Jump to content
GIGN Forum

Achievementu Stāsti


macho
 Share

Recommended Posts

Tātad, šeit jūs varētu pastāstīt kā jūs dabūjāt kādu grūtu achievementu. Katram jau grūtas šķiet dažādas lietas, bet nu man teiksim bija pagrūti dabūt medika achievementus (kur assisto soldieram un demomanam). Es nemaz neatceros, kā es to demomana staffu dabūju, r&r laikam palīdzēja, tas bija sen, bet soldieram bija skaisti - es vienā foršā somu serverī spēlēju un hīloju vienu krutu džeku ar kritzkriegu. Viņš pāris reizes ar manu ūberu novāca 4us džekus (badwater), riktīgi stilīgi gājām uz priekšu un tad pie pēdējā spota es uzliku kārtējo ūberu un viņš izšķaidīja kādus 6us, vienkārši skaisti, džekiņš tiešām lieliski spēlēja.

10000 heal pointus dabūt arī bija pagrūti, tos arī lieliski atceros. Spēlēju tajā pašā somu serverī un hīloju ar parasto mediganu savu komandu iekš cp_fastlane. Parasti es fokusējos uz kāda konkrēta cilvēciņa hīlošanu, bet šoreiz es +- hīloju visus pēc kārtas. Kad iegāju serverī mums no spotiem bija palicis tikai savs pirmais. Ar kādiem 2iem maniem ūberiem ieņēmām otro. Ar vēl kādiem 2iem ieņēmām vidējo. Un tad sākās inčīgā daļa. Uzlieku ūberu, ieskrienam pretinieku burzmā, mans hīlojamais izšaudās un es jau, kad ūbers iet uz beigām, tinu vagu. Ļoti labi viss sanāca, man parasti nevienas pakaļ neskrēja izņemot vienu reizi, kad kāds pyro acīmredzami piefiksējis manu taktiku nolēma neļaut man izbēgt un kad es muku vēl pēdējo pussekundi ar ūberu šis jau dicoja man pakaļ. Izvilku blutsaugeru un kapāju pa pyro kā maniakāls epileptiķis. Mana vēlme nenomirt bija tik spēcīga ka es ar dirsu pa priekšu skrienot manevrēju ideāli un lai gan pyro mani padedzināja, es ar blutsaugeru sahīlojos un tiku atpakaļ. Neatceros vairs kā mani novāca, bet ubercharges man uzrādīja 11 un punktus dabūju tikpat cik man ir demomana rekords - 55. Bet pats svarīgākais - dabūju achievementu. Nepieciešamā 10k vietā biju sahīlojis 16,073

Na šaru sanāca dabūt medika ačīvmentu, kur hevijs jāhīlo tā lai nenomirst neviens no mums un viņš dabū 20 killus. Es pa vidu nomiru, bet heavijs (tests) ne, es skrēju viņu atpakaļ hīlot un tāpat dabūju achievementu.

Lielākā škrobe man ir par peer review ačīvmenta pakāšanu, man bija 45/50 (nu tur jānovāc kā medikam 50 citi mediki) bet pārinstalējot kompi tas pazuda, vajadzēs sakačāt pa jaunu līdz 45 ar kādu čomu serverī.

pyro ačīvmentu, kur vienā raundā 6i ar cirvi jānovāc dabūju baigi smieklīgā veidā cp_badlands, kur sanāca aizdedzināt un ar axtinguisheru paķert 6us džekus. Tīrākā veiksme man tur palīdzēja.

vispār, man vislabāk patīk medika achievementi, jo tie bija reāli visgrūtākie un visinteresantāk bija tos pildīt. Visdebīlākie ir skauta ačīvmenti jo es faking ciest nevaru sandmanu.

ā, vēl es patlaban mēģinu dabūt sniper ačīvmentu, kur ar loku jānovāc heavy & medic pair.

visvieglākie šķita spy ačīvmenti, tos es esmu gandrīz visus jau (izņemot 1000 sappers un 1000 kills) dabūjis. It kā grūti bija novākt vienu un to pašu enemy vienā un tajā pašā "area" izmantojot cloak un dagger (kurš man besī), bet es to atrisināju paņemot ambassador un cp_granary skraidot un šaudot galvās. Kas smieklīgākais - man sanāca to achievementu dabūt uz SKAUTU :) Pretinieku komandā bija daudz skauti, bet man kaut kā labi sanāca visiem laist galvās un uz vienu no viņiem es nopelnīju šo ačīvmentu.

dīvaini ka man joprojām nav hotshot - pyro ačīvments kur jānovāc soldiers ar viņa critrocketu - es vienkārši ar pyro ļoti reti spēlēju un pārsvarā tas bija nocrit serverī, tā ka šo man vēl ir jādabū. Smieklīgi bija, kad vienreiz mēģinot to dabūt, es reflectoju to crit raķeti, soldiers dabūja zem kājām (viņu hīloja) un viņš aizlidoja kaut kur nahuj galīgi prom.

