Jump to content
GIGN Forum

Wow Mouse


entw
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka spēlēju ar warrioru un dk, pašam uz doto brīdi ir piecu-pogu pele, un nav normāla, ar to gribu teikt, ka pirkta pa lēto iekš kaut kādas maksimas, acme ražojums. Ir protams arī logitech, bet nu jā. Tātad, itkā drīz būs naudas pieplūdums tākā gribētu nopirkt kādu peli ar sekojošām prasībām:

* lai būtu iespējams iegādāties lv veikalos, negribu pisties ar ārzemju sūtīšanu

* lai būtu pietiekami daudz pogu, lietoju makrosus, un viss jāsaliek uz peli cik vien iespējams, ar spaidīšanu tālu netieku.

* lai būtu kvalitāte + cena sakarīga.

Tas par peli, bet ir vēlviens jautājums, īsti nezinu kā, lai uz attiecīgām peles pogām iekš wow salikt attiecīgos spellus?

tnxkkbb. I go shh'round the corner.

Link to comment
Share on other sites

pa key bindiem ESC-> keybindings un tur skrullee uz leju kameer atrodi baru pogus- piemeeram Bottom left bar vai bottom right... Tur tu katrai pbara pogai vari pieshkirt savu taustinju, var arii kombineetos taustinjus(ctrl+...) Es esmu nobindojis q,e,capslock,mwheelup,mhweeldown,middlemouse un tos visus turot control, bet taa pat var veeesi nobindot arii r,t,f,g u.c. vnk tiem jau ir sava funkcija un man ar esoshajiem pietiek.

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

labak pats noperc dzivin, nevis sedi forumos un dirs visiem virsu ^^

p.s razerdeathadder 3g 11pogas ))) man wowam pietiek

binding samet uz action bariem un ESC>key binding> multiabl key binding (kkata ) un tur liec

sakas no 1. paplid AB kreisaja sana virs 1234.... un tad iet talak. ceur ka daleca

Link to comment
Share on other sites

Jap, pats no macrosiem izmantoju tikai vienu, lai uz vienu pogu visi buffi būtu.

Un, wow spēlētājiem, iesaku šo klaviatūru 41qbBGO7qyL._SL500_AA280_.jpg, jo kad pats spēlēju, bija labi, ka nebija atstarpes starp cipariem un [f.] pogām.

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Skam, pasaki kas pa klaviatūru tā ir? Nu ražotājs/marka/modelis/cena lv.

Tomass, nu, bet macrosi baigi apvieglo dzīvi iekš PvP bg, jo būt "klikerim" ir grūti un vajag labu reakciju + koordināciju ( lmfao )

grunduli, ej nošaujies, dauni.

skuja12, šas ievērtēsim.

Link to comment
Share on other sites

klikeri ir tie kas ar peli brauka uz spelliem, that lame.... doeesnt u wached some athenelфl tips? o.0

un ipasi koooordiinaciju tur nevaiga jo uz spell ir rakstits uz kada burta or pogas vins ir es piem vairak skatos uz actiobariem nevis uz dabas skatiem ieks wow tik iemetu aci lai paskatiitos vai target nav burbulo or smt, butu ideali ja es dabutuu aduuunu kurs novieto target buffus virs actionbariem tad vapse varetu neposit un vel addonu ar tadu bumbinu piem zala var sist nav nekas prieksa un esi pareizaja virziena bet ja sarkana tad line in sigh, burbulis or cita virziena atrodas vapse varetu zadro4iit uz monitrao leju un bliest pa pogam.

p.s PvE for pusii wannebles!!!! PvP FTW

Link to comment
Share on other sites

Te kāds kreilis ir? Jo draugiem un man zb, atnāku pie kāda un ar šķērsgriezumu jāspēlē aka krustu. ar labo roku uz klavas un ar kreiso uz peles. no bērnības turu kreisejā rokā labroču peles, tas domāts ar to ielikumu priekš lielā pirksta kur viņu ielikt, bet nu ir doma sākt pārmācīties, paldies dievam wows nav fps un būs vieglās pārmācīties, kāds to ir darijis?

Link to comment
Share on other sites

Da nevajag pirkt speciālu peli ar miljons taustiņiem. Saliec bindus uz klavas un aiziet :) Paies 1-3 dienas kamēr pieradīsi, bet vismaz būsi ietaupījis naudu.

Es pats spēlēju ar Prot Warru un DK un izmantoju A4 tech x7 peli. Pat visas pogas neizmantoju uz viņas. Pārsvarā viss ir uz klaviatūras sabindots un daļēji klikoju (piemēram lielos CD kritiskās situācijās) + man nav neviena paša macro. No sākuma arī bija grūti pie bindiem pierast, bet pieradu beigās un tagad nesūdzos.

Rekur būs pāris linki uz bindiem :

http://deathknight.info/forum/index.php?topic=4282.0

http://www.tankspot.com/forums/f40/45031-b...-pvp-guide.html

Protams skillus vari mainīt vietām, kā pašam tīk.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...