.em^ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Vienu dienu nebija ko darīt un paņemu pačakarēju kasti! Varbūt vēl kādam ir ko iemest no savas kolekcijas Vienīgi pie šuves, starp stiklu un metālu, nevarēju nevienā veikalā atrast piemērotu melnu gumiju, tā kā oriģināli vajadzētu būt , gan jau ar laiku Un kaste bija galīgi balta un bez stikla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 vajadzeetu veel LEDus ielikt iekshaa, tad jau pavisam smuki buutu (it sevishkji vakaros) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Būs neoni un coolers, ir jau pasūtīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 tos vadus vareeji jau ar kautko labaaku apjozt, a to taas veljasmashiinas trubaz diezgan nesmuki izskataas, un ja veel sarkanaa kraasa buutu tumshaaka nedaudz, un arii bik taada oranzhaaka buutu bijusi [ bet pa visam nedaudz, nu taa lai tas sarkanais izskataas siltaaks ] tad buutu ok.. bet nu taa jua nav slikti, ja saliksi veel neonus buus okei.. mosh man ar viendien jaapiekjeras buus jaapaartaisa bik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Reno ja tu zinātu cik grūti Jelgavā dabūt sarkano krāsas baloniņus, es visu dienu izmeklējos, biju pat lielajā Nels, tur ar atradu vienīgo toni, kas līdzinājās sarkanajam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ma nbuutu slinkums^_^ lai ir kaada ir =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Reno ja tu zinatu cik gruti Jelgava dabut serkano krasas boloninju, es visu dienu izmeklejos, biju pat lielaja Nels, tur ar atradu vienigo toni kas lidzinajas serkanajam, un tas taavs veljasmashinas caurules ir isteniba orginal, pasties ka firmas taisa p.s: ka jau teicu 1 dienas darbs(mugishanas ar vadiem), ta wnk panjems no bezdarbibas nomalets! nee nu ok.. bet tu vai ta uz Riigu nebraukaa?? Kruuzaa pilns ar baloninjiem.. par taam cauruleem nu ok, slikti jau nav, labaak nekaa ka tie vadi.. bet mosh vinjas var nopuust teiksim melnas, taa buutu labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 vienvārdsakot perfecto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Hmm, tam visam tomeer aiziet liidzeklji, ko es labaak ielieku kaadaa kartee, ramaa or smtn, kaste man taapat kaut kur zem galda pamesta meetaajas Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Reno uz Rīgu braukāju, bet ne tad kad vajadzēja, un tādejādi lieki aizietu 2ls ceļam. Ja uznāks atkal besis, tad nopūtīšu veļas mašīnas trubiņas arī. AllwOrth man viņa ari tagad pie kājām mētājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now