Jump to content
GIGN Forum

Cpu Vent


GEAR
 Share

Recommended Posts

Ayo! :)

Tātad,uzradusies brīnumaina problēma,šodien ieliku to videokarti,neko nemanīju

Staigāju pa lapām un pamanīju garu tekstu,pieķeros malā pie tās vietas kur velk uz leju un dzirdu katukādu jokainu troksni,kad nevelk - pāriet ,tas pats ir kad palielina logus

Vkarte nav vainīga,jo viņai nemaz dzesēšana neeksistē,nu eksistē bet nav ar kūleriem

Neesmu neko klokojis,nekā tamlīdzīga :)

Ja nu vienīgi aizvakar Window'š pārinstalēju

btw: CPU lietots ir knapi mēnesi,pirku jaunu

Edited by GEAR
Link to comment
Share on other sites

Beef! Palasi šito! :)

Prikola pēc googlee pameklēju "HDD MAKING Loud Noises" un wtf?! :D Atradu ka viens čalis teica lai neliekot leduskapī.. ej di :D

Kā,tajā vakarā es taisījos pārinstalēt windows,paņēmu vienu 600gb cieto pārkopēju visus failus,un to cieto biju izņēmis ārā,likās karsts,es viņu knapi uz 5sek ieliku ledusskapī! :D

Un tagat tāds troksnis,nu ir sūdi? :|

p.s nejau šitā 1hd3yg.jpg

Edited by GEAR
Link to comment
Share on other sites

Kas tu galīgi dulls esi?( es ceru ka tu tikai troļļojies)

Neesi nekad mēģinājis karstu stikla glāzi/burku/whatever nejauši pamaukt zem krāna?

lasāmviela

es zinu ka čaļi tā mēdza darīt ar xbox konsolēm, kurām garantija gāja uz beigām.(rrod and what not...) Ietina dvieļos, spēlēja kamēr pārkarst un iemeta leduskapī :D

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Vispār jau viens no efektīvākajiem veidiem, kā dabūt ārā no informāciju no cietā, kurš iet uz beigām ( var nokopēt pāris failus un cietais nomirst, un jagaida pāris H, lai atkal sāktu darboties), ir ieliekot viņu saldētavā uz pāris stundām un pēc tam slēdzot pie kompja un kopējot.

Link to comment
Share on other sites

Doma, ka diska virsma apraso, un salauztajai galvinjai ir vieglak pa to slidet? :DDD haha! Es gan nepalautos uz diska likshanu ledusskapi! Ir chalji, kas par naudinjam to disku ir spejigi atdzivinat.

Ekstremakajaos gadijumos vinji laikam pat diska rimbuljus parskruve tur super labaratorija uz citu tadu pashu disku un tad nolasa! Karoceh - monstri!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

jet.lv iespejas ir super, tikai diemžēl abas reizes, kad pazaudēju savu mp3 uber kolekciju man tomēr izdevīgāk bija izlīdzēties ar saldētavas palīdzību.

Ta protams nav panaceja visiem dzīves gadījumiem, varētu teikt, pat ka tā ir urbāna leģenda bez zinātniska pamatojuma, bet 2 reizes man tas ir palīdzējis - pirmoreiz, kad problēma bija HDD vadībā, apdomāju mikrenes pārskrūvēšanu no identiska cietā, bet pietika ar 2h saldētavā, otrajam cietajam jau šķiet, ka problēma bija mehānikā, bet ar trešo piegājienu pēc 4h paturēšanas saldētavā izdevās pārkopēt visus datus.

Protams, var to uzskatīt par rituālu, līdzīgu monētas paberzēšanai gar aparāta sāniem pirms mešanas aparātā - bet nu man personīgi tas ir palīdzējis un es neesmu vienīgais :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...