Jump to content
GIGN Forum

Chau L1nk1n


hambits
 Share

Recommended Posts

Chau !

zinaju ka raxtisi !

tad kapec visi var saprast, ka nevaidzetu spamot ar HE?! It ipashi vel ar orka HE... stav chalis pie vartiem no CT puses office un meetaa orka HE...

Kur prikols ?!

Slay par to ka spamoji...

Kick par to, ka turpinaji spamot + pajols es tjip esmu...

Link to comment
Share on other sites

Ja tev nepatik tas , ka ORKS meta HE , ta nav mana problema.

Tad iznjemat vispar sho rasi ara , ja ir tada probleema

:suukaa:

Par shito pajolu priecajies ka neatravi banu uz kadu pusstundu... tev jau tas butu kaa muziba, tapec izlemu par kick, kuram lidzi nak auto 5min bans !

Bet tu man pasaki (tu ar mazo, jo neuzskatu par ieveribas cienigu chali, kursh nesajedz ko saka), kapec citi saprot, ka spamot ir slikti... ?!

Link to comment
Share on other sites

ja tev buutu kaut drusku kaut kas no taas vielas, kas saucas smadzenes, tu erakstitu so topic...

atradies brivibas cinitajs, delj shitik stulba topic un vel stulbas piekasisas pie katra noteikumu punkta, tev banu vajaag uzlikt uz menesi... neciesu shitos umnjikus.!! pasaka ka nedrikst, tatad nedrikst, a ja special provocee un turpini, tad sedi ar banu!

Link to comment
Share on other sites

Izmest vienu HE, protams, ka ir pieņemami, bet spamot ar vairākiem HE ir vienkārši nožēlojami, lai neteiktu vairāk. Arī es esmu brīdinājis pāris cilvēkus par šo lietu, taču tālāk par slayu neesmu gājis.

Nezinu neko par šo situāciju, bet ja bija brīdinājums un tika atkārtoti spamots ar granātām, l1nk1na darbībā nesaskatu neko sliktu.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu neko par šo situāciju, bet ja bija brīdinājums un tika atkārtoti spamots ar granātām, l1nk1na darbībā nesaskatu neko sliktu.

Slay bija par HE spamoshanu pec bridinajumu !

Kick, par turpinashanu + --> ygzfxqcr6b3uddkd2xk.jpg

uzrakstiju pm jau worm, lai pasaka kas un kaa !

Es esmu pret HE SPAMU !

Ja vajag, iedoshu demo, kur var smuki redzet, ka vismaz 4 he izlido pec kartas uz vartu pusi !

Link to comment
Share on other sites

Vajag uzlikt šāda veida pluginu, kas ļauj katrā raundā iegādāties tikai vienu granātu komplektu (hegren, smoke, flash, flash) un tas atrisinātu šo problēmu. Iespējams, ka tas pat nav plugins, bet gan noteikta komanda servera iestatījumos. Jebkurā gadījumā, esmu šo lietu redzējis darbībā un tā ir patīkama.

Atradu šādus pluginus: Grenade Control v2.0, Hobo Nade Management. Galvenais, lai plugini ir klusi un netraucē.

Link to comment
Share on other sites

Da Jums jau nu toch iet ciet :) agraak nekas tāds nebija aizliegts,bet tagad pēkšņi aizliegs to,jo redz l1nk1nam un Pikaso tas nepatīk...Da Jūs pārāk daudz šķiet esat iespringuši...Izejat laukā izvēdinat galvu...Es pēc idejas arī būtu uzraxtījis sūdzību,ja mani izkickotu par to ka es mētāju HE būdams orks...Kas aizliedz arī tev l1nk1n paņemt orka rasi un darīt tā pat? Drošvien tu paņem human nomaskējies,bet še tevi nobombī ar he...Aij dooooh....šodien smaga poha :) Priekā....

Link to comment
Share on other sites

:) agraak nekas tāds nebija aizliegts,bet tagad pēkšņi aizliegs to,jo redz l1nk1nam un Pikaso tas nepatīk...Da Jūs pārāk daudz šķiet esat iespringuši...Izejat laukā izvēdinat galvu...Es pēc idejas arī būtu uzraxtījis sūdzību,ja mani izkickotu par to ka es mētāju HE būdams orks...Kas aizliedz arī tev l1nk1n paņemt orka rasi un darīt tā pat? Drošvien tu paņem human nomaskējies,bet še tevi nobombī ar he...Aij dooooh....šodien smaga poha :) Priekā....

Man nav zeel ka meeta, bet cik tas ir pareizi !

Tur jau taa lieta... tu pat normali no ts puses nevari ieskriet office iekshaa pa vaartiem, jo redz vienam hamburgeram bija jameta he... kad pateicu ka nevar, vinjsh pasaka kadas problemas un nomaina niku no fens uz hmbg... tjipa baigi iebiedeja. Kaut vai vinjsh buutu tu ! Kick sekotu ! Tapec jagaida augstakstovoshie !

Link to comment
Share on other sites

Atkal sākās savstarpējie kašķi, priekš kam tas ir vajadzīgs? Nerakstīti noteikumi vai principi, bet tas nav pieņemts, tādēļ arī seko attiecīgas darbības no adminu puses. Ja nebūs vispār nekādas regulācijas, tad katrs darīs pa savam prātam. Atgādinu, ka spēlētāji ir servera klienti un viņiem nav tiesību izvirzīt savus noteikumus un savas prasības. Ja kaut kas neapmierina - pamet serveri vai sūdzies vadībai.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...