raprock Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Man tikko zvanīja no numura 67650542, runāja par varoņiem un teica, lai klikšķinu uz viņu (lol). Kaut kādu murgu dzina, "viss, nerunā! atstāj to manā ziņā, viņi mani izsekojuši" kkāds sviests, bet nu tas bija ieraksts, nevis dzīvs cilvēks otrā pusē, tāpēc nebija tik inčīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 eeee vakar bija varonju 2traaa serija pa tv3 no riiita Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 http://www.tvnet.lv/zinas/tehnologijas/pop...e.php?id=615185 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Tāds sūds. Besī ārā taisni (nevis līki). Kāpēc angliski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Reklāmas angliski izklausās dārgāk un iespaidīgāk. Ne tā? Vispār respect par reklāmas mērogu un ažiotāžu, ko tā ir radījusi. Man viena tante teica, ka reklāmas autori ir DDB Latvia, pie kuriem tagad ir griezies arī LMT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 reklāmas angliski un ar tik paviršu pāri pārrunātu balsi izklausās daudz lētāk un mazāk iespaidīgi tā iemesla dēļ, ka visi pieņem, ka tā ir reklāma, kura tika radīta mātes kompānijai rietumos, un Latvijas kompānija bija vienkārši tik nabaga, ka nevarēja atļauties pati sev uztaisīt reklāmu kā arī nerunājot par to, ka nevarēja normāli ierunāt to reklāmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Sorry, TV neskatos, esmu redzējis tikai kādas 5 - 10 sec no vienas reklāmas. Tā kā reklāmas varoņiem uz plakātiem fonā bija safotožopēti Rīgas skati, tad cilvēkiem skatoties reklāmu pa TV, radās asociācijas ar Rīgu, pat ja arī runāja angliski un fonā nebija kaut kas no Rīgas. Varbūt bija, nepiefiksēju. Manuprāt, angļu valoda piedeva rozīnīti. Tipa Holivuda, supervaroņi, dārgi, blah-blah-blah. Vai arī nē.. Neesmu reklāmas speciālists, runāju tīri subjektīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Reklāmā bij', ka tas Origo pulkstenis sabrūk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Ta agnlju valoda, ko varonji lieto taja reklama - tochna zem katras kritikas! "i cant do it". Acimredzot tiesham temeta uz lohiem, jo shaubos, ka reklamas biroja chalji nezinaja, ka