Jump to content
GIGN Forum

Spēles Ar Labu Story


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Runaajot par storiju. Manaa slavas zaale noteikti ir "Mafia: The city of lost heaven. Veel nekas nav paarspeejis shiis speeles soriju. Vienkaarshi vaardi & citati, kas tur tiek izteikti ir vnk bravissimo. :) Protams tur jaaskataas visas filminjas. Nu storijs ir vnk.. odzinja.. Visu dziivi var taadu speeli speleet :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ohh nu man ka kautkadiem 10milj citu cilv labakais story liekas Warcraft3 abas dalas :) es vinu esmu 200x izgajis

Prieks ta laika tur tas filmas vsp imbaa ir ))) un grafika ar tiiri ok kad 6x6 spele pat tagad medz ielagot :)

labakas rpg speles sizens manliekas ir Fable : lost chapters or kka ta. tur tu sac galigi no berniibas lidz pat vecumdienam.... un grafika vnk WTF kur tadu kkada 2006 vareja izraut ja saliidzina ar citam rpg o.0

no shuuuteriem neesu neko ipasi ar storiiju spelejis tpc japaliek vien bus pie fking CS:CZ ^^

no realtime strategy laba vel bija amm kur velns un dievs tev dod padomus aizmirsu ^^

vo ble merciij malacis janoka4a tiri kiciiga spele x]

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

KOTOR- 1 daļa.

Beyond Good and Evil - Kad dabūju šo spēli, senā pagātnē, neko no viņas negaidīju. bet omg kā es kļūdījos, spēlē aizrāva un story ar likās labs.

Prince of Persia pirmās 3 daļas, ceturtā kau kā nepatika. Bet Prince of Persia warrior within, omg, tā noskaņa spēlē un stāsts, jebal acē, tā aizrāva :)

Mafia - Forš story bija iekšā, spēlē pamatīgi aizrāva, protams ja neskatās visus cutscenes un tik zadroto misijas, tad story palaiž garām un liekas ka tur nekāda story nav, bet man jau patika.

Max Payne - Man jau liekas ka komentāri lieki.

Ja tā paskatās, spēles ar labu story pārsvarā ir vecāku gada gājumu, no jaunajām spēlēm kas mani ar savu story aizrāva bija vienīgi Batman. Varbūt bija vel kāda, bet nu neatceros uzreiz uz doto brīdi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Es vispār brīnos, ka šajā jaukajā topikā, kur tika atrunātas SH pirmās daļas, lieliskās GoW daļas, kā arī fantastiskās MGS daļas, - ka te nav pieminēts vērā ņemamais Legacy of Kain, īpaši Soul Reaver daļa. Un, un , storīlains interesants ar settingu interesantu ir arī Forbidden Siren spēlē, bet jā - mgs daļas laikam kopā ar storīlainu, geimpleju un kopējo kvalitāti liekas tomēr vislabākā spēle ever. Lai gan pirmajās SH daļās arī ir estētiski ļoti pievilcīgs storīlains. Tagad nule iznākušajā SH Downpour daļā ir tīri interesants sižets un ļoti jauks dizains, un iepriekš minētais Heavy Rain ar dikti jauks ^^,

Link to comment
Share on other sites

Ja jau tika uzrauts 4 (četrus bļeģ) gadus vecs topiks augšā, tad nāksies vien iekomentēt spēli, kas easily ir 2012. gada labākais piedzīvojums story ziņā.

The Walking Dead Series. Spēlei ir 5 epizodes.

Adventure tipa spēle, neceriet uz baigo gameplay'u, bet gan krutu storiju, kurā daudz ietekmē tieši spēlētāja lēmumi.

Link to comment
Share on other sites

Tā nebiju es, kas pacēla šitik vecu topiku. Tā bija mana neizpratne par nepieminēto Legacy of Kain, arī Fatal Frame un Forbidden Siren.

P.S. Es ļoti ceru, ka šis nav vienkārši demo, bet iznāks vesela spēlīte. Jo šim arī būtu storīlaina awesomenesam jābūt:

Edited by aphrodYte
Link to comment
Share on other sites

Viņi E3 teica, ka tas bija tech demo tieši spēlei Beyond.

Tā pa lielam jēga maza par nākotnes spēlēm runāt. Nevar nemaz zināt, kas tur beigās iznāks un cik labs tas viss būs galaproduktā.

Link to comment
Share on other sites

Viens no all time favorītiem, kuru pēc storyline iziešanas spēlēju modētā serverī vēl pāris gadus, ir Freelancer. Space-sim spēle, varētu meklēt storijā saistību ar mass effect. Nāk rase kura grasās visu izdzēst, vēl četras lielās house faction, nomaļo reģionu pirāti, pa vidu tam visam - tu! Spēli nevar saukt par ripoff, jo tā pre-datumo mass effect sēriju ļoti manāmi! Nav gan, kā jau jums patīk, pew pew šūteris, bet bez šaubām mana mīļākā spēle.

Par izdošanu paziņoja ap `99 gadu, taču dažādu iemeslu dēļ tika izdota tikai 2003 gadā. Ja pameklē pa torrentu trackeriem, kaut kur vēl iso failiņu varētu atrast.

Nedod dievs spriedīsi par spēli pēc grafiskajiem skrīnšotiem. Pamēģini! http://en.wikipedia.org/wiki/Freelancer_(video_game)

Edited by Tenchy
Link to comment
Share on other sites

Vispār, ja spēj tikt cauri pirmajai daļai, kas ir pilnīgs clusterfuck mehāniku ziņā, tad Mass Effect ir ĻOTI kruts Sci Fi storijs.

Jāņem vērā, ka spēlējot trešo, noslēdzošo, daļu ir obligāta DLC spēlēšana, jo bez tā var smagi aprauties story ziņā.

Link to comment
Share on other sites

Un kā tad ar Hitman? Kāpēc neviens nav minējis Hitman?

Man personīgi liekas, ka labākā daļa bija Hitman 2: Silent assassin.

Jaunais Hitman absolution nedaudz pieviļ tādā ziņā, ka ir atiets no reālisma nedaudz, kas bija ieturēts iepriekšējās daļās. Piemēram sniper rifle pārnēsāšanai vairs nav nepieciešams čemokoferis un aģents 47 pārnēsā gandrīz kaudzi ar mantām savā neredzamajā inventory kabatā... Bet no otras puses - viss pārējais patiešām patīk!

Bet laikam jau šāda kritika ir nevietā, jo cenšoties uzlabot spēli jau sanāk atiet no tā ierastā vecākās daļās. Piemēram jaunais Max Payne manā skatijumā nebija spēlēšanas vērts. paspēlēju pāris stundas un izdzēsu. Kaut arī Max Payne 1 un 2 es varētu iekļaut sava top 5 spēļu sarakstā.

Hitman (2,3,4) ; Mafia (Vairāk gan dēļ vecās labās 1. daļas... 2. daļa stipri lika vilties ar īso story.) ; Vecais labais Indigo prophecy; Max Payne(1,2);LA noire, kas pagājušogad patīkami iepriecināja. Ir vērts pamēģināt arī Alan Wake...

Edit...

ja pirms tam teicu, ka Alan Wake pēc laika liekas vienveidīgs, tad tagad savas domas esmu mainijis un sapratu to, ka spēlei vienkārši ir salīdzinoši garš un ne tik aizraujošs iesākums, kurš jo ilgāk spēlē, jo aizraujošāks kļūst. Patiešām iesaku Alan Wake. Iespaidīga grafika, norises vide, tēli un aizraujošs story.

Edited by Vircsnieks
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...