R3VOLUTION Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Ja pienjer pie rokas, iedod pizdi! No mentiem tev nekas nebus! Man bija prikols, ka nozaga telefonu sporta stunda iedevu galva, pateicu uchenei, izsauca mentus! Mentos tam dzekam pateica, ka lai priecajas, ka atbrauca pakalj ar mashinu, savadak pec skolas butu athujarits! Un mentiem par to pohuj! Nonjer pie rokas, iedod galva! Ja kas saki pretojas un nevareji noturet vienu uzliki vai vel ko, izdoma! Iztele tachu strada Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 allworth kā jau teddy minēja man bija magnetola, kurai nevarēja noņemt panelīti. Katrā ziņā kādreiz ganjau gadīsies kādu no šiem pidariem dzīvē pieķert zogot citu īpašumu, tad tik tiešām jāņem runga un jāsalauž ceļgali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 VIENS ĻOTI SVARĪGS JAUTĀJUMS PAR TĒMU!!? Vai ir iespējams ss.lv ievietot sludināju ar divu dienu vecāku datumu. Vienkārši pasāv ļoti liela iespēja, ka ss.lv atradu savu maģi tikai ievietošanas datums ir 08.11.09. Tā visa bilde pat izskatās aizdomīga, jo manam maģītim ekrānu ar pogu nevarēja izlaist tā, lai ekrāns nerādītu bildi. Respektīvi tanī bildē maģītim ekrāns ir izviklts ar roku un ielikts audi a6 (ja zināt tad audi a6 ~96 gada ir lielais maģis un lai liktu standarta maģi vajadzīgi sānu dekoratīve plastmasi) Tajā bildē maģis ir vienkārši ielikts lai varētu daudz maz smuku bildi uztaisīt. Takā man tas ir ļoti svarīgi noskaidrot vai kaut kādā veidā tas ir iespējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Cik esmu licis sludinajumus,nekur neko taadu uzlikt nevar,lai dazhas dienas vecaaks sludinajums butu...Domaju ka neviens nav ieintereseets kaut ko taadu dariiit...Un jaabut iipashi stulbam lai nozagtu magjiiti nakamaa dienaa liktu ss.lv sludinajumos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 (edited) Huiņa jau ir tur vai ir iespējams kaut kādā veidā apčakarēt to datumu un ielikt ar atpakaļejošu datumu. Ja tas ir iespējams tad tas ir pat drošāk nekā likt pēc zagšanas. Respektīvi sanāk tā, ka tu preci esi ievietojis tad kad viņa nav bijusi vēl nozagta. Mani interesē vai var apčakarēt ss datumu? Es rītā mēģināšu zvanīt uz ss.lv lai noskaidrotu vai tas ir kaut kādā kaut vai pašā neticamākajā veidā iespējams. Edited November 13, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Enjoy your jail. Vai arī vienkārši tevi visdrīzāk atpizģīs. Es ja tādu pidaru noķertu notikuma vietā es viņam katrai rokai pa 2 vai 3 pirkstiem salauztu lai, kādu laiku nevar atslaucīt dirsu un zagt! Ja viņš aizies uz menteni, ko viņš pateiks? To, ka viņš izbombija stiklu gribēja nozgat maģītī, bet pienāca īpašnieks un nodarīja viņam smagus miesas bojājumus I guess not. inb4 tas pidars tevi sadur un tu naac uz gign suudzeeties. Edited November 14, 2009 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) kā apm izskatījās tava magnetola? EDIT: un kāds modelis? Edited November 14, 2009 by Liztikz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Kā jau zorgs teica, viņus nepārmācīsi sasitot, bet nocērtot rokas.! ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Vai tu gribetu dszivot valsti, kur par sikam sadzibam nocert rokas? Bernu tevi sagaida savus bernus pie bernudzara ar.. bez atplestam rokam. Kauties ar urlu ari stulbi. Vari tikai beigas vel veselibas problemas dabut. Vajag asrau gazi nesat lidzi. Ta rule! Pie visa jau vainiga sabiedribas vienaldziba! Nez, tadu paralizejosho gazi var dabut? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Beef, legāli - nē. Rumbulā gan tirgojot (to man teica viena tante). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now