ā, snaiperim ir arī grūts jarate chop achievements - kur jāuzmet čuru burka trijiem un tad visi ar kukri jānoklapē. Nezinu kādā nūbu serverī man ir jāspēlē lai to izdarītu. Kad tikko update iznāca, es kopā trīs pa raundu novācu ar jarate + kukri nenomirstot, bet uzreiz trīs. Tas jau ir sick.

pierakstīšu vēl kaut kādus niekus, ja kaut ko atcerēšos.

p.s.

nevaru dabūt skauta tauntkilla ačīvmentu - es viņu kādas 3 reizes esmu izpildījis, man pat viņš ir pazudis no achievementu saraksta, bet tad, kad ieeju atkal tf2 - viņš ir pazudis.

Link to comment
Share on other sites

Uzreiz sagribējas ar medic paspēlēt :). Man arī sanāca tas 10k heals vienu reizi, bet nākamā reizē, kad gāju spēlē viņš jau bija pazudis. Vel aizvien nav to achievement'u dabūt :(, bet tā kā lielākā daļa no tiem achievement'iem ir liela haļava nemaz necenšos viņus pildīt. Labs nāk ar gaidīšanu(laikam arī ar haļavu) :D

Link to comment
Share on other sites

Forр topiks :)

Rakstорu, katras klases grыtвko un krutвko achivmentu.

Medic: Viss grыtвkais no medic achivmentiem ir "You'll Feel A Little Prick ", manв uztverз. ( Assist in killing 3 enemies with a single ЬberCharge on a Scout. ), рo achivmentu izpildiju nesen, jo faking grыti atrast serverо, kвdu skautu, kurр var novвkt 8.sekundзs 3.dюekus, ja + scattergunam ir 6.lodes. Bet, es viтu smieklоgi izpildiju.

Bija ctf_turbine un kautkads pa defu skauts trвpijвs, kurр skrзja iekрв trubв no C un uzliku uberu parasto, jo no apakрas uz augрu skrзja pyro un mзs tai paрв brоdо nolikam inteli + criti. Un рis trubв noрвva + vienu ar bat (kopв 4) pretiniekus ar Kritiem+Uber.

10'000 heal pointus dabыju gignв un pзc pвris mзneрiem parspзju to achivmentu ar 14k heal + dabыju pa vienu dzоvibu 69. punktus ;)

Pyro:

Ignite an enemy Spy while he's flicking a cigarette. Рo achivmentu laikam vissnereвlвk izpildоt no visiem un man joprojвm nav... Vienоgв reize, kad spiegi taunto to flicking, tad tas ir kad ir warmup pirms raunda un tad jacer, ka kвds stвv pie vartiem un varзs aizdedzinвt... Ar tauntiem bija viegli, kamзr sniperi zooom, tad HAIDUUKIN.

Kill a Soldier with a reflected critical rocket. = Рis bija forр, dabыju vзl novвkt arо mediku, kas viтu healoja.

Heavy: Laikam viss grыtakais achivments ir Kill 50 scouts using Natascha. Vnk besо Natascha, ar viтu tikai der kempot... Bet heavy achivmenti paviegli, ja ir mediнis gar sвniem, bet While invulnerable and on defense, block an invulnerable enemy Heavy's movement. nevaru izpildоt vienu karti, kad biju blue/def, meiмinвju no stыra izskriet un bloнзt, bet mani vienmзr atvвca... Vienu reizi trubв, turbinз, biju aizgвju noslзpties, lai apзstu sandwitch un tieрi pretinieka soldiers ienвca un sвka sist ar lвpstu. Nu, es apзdu kadas 10. maizes, lоdz dюeks saprata, ka jaрauj ar shotgun :D

Scout: Vissgrыtвk gвja ar viтiem un iet. Jo es ar savu geForce 6100 skautu nereвli spзlзt + vвkt achivmentus... Cause an environmental death by stunning an enemy. Рis man vissvairвk grыtоbas sagвdв, jo vienоgi to var izdarоt ar FAN vai arо sandman un nostuntot, kamзr well iet vilciens, bet priekр manis hardcore, lai izpildоtu, jo FAN sucks ass 4me.

Viss forрвk izpildiju Stun an enemy for the maximum possible duration by hitting them with a long-range ball, kad sвkвs raunds un es biju blue iekрв badwaters, izmantoju vartu bugu un situ bumbiтas(JO, ja pie paрiem vвrtiem stвvi, tad var izрaut bumbiтu arpus savas warmup zonas) nu bija, kвda 45. sekunde, pirms sвkas raunds un es ar otro рвvienu, trвpiju kвdam, tur kur ir starp pirmo un otru punktu, kur jastumj, bet varbыt citur, jo оsti neredzзju, kam trвpiju... ;(

Sniper: Viegli achivmenti, nav vienоgi tв, kur jauzmet jarate 3. un ar kukri janobeidz, tieрвm, vajag iet uz kautkвdu noobu serveri un uzmest, kamзr bars stumj taиku. Daюi achivmenti bija tik viegli, piemзram:

Headshot an enemy Demoman. Nezinu nevienu, kurвm nebыtu :D

Spy: Arо viegli achivmenti, nav tikai 2-3, ka tas, kur jauzmet cigarete uz snipera lонa, kв to izdarоt, es nezinu, lai gan meiмiвju, bet nekad neizpildijвs. Ja esi spзlзjis ar spiegu vissmaz 40h~~, tad tie achivmenti ir peace of cake. Pats izmantoju Dead Ringer, viss krutвka lietiтa.

Hallowen achivmenti ari bija viegli, visi tika izpildоti, spзlзjot 1.reizi harvest un vienоgo reizi. Forрi bija izdomвts ar to spoku un нirbjiem sprвgstoрiem, nevaru sagadоt, kas bыs uz X-mass. ;) Varbыt vel kautko atcerзрos. ;)

Link to comment
Share on other sites

Kas attiecas uz natašu un skautiem un špricīšieroci un skautiem, tad, tad kad iznāca skauta apdeits es ar heaviju un mediku dabūju šitos abus ačīvmentus - principā vienīgā reize, kad izmantoju Natašu, nepatīk man tas ierocis.

btw jums ir tas skauta ačīvments, kur jāstunno kāds cits skauts ar viņa bumbiņu? Tas tāds pagrūts. Environmental death es palīdzēju vienam nejauši izpildīt.

A to heavija bloķēšanas ačīvmentu es dabūju vienkārši dustbowlā pirmajā raundā nelaižot ārā nevienu :) tur bija ūberots hevijs, kurš nekur netika un fonā vēl kaut ko ūberoja. Nu un es smuki viņus nekur nelaidu ārā, jo man arī ūberu uzlika :)

risk - man ar spiegu bija kaut kas līdzīgs. tas bija viegls ačīvments, vienkārši novāc un tad nospied taunt :) un toreiz, kad ieskaitīja man tieši bija spycrab taunts :)

p.s.

vēl pagrūts bija medika ačīvments, kur jāhīlo un jāpalīdz kādam citam medikam novākt 5us :)

Link to comment
Share on other sites

Mani līdz nāvei vilksies līdzi viens neizpildīts Heavy Achīvments tas ir Collectivization , ak dievs kur lai es sāku ar šito , pirmkārt 1000 kills ar heavy ir kā uzlikt trīs uberus vienā dzīvībā , bet 1000 asists tas ir nereāli , spēlēju ,centos visu laiku dabūt biju gandrīz pusē , bet tad kad pirms snaipera/spy update iznāca iespēja resetot status , es to paņēmu un visas 350 assists ko biju savācis 9 mēnešos , bija pazudšas un es ar vien mokos ar to sūdu

Link to comment
Share on other sites

Tas nav grūts achievements. vienkārši dari biežāk lietas ko tu parasti nedarītu - šauj no lielāka attāluma, it īpaši ja tava komanda tur ņemas pa priekšu. Pietiek ar vienu lodi kas atņem 10hp iešaut un ja kāds soldier/demo piebeidz to čali, tad tev iedod assistu. Laiciņš jau pagāja, bet savācu to achievementu diezgan fiksi.

kas attiecas uz heavy tauntu tad nemaz neatceros, kā to dabūju, man liekas es vienkārši aizskrēju dustbowlā 3 raundā vienam snaiperim aiz muguras un novācu viņu. Ir sanācis vairākas reizes tāpat spēlē viņu pēc tam dabūt.

visepiskākais ar tauntiem bija kā es ar pyro tauntu + precīzu taimingu pirmajā dustbowlā novācu uzreiz pēc vārtu atvēršanas sentriju un vēl divus čalīšus, kas tur tuvumā bija. Man sākumā likās ka es esmu miris, bet pēc visiem tiem sprādzieniem es sapratu ka esmu vēl dzīvs. LOLOLOL, nodomāju un tinos prom :)

Link to comment
Share on other sites

Dustbowla 1 daļā to tauntu dabuji? Es tur aiz tās būdas paslēpos un tur dabuju spiega taunt killu. To achiv. kur janostuno pretinieks ar viņa paša bumbeli bija īžī , jo visi ārdījās ar sandmaniem un spelēja beisbolu. Tagad ar to ačivmentu butu problemātiskāk

Link to comment
Share on other sites

Ar mediķi reizē dabūju pat vairākus.

ctf_turbine kopā ar GmbH (kā smagais) pa trubām (un vispār augšu) noturējāmies kādas 15-20 minūtes.

Kopā 11 ūberi, ~12k dzīvības, 3 achievementi: 5k, 10k un 20 assists w/ heavy.

Nesen pyro dabūju to 1'000'000 damage. Jūtos lepns :pyro:

Vēl tikai atlikusi tā cigarete un 6 axe kills. Ir sanākuši 4 vai pat 5, bet 6 nekādīgi nevaru dabūt.

Ar smago visinteresantākais bija tā maizīšu ēšana. Iegāju goldrush (tepat GIGNā) un vienkārši visas maizītes apēdu. Lieki teikt, ka mans smagais vairs nevarēja izspraukties caur spawn room'a durvīm.

Ar scout/sniper/spy īpaši daudz nespēlēju, bet ja sanāk, tad tiecos pildīt kādus achievementus. Kaut kad tak tie 2004/1000/1000 kills jādabū :D

Link to comment
Share on other sites

vakar iecēlu spēli un dabūju jau pāris sūdus, vienkārši uz nahaļavu skraidot un killojot!!!

Ps. Spiega otrais cloks reāli smird :fuckyou:

Ps2. mačo, ko do Dead Ringer ?

Link to comment
Share on other sites

Moрka beigsiet runвt beztзmu ko ?

Man viss labвk gвja ar Hevija Achiem , atgadоjums sekojoр , diemюel ne no gign servera , bet nu jв.

Tвtad es ar Heviju un kaut kвdu somu ar mediнi skraidam un man nez kapзc ienвca prвtв ideja pamзмinвt kвdu notauntot , es mзмinвju , mзмinвju , bet nekв , pa to laiku mзs jau bijвm krietnu иupu izрвvuрi no pretiniekiem , bet dоvainв kвєtв mums vзl nebija nevinas dominвcijas , tad es atkal iekrisoju un uzspiedu tauntu , un kur gadоjies kur ne izlec man pretо tвds pats hevijs un apmзram sekundes laikв bija jau miris un es dabыju divus achievementus , Vienu par Kвda nogalinврanu ar Tauntu [ pirms tam bija slinkums mзмinвt ] otru par Dominзрanas iegырanu savam mediнim ;)

PS. Оstenоbв interesanti palasоt , topikam ir tieрвm laba ideja tik , ja te kвds nesвktu jau spamot bыtu baigi labi !

Edited by dasters
Link to comment
Share on other sites

Kādu laiciņu pirms Sniper/Spy apdeita izdarīju ne tik foršas lietiņas ar achievementiem. Vēl joprojām to nožēloju, bet Mediķa, Snaipera un Spiega achievementus gan dabūju papildīt. Tā kā izpildītos sasniegumus nevar resetot, ar to jāsamierinās vai jāspēlē tf2 uz cita acc.

Edited by quickaim
Link to comment
Share on other sites

Man viss labвk gвja ar Hevija Achiem , atgadоjums sekojoр , diemюel ne no gign servera , bet nu jв.

Tвtad es ar Heviju un kaut kвdu somu ar mediнi skraidam un man nez kapзc ienвca prвtв ideja pamзмinвt kвdu notauntot , es mзмinвju , mзмinвju , bet nekв , pa to laiku mзs jau bijвm krietnu иupu izрвvuрi no pretiniekiem , bet dоvainв kвєtв mums vзl nebija nevinas dominвcijas , tad es atkal iekrisoju un uzspiedu tauntu , un kur gadоjies kur ne izlec man pretо tвds pats hevijs un apmзram sekundes laikв bija jau miris un es dabыju divus achievementus , Vienu par Kвda nogalinврanu ar Tauntu [ pirms tam bija slinkums mзмinвt ] otru par Dominзрanas iegырanu savam mediнim ;)

PS. Оstenоbв interesanti palasоt , topikam ir tieрвm laba ideja tik , ja te kвds nesвktu jau spamot bыtu baigi labi !

mes nerunajam bez temu (nu varbut drusku lmfao ) Es izsaku savu viedrokli

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...