macho Posted September 14, 2003 Report Share Posted September 14, 2003 es vieniigais nerubiiju kaapeec tu tik ljoti centies iestaastiit ka tu tas neesi nesanaak iipashi tev tas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted September 14, 2003 Report Share Posted September 14, 2003 Veel var saliidzinaat foruma registru infu - vai mails gadiijumaa nesakriit, un citi dati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted September 14, 2003 Report Share Posted September 14, 2003 un es ciiniishos mani neviens neapstaadinaas un es mo4iishu man neviens neapklusinaas un es ciiniishos mani neviens neapstaadinaas un es mo4iishu un es mo4iishu ! es taksh teicu ka man i taisniiba ! P.S armand is the best ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 vo vo - besii aaraa taas atbildiigaas personas kas bezdee miikstajos kreeslos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 uhh... kaarteejais shzix... papildprogramma, kas nau 4iits... to cheat (angl) - shmaukties cheat (datortermins) - datorspeelju piekriteeju viduu - programma, kas uzlabo speeleetprasmi, maaksliigi rada paarsvaru paar citiem speeleetaajiem, neatkariigu no cheat programmas lietotaaja speeleetprasmes P.S. luudzu nepiesieties pie texta, to es no galvas raxtu... P.P.S. Tayboo, tev gadiijumaa nau bijis nix priCik??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 ja tayboo ir snak3 tad vinnju vispaaaar nevar laist pie cs. Jo vinnjss pat 4iito cw laikaaa. Atceries duh kad bija cw pret saldu. normaali snake lietoja wh; sh. Kur var buut taads 4iiters kas 4iito CW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 yap arii tas pats proCIk vinsh ir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan P.S. sorry par flood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 Neon| | is [email protected] * . Neon| on +#ex-scalpo.cs +#edk.cs #cs.apollo.lv #b2d #big7 Neon| using irc.delfi.lv A/S DELFI IRC server, Latvia Neon| has identified for this nick Neon| has been idle 35secs, signed on Mon Sep 15 20:46:01 neon| End of /WHOIS list. <aJk|cilveeks> EU <aJk|cilveeks> Neon| <aJk|cilveeks> TU ESI NO LIEPAAJAS ? <Neon|> nu? <Neon|> jap <aJk|cilveeks> tu to snak3 paziisti <aJk|cilveeks> ja ? <Neon|> to lohu jaa <Neon|> <Neon|> a kas ? <aJk|cilveeks> tagad vinja jaunais niks ir tay|bo <aJk|cilveeks> vaine ? <Neon|> jaa <Neon|> gaaliigs aamars <Neon|> <aJk|cilveeks> Neon| <aJk|cilveeks> tu gadiijuma <aJk|cilveeks> neesi no vinja klases vai kaa ? <Neon|> es nee <Neon|> bet citi daunji ir ! <Neon|> <aJk|cilveeks> nu tu 100% zini ja ka shams ir pats tray|bo <aJk|cilveeks> tay|bp t <aJk|cilveeks> tay|bp tb <aJk|cilveeks> tay|bo tb <aJk|cilveeks> ;D <Neon|> jaa <aJk|cilveeks> akej <Neon|> Ai^Snak3 ir Tay|bo <Neon|> 100% <Neon|> 100% As you wish ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 Ai, ai, ai Cik atceros IMHO GIGN noteikumos nebija punkta, kuraa buutu mineets, ka IP un nicka mainja atbriivo no perm. bana uz servera par cheatu lietoshanu P.S. Me gusta tocar guitarra Me gusta cantar el son Un mariachi me acompana Cuando canto mi cancion Me gusta tomar mis copas Aguardiente es lo mejor Tambien el tequila blanco Con su sal le da sabor Ay, ay, ay, ay Ay, ay mi amor Ay mi morena, De mi corazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 aa... skaidrs btw - tas bija no manu chao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 njaa, izskataas ka izmekleeshana beigusies, lieta sleegta (maajiens par topica lokoshanu)... taakaa dereetu tam muudzim permanento... kaa saciit jaasaka lai maacaas speeleet godiigi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tayboo Posted September 17, 2003 Author Report Share Posted September 17, 2003 Nu ko lai saka vieniigi to ka visi juus kas domaajat ka esmu cita persona, tad juus smagi kljuudaties ... DuH, nekas nau beidzies es tev to pasaku uzreiz jo es nevaru pieljaut ja mani apsuudz kautkaada cita nick lieto6ana un par cheats lieto6anu ... cilveeks tu jau domaaji ka es pado6os vai taa ? Bet ja tu taa domaa tad esi smagi gljuudijies. Es varu ievietot zinju ko tu ar mani runaaji ... chata un ja ta tad tu buusi izgaazies ... Nesaprotu ko juus man pie6ujat Neon,proCik,aj^snak3,wh,cheats ? Jo no visa es tikai paziistu cheats ! - Kaa kraap6anos un es jums varu pateikt tikai vienu ka es neesmu lietojis 6os cheatus ko juus domaajat ka otraadi. Esmu redzeejis Neon| kaa mazu 13~15 gadgu zeenu kur6 arii ir speeleejis Man blakus ... Ja vins ir runaajis ar ajk|cilveeku tad vins ir tikai un vieniigi melojis vinam. Es nezinu vai ajk|cilveeks ir safabriceejis 6o runu ar Neon| vai patie6aam taa ir noticis... (safabriceejis kaa ?) Piem. ajk|cilveeks | is [email protected]* . ajk|cilveeks on @#ajk ajk|cilveeks using irc.delfi.lv A/S DELFI IRC server, Latvia ajk|cilveeks has identified for this nick ajk|cilveeks has been idle 35secs, signed on Mon Sep 15 20:46:01 ajk|cilveeks End of /WHOIS list. <aJk|cilveeks> Eu ? <Tay|bo> Nus... <aJk|cilveeks> Es esmu lohs ? <Tay|bo> iespeejams ! <aJk|cilveeks> MAn daudzi saka ka esmu kaa tu domaa ? <Tay|bo> 100% ka esi <aJk|cilveeks> Es jau taa domaaju man pat tuvaakie draugi taa saka... <Tay|bo> Esi Esi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 [beep] tu siikais [beep] mazais pusheli man jau tu [beep] esi arii to var apliecinaat ka tu esi siikais [beep] ai^SNAKE RAIMUNDO ! TU [beep] MAZAIS NEON NEPAZIISTI JA ? LIEPAAJAA DZIIVO PUSEI LIEPAAJU DEELJ TEVIS IR MIRC K-LINE UN BANI UZ 4TUS UN APOLLO ! TU [beep] [beep] TEVI TUR VISI GRIB SIST UN TU [beep] [beep] [beep] [beep] ! taads [beep] man vienreiz pietiek shitaads smirdiigs [beep] ... izsludinaashu lai visur tevi bano 1kaart par 4iitoshanu 2kaart par dirshanu ! tu [beep] tieshaam esi TIZLS [beep] P.S [rptams sorry par lamaashanos un tas ir attiecinaams uz to luni ai^snake procik aka tayboo Karo4e vari mainiit naakosho niku LOH ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 vai ir veerts striideeties par to? Lamaaties un stresot... Paverat valjaa log-failus, paskataties kaada jamam ir IP, (intereses peec varat aiziet uz shejieni un apskatiit uz ko taa IP ir regjistreeta (ja parakaa dziljaak un paveicas, var noteikt arii datora atrashanaas vietu)...) bans uz gign un citos cs serveros, kur tas ir iespeejams, mIRC`aa akick + ignore, forumaa tas pats (if posible). Iedzerat kafiju ar pienu, uzkozhat shokolaadi (saldumi nervus nomierina) un aizmirstat par jameejo dorku. Un Aaamen... tfu ti [Enter] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tayboo Posted September 17, 2003 Author Report Share Posted September 17, 2003 bljed tu siikais izdraastais mazais pusheli man jau tu zajebala esi arii to var apliecinaat ka tu esi siikais piders ai^SNAKE RAIMUNDO ! TU PIDAR MAZAIS NEON NEPAZIISTI JA ? LIEPAAJAA DZIIVO PUSEI LIEPAAJU DEELJ TEVIS IR MIRC K-LINE UN BANI UZ 4TUS UN APOLLO ! TU LOSI BLJE TEVI TUR VISI GRIB SIST UN TU SMIRDIIGAIS AUNS pisies nahuj ! taads lohs man vienreiz pietiek shitaads smirdiigs dornis ... izsludinaashu lai visur tevi bano 1kaart par 4iitoshanu 2kaart par dirshanu ! tu bljed tieshaam esi TIZLS IDIOT2K P.S [rptams sorry par lamaashanos un tas ir attiecinaams uz to luni ai^snake procik aka tayboo Karo4e vari mainiit naakosho niku LOH ! Kur6 tad no mums ir tizls ? Ja ne tu kas ir melis - man patiik labaak godiigi cilveeki nevis taadi kaa tu kas visos channos suuta savus melus lai mani visur bano ... Es nesaprotu kaada velna deelj >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 17, 2003 Report Share Posted September 17, 2003 Bljedj nu juus man zajebalji vispar jau Pirmkart cilvekam tiek izteikts pedejais bridinajums par ljoti rupju lamashanos... man TU saac zajebatj jau dauni, visur kur tu esi tur ir floods un liela dirshanaas, ja es vel kaut ko no tavas puvushaas mutes smirdiigu sajutiishu, es tev visur kur vareeshu banus salikshu Otrkart Tiek izteikts bridinajums VISIEM kas shajaa postaa jaucaas ar bezsakaru iekshaa. Konkreti ne uz vienu nenoradishu, cerams ka pashi saprata... Treshkart Macho ari nedaudz parshava paar striipu ar saviem postiem... kaunies... Ceturtkart Pieradijumu truukumu kaa arii pieradijumu originalitates paziimju trukuma deelj shis topiks tiek klouzots ciet... ja kadam ir KONKRETI pieradijumi par sho tematu, ludzu to iespamot ieksh Sudzibu sadaljas nevis sheit Taa kaa neesu shodien ipashi labaa garigajaa, visus dirshanas meginajumus virsuu man atmaksaashu atpakalj IIPASHAA VEIDAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts