LAVRx Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Kā sajūgt portatīvo ar TV. Tipa portatīvajam ir tā parastā v-kartes izeja zilajā krāsā. Tv tas pats. Tieši tas pats Tv jau iepriekš ir bijis slēgts pie ATI Radeon izspraužot monitoru un piespraužot Tv. Kas jādra portatīvajam, jo portatīvajam reāli nevar atrubīt monitoru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Nu fiziski jau var "atrubīt monitoru" porķikam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Domāju šeit tu varēsi atrast atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Piemēram, man ir shortcut's uz bildes output'a veida pārslēgšanu (Fn+F5). To pašu var mainīt arī video kartes draiverī @ Control Panel. Tu gribi, lai rāda bildi uz TV un portatīvā monitors būtu izslēgts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 Tu gribi, lai rāda bildi uz TV un portatīvā monitors būtu izslēgts? Nē man pofig. Var būt arī uz abiem bilde. Atzīšos, ka tas nav vajadzīgs man un pats netieku pie tā portatīvā. Cash ja es pareizi noprotu tad var caur Catalys Control Centru to figņu var samuķīt? Tam portķikam arī kaut kāda ATI karte. Zinu, ka tie Catalys Control paneļi viņām ir praktiski vienādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Savieno kompi un TV ar vadu, iekš TV menu izvēlies īsto input'u un lieta darīta. Nesaprotu kur ir problēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Kompim tak ir Svideo, vai ne? Caur VGA nepieslēgsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 5, 2009 Author Report Share Posted November 5, 2009 Karoč lock this shit. Kad tikšu pie tā portatīvā, tad noteikti pats tikšu galā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts