Jump to content
GIGN Forum

Pele R.i.p.


Nak3D
 Share

Recommended Posts

Tātad mana ūber mega pele ir godam nokalpojusi ~6 gadus, bet pēdējā laikā ik pēc brīža tā vienkārši atslēdzas. Cik noprotu viņa velk pēdējās savas dienas, tātad esmu nolēmis iegādāties jaunu. Tākā resursi ir ierobežoti, domāju pirkt tādu pašu, bet diemžēl vairs nepārdod tik vecus modeļus. Tātad esmu noskatijies jaunu peli un gribu Jūsu padomu.

http://www.tera.lv/LV/datortehnika/peles/o...p;good=E1100809

Gribu k-ko dzirdēt par šo peli - laba, slikta, varbūt pāris vārdi par to?

Link to comment
Share on other sites

Nu no lētajām es par A4Tech x7, bet viņa nav ilgdzīvotāja, man kopā izvilka pusotru gadu laikam, pats tagad ikdienā lietoju mx518 bet nu deathadder ir toč labāka, ja aktīvi geimotu tad 100% to ņemtu, skaties pats vai aizraujies ar spelēm tik traki lai izmestu 30Ls (kautkur tā viņa tagad maksā, ne?) par peli, katrā ziņā tu nenožēlosi ja paņemsi viņu. Btw te kautkāds baigi vecs mans posts par pelēm.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Diemžēl jau par vēlu, esmu jau niegādājies jauno. Tomēr pietiks mocīt veco dzīvnieku.

Vienīgais, kapēc tik ilgi esmu ņēmies ar šo veco peli, ir tas, ka ar citām pelēm spēlēt vispār nevaru, jo reāli 6 gadi dara savu. Tāpēc baidos, ka pierast nevarēšu, bet ja galīgi būs sviests, tad nāksies labot veco vai arī meklēt tādu pašu, k-kur antikvariātos.

Link to comment
Share on other sites

Šāda tā izskatijās laikam pirms gada vai mazliet vairāk. Tagad jau mazliet vairāk nobružāta.

Pic1

Pic2 Varat ievērtēt kādi putekļi tur salipuši, protams laika gaitā ir bijušas daudz lielākas putekļu kārtas, bet šobrīd apakša ir gandrīz perfekti gluda, tā kā vairs nav kur lipt tiem putekļiem. :D

To Goodmen:

Ik pēc kādam 30 sekundēm(pie noteiktā peles izmantošanas biežuma laiks var mainīties) pele vienkārši iefrīzo, bet ik pēc kādam 15min, vienkārši izrubās. Tad kad vispār izrubās, mazliet jāpagaida, tad windowsā izlec logs, ka šis nevar atpazīt USB devaisu, jārauj ārā vads un jāsprauž atpakaļ, tad viss normāli atkal strādā(ja negaida, kamēr izlec logs, var spraust cik gribi iekšā to peli).

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

Manai pelei tagad ir tā, ka parauj fiksi pelīti pa labi vai pa kreisi, tad parādās tā usb skaņa, kad tiek izsprausta un pēc pāris sekundēm usb skaņa, kad tiek iesprausts, kāds usb vads. Vasarā paradijās, pēc gada lietošanas. Pele mx512

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Uj, ka es raustiju. Man likās, ka manai mātes platei usb kontakti bojāti :slap:, līdz iespraudu citu peli, kura bez gļukiem strādaja. Man neizmet nekādus logus, ja vienīgi pie taskbar parādās kvadrātiņš. Man arī pazūd kontakts, kad paceļu peli bišķ virs steelpada. Vienu reizi man tā nobesija, ka aiz vada situ peli pret galdu, nu tā, brutāli, līdz pele nogļučija un sāka iet normāli, pāris dienas, bet tad atkal parādijās lost-contact kaite. Tagad jau pieradu pie tāda šita, lai gan visu laiku domāju nopirkt jaunu, bet nevaru izlemt - ņemt veco labo x7, kuru atdevu un labi kalpoja līdz dabūju mx512 vai arī pirkt kautko dargāku un ar labām atsauksmēm no citiem cilvēkiem, jo man nah vajadzīgas 100pogas un bļe, tos jobanās krasiņas un visādi šiti, kas padara peli pie katras krāsas jūtīgāku.

Link to comment
Share on other sites

Vakar veiksmīgi atbrauca pie manis iepriekš(pirmajā manā postā) minētā pele - OCZ Eclipse.

Izpakoju, pieslēdzu, pagaidām viss super.

Paņēmu rokās, ak dies, tik faking dīvaina sajūta, nevarēju nekādīgi pierast. Itkā jau pele ir veidota lai būtu ērtāka priekš rokas, forma tur ideāla lai roka iegultos, izmērs arī perfekts, pārklāta ar k-kādu šiti lai neslīd rokās bet nu c'moon esmu laikam sists, patīk man tie vecie, neērtie ķieģeļi. Nekādi nevarēju pierast.

Iegāju sourcē, bļē nu WTF, viss tik jūtīgs, pagriez peli - pele pagriežas, fak. Nu neviena gļuka, tik stulbi, biju pieradis pie savas lēnīgās peles. Spaidu to DPS podziņu to par daudz to par maz, vidējā nava. Nu galīgi neiet. Okey, nolēmu ielikt oriģinālo disku, paskatīties ko šie man piedāvā.

Ieliku disku, izlec k-kādi makrosi, hujakrosi. O atradu DPS setingus. mm... patīkami var iestatīt savus uz katru sadaļu. Regulēju, regulēju, 2400 pilnīga elle, 1600 par ātru, nolēmu, ka palikšu pie 1100 +/- ir okey - tomēr vel ir par ātru, bet jāpierod. Cik tad ilgi var, pa pus metru, to peli stumdīt.

Tātad nospēlēju ~2h sourci un 1.6, un tīri okey, jau esmu puslīdz pieradis. Roka ir pieradusi, pie dps vel jāpierod, bet visā visumā trekns REC no manis.

Jā aizmirsu piebilst, ka pelei ir tās svara tabletes, bet es īpaši neņēmu neko nost. Patika, esošais svars.

Kā arī tie lipekļi kas zem peles ir diezgan okey, no k-kāda plastikas sūda taisīti, cieti un slīd perfekti pa manu galdu. Iespējams pamēģināšu ar kādu palikni šodien.

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...