Psihoner Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Es gribu uzstadiit mirc botu Piemerma es kanala uzrakstu !play un bots privati ( vai ari kanala) pasaka Fuck you ! Kaa var to izdariit ? ludzams ar piemeriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 pameklee k-ko kaa trivia bot or smth. manuprat vinsh tos sudus darija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 Man nevajag jau gatavu , man vajag zinaat vnk preik6 mirc bota, lai es vareetu uztaisiit, ja vinjam kautko prasa vin6 atbild Pasak kaads tak6 kur tas jaaraksta un ka pareizi jaraksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 nu es nez ka tos skriptus taisiit, bet nu tu nokacha to triviju un tad edito vinju utt, pasham nekadi skripti nav jataisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 Nu bet es jau prasu ka var editeeet ~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 tu to nevari Link to comment Share on other sites More sharing options...
StR Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ALT+R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Nu ja tu gribi puslīdz normālu botu, tad tev jāliek windrop vai arī ja uz linux'a - eggdrop. Bet šo komandu kuru pierakstīji var arī protams caur mirc'u sataisīt attiecīgi ievadot remotā skriptu: on *:text:!play:#:{ /msg # Fuck you ! } Vai ja privāti liekas bija tā: on *:text:!play:#:{ /msg $2 Fuck you ! } Btw pakaties google.lv pats, gan jau kaut ko uzraksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 tu to nevari Tu esi viens stulbs, aptaureets, suuda gabals, kursh drachi lasot Forumus un iztekdams devilas atbildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 zheel apbeedinaat tevi, bet visi nedara taapat kaa tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 zheel apbeedinaat tevi, bet visi nedara taapat kaa tu Nu es vismaz nepostoju to ko nezinu un nekraju sev punktus at6kjiriiba no tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Bet piemeeram lai users uzraksta Teikeumu "CSS rulee visos laikos" un bots tad piemeram analzieejot to teikumu panjemot vaardu css atbildeetu "Man tas ar patiik" Kaa 6ito var dabut gatavu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 bla,nu apsties garika atbildi un meegjini pats izdomaat... p.s. tu esi uubervarens hakeris, bail paliek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Oi nu bled apdirst maakat jus tas token, tikkai egoisti un pi.darasi gan esat Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 nee nu ja nesaproti - paspeeleejies ar taam komandaam, ko gariks iedeva, pamaini tos keywordus un skaties, kas notiek, testee to botu, tad tik notiks progress Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Es gribu uzstadiit mirc botu Piemerma es kanala uzrakstu !play un bots privati ( vai ari kanala) pasaka Fuck you ! Kaa var to izdariit ? ludzams ar piemeriem klau, ja tu man pateiksi !play es tev ne tikai pateikshu fuck you, bet arii izkikoshu un nobanoshu uz meenesi... un tev pat nevajadzees mociities lai botu uztaisiitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 oi nu oinu, visi te tik kruti ka pilnigi bail, bet kad kautkas japasaka , tad iedo vienu majienu kursh i to pat nau pa teemu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 oi nu oinu, visi te tik kruti ka pilnigi bail, bet kad kautkas japasaka , tad iedo vienu majienu kursh i to pat nau pa teemu ... klau dauni. Ja tu daudz dirsiisi, palaidiishu pa nahuj straumi prom no shii foruma. Zajebal vislaik kaut ko prasiit, kameer pasham smadzene atsaldeetaa stadijaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Psihoner mosh vajadzeeja saakt topic ar textu: "Uztaisat man mirc botu ar attieciigaam komandaam bla bla bla..." ??? Ja jau tu pac nemaaki neko izdariit no taa ko tev ieteica!! Nokachaa jau fucking gatavu botu, izcheko vinja scriptus kaa kas darbojaas un prosta nem savaa mircaa paardrukaa un pamaini textus ! Use Ur Brain mafaka !! aaaai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomson Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 on *:text:!play:#: { /msg $nick Fuck you! } Atver mirc, nospied Alt+R un iepasto shito. Un tad paluudz kaadam lai uzraksta !play kanaala, kuraa tu esi! P.S. - Ja pac rakstiisi nerubiis, tad jataisa special mirc prieksh bota, un vinam pie remote scripts jaraksta shitais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Ņem tev gatavs bots, failos script1.ini,script2.ini un 1.ini var mainīt vārdus un atbildes. Bots jau ir gatavs, ir strādāts pie viņa, viņš jau atbildēs uz latviešu vārdiem.(atzīšos, kad viņš tīri labi piekopj runāt pretī) p.s: *.ini faili ir paštaisīti tādēļ nav tā kārtīgi vizuāli saprotami! Re kur pats Bots, bet ņem ātri kamēr vēl neizmetu no servera. Bot.rar Edited April 20, 2007 by .em^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Pie reizes pajautāšu ķip gadu nebiju spelejis cs gajis ircaa tagad atkal gribu ieiet bet nezinu serveri mēģināju chat.118.lv, irc.lv ,irc.delfi.lv irc.118.lv ! a kāds tur istais ir ? Vislaik rāda >>> * Unable to connect to server (Software caused connection abort) Edited August 24, 2005 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Pie reizes pajautāšu ķip gadu nebiju spelejis cs gajis ircaa tagad atkal gribu ieiet bet nezinu serveri mēģināju chat.118.lv, irc.lv ,irc.delfi.lv irc.118.lv ! a kāds tur istais ir ? Vislaik rāda >>> * Unable to connect to server (Software caused connection abort) Gan irc.lv, chat.118.lv strādā. Maybe pamēģini noņemt firewall no portiem 6667. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 pat izsledzot fire wall tas pats mirc versija 6.18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 irc.delfi.lv , es zinu kad ir chat.delfi.lv un tas man iet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now