivot ja ir tikai 1 planeta...nu tad vajag uz kadu citu planetu sutit ta pat savu kugji uzliekot lidoshanas meerkji - seivot ^^ (tas citas planetas ipashnieks to protams neredzes ka tu ar saviem kugjiem seivo, savadak varetu partvert veel) nu bet to pashi visu redzesiet izklausas varbut pavisam sarezgjiti bet ar laiku vissu saprast var. ta spele baigi labi uztaisita ka viss arii nenak tapat uzreiz bet pa laicinjam..ja ir jautajumi- pie anfisas btw tiko atlidoja atpakalj mans kugjitis sl-5 ar 1799 metalu 345kristalu un 900 tritiumu.. uzbruku vienam inaktivam (tipa ja viens neko vairs nedara piemeram ir pametis savu kontu bet neizdzesis tad vinjam var uzbrukt mierigi un vinjsh protams neseivos) vienigais tadi konti pec laicinja tiek izdzeesti. bez tam tas pretinieks tapat bija mazinjsh jo kursh gan nevar atvairit sl-5 hehe nu vienalga ta galaxija 7 nesen atveras bet apts bishki par velu pieregjistrejost apec ljoti daudzi ir protams daudz stipraki...bet nu ar laiku naaks =) pateicoties pieredzi no parejam galaxijaam Edited August 23, 2005 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 labak pastasti ko sakuma jadara, lai var sevi nodrosinat kur ka lidot un caur kurieni jaiet lai tas uber saits butu english valodak aut Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 rembo neesi pidinjsh un atrodi pats - es neko no vaacenes nesaprotot atradu un uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 es ari spiedu spiedu visu pec kartas kamer registration sucess Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Izklausās labi, piesaista tas kad viss notiek it kā pēc īstā laika, man piemēram nepatīk, kad 15 sekunžu laikā māja gatava(tas tāds piemērs). Bet paspēlēt nesanāks, tā jau visu laiku paņem cs un WoW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 a pagaidi! tev ir vispar 15? tur rakstits ka vismaz jabut 15 gadus vecam lai netaisitu sudus un nedirstos utt ^^ labi nekas ja nav tapat pavisam vien driz atklas un dabusi kaadu sodu piemeram 24h noblokjes tavu kontu bez atvaljinajuma ( nozime ka vares tev visi uzbrukt un iznicinam un zagt tavus resursus kamer pats nevaresi pat ieet sava konta) ^^ nu tas taa admini tur tiesham labi straadaa speele tiek visu laiku aktualizeeta visu laiku kaut kaadas jaunas lietas naak klaat un tiek uzlabotas. labi kur jaiet? linku tak jau iedevu augsha aizej nospied uzej lapas vidu apmeram uz karodzinja anglju val un regjistrejies vesels lol... nu un peec tam saac buvet ar energjiju.es nez ka anglju valoda saucas bet kaut aks ar solaro energjiju jabut kaut kaada solaranlage vacu val..tas tev dod energjiju pec tam buvet metaala miinas vai kristala minas jo tie ir galvenie materiali no kaa var saakt celt kaut ko.pec tam tas miinas tu vari palielinaat..un vinjas vairak sak razhot..tur zem tas vietas kur uzspiezh lai varetu buvet var pastities cik tu razho stundaa un cik dienaa..bet vispariba tur viss arii anglju valoda ir aprakstits ( uzspiezhot uz nosaukumiem var izlasit prieksh kam ta lieta ir un ko taa dara) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ieies worms visiem mums kaput Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Izklausās labi, piesaista tas kad viss notiek it kā pēc īstā laika, man piemēram nepatīk, kad 15 sekunžu laikā māja gatava(tas tāds piemērs). Bet paspēlēt nesanāks, tā jau visu laiku paņem cs un WoW. uh...zini tur veelaak piemeram ja tev metaala miina jau ir uz leveli kaadu 20 lai atistitu uz 21 leveli vajag pat kaadas 2 dienas citreiz...labi vienigais ka var vel uzbuvet tadas majas kas to razhoshanu paatrina piemeram no 3 dienaam uz piemeram 2 utt.. un veel labi ka vel var taisit vairakas planetas un tur arii talak stradat un tikmer uzbrukt vai buvet kugjus vai arii atistit kaut ko zinaatnee..nu lai vairak minas strada utt..citas plenetas piemeram var izspiegot pec tam uzzinat ar ko nodarbojas citi^^ cik vinjiem resursi kugji un pec tam uzbrukt..aij tur var stastit stundam ilgi labak pashiem viss janoskaidro=) nu vardsakot tur isteniba nekad nav taa ka nav ko darit..vienmer kaut kas atradiisies...meklet jaunus pretiniekus...tirgoties..etc utt..blablabla... vienigais nosakuma tur taa pashaa kad tikai jabuve lai vairak savaktu tos materialus un varetu talak atistities..bet peec tam kad jau ir aizgajis pirmais uzbrukums...un esi aplaupijis kaadu viss iet kaa pa sviestu aa aizmirsu pateikt protams ka tevi neviens nevar iznicinat pilniba.nu ja kads uzbruks piemeram tavu planetu nevar ienjemt vai iznicinat.var tikai nolaupit resursus.bet tikai 50% vienmer var nozagt un nejau visus. un kugjus iznicinat velak jau tad kad iznicinas kugjus var pec tam tos resursus savaakt un no lielaam floteem(no daudziem kugjiem) pec tam sanak laba summinja kopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 ieies worms visiem mums kaput nu tas vecis kas tur to visu ir saplanojis izdariijis aprekjinaajis ar jau man liekas ir vienreizejs =) nez worms iees pateiks cik reaali to visu taa buutu uztaisit:P bet tomer fascinee taas visas lietas ja taa padomaa kaa butu to visu pasham taisit..nezinu man liekas es nomirtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 es speeleeju angliski un tur ir metal un crystal mine, trithium synthesizer - tur kkaadu tip benziinu razho un Solar Power Plant - energjijai tagad izteereeju resursus visus celtnieciibaa un ieshu guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) es iegaju ieksa spele, bet tur sut tur englsih un Vacu Kur pamainiit valodu var kad esi iegajis spele, un ka ieseivoties kad ej ara Edited August 23, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 (edited) kads veel sut? nu ja vaciski ir tad ej zem konfiguration tad allgemein un tad sprache - english. lol sveito nevajag. ne par velti es stastiju par to ka ir jaseivo savi kugji un resursi tas nozime tada zinja ka japasargaa jaizved droshiba.bet pirmas tris dienas nevajag seivot jo ta vai ta neviens nevar uzbrukt.bet ja jus domajat piem par ieseivoshanu kaa ja kaut kadas misijas kaut kaadaa speele pilda tas nav vajadzigs..nevar..viss ta vai ta uz priekshu iet ordinary jau protams nepastastija ka anfisai ir par punktu vairak neka vinjam Edited August 23, 2005 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 es metalmine kristalmine pa 2 uzcelu tas dos lielaku atrumu vai vairakumu razosanas h ? un kur var tiesi skatities cik razo 1 h es leja skatijos nikaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 oo, interesanti izklausaas, riit no riita pieregistreeshos un speeleeshu, kameer nopirkshu jaunas austinjas t.i. kameer atkal vareeshu speeleet cs, un ja iepatiksies turpinaashu speeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 sapirktas 4 bazes upgreidetas cik vareju tagad ieshu gulet, ka redzu tritinum vajdzigs loti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 nezinu par kadam baazeem tu tur runaa.. apstities cik tu razho stundaa vai dienas laikaa var zem tas pogas nu kur spiezh lai varetu izveleties kuras majaas buuveet.. tur var arii piemeram noregulet bishki zemak metala produkciju lai atkal butu energjija un lai vairak razhotos kaut kas cits utt. protams ka ar katru liimeni taas miinas ar vien vairaak razho..btw mans ingame niks ir radler ja rodas kadi jautajumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 zem economy var apskatiities cik tur razho visi tie meesli stundaa un cik dienaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Production plant es taisu, ko si baze dod ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 nu kaa buutu ja tu izlasiitu APRAKSTU ? un paluukotos technology tree ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 man nedalec viena lieta - ko dod taas galaxy 1 ; 2 ;3 utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 pahodu tie ir citi serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 mhm galaxy 1 lidz 7 ir dazhadi serveri no viens tu nevari spelet 2 utt nu serveris viens galaxxy viens tatad tika palaists jau baigi sen bet 7 nu ari kadas paris nedeljas varbut bet ir iespejas veel tikt augstu=) superrembo pasaki savu niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 mjaa taa arii domaju par taam galaxy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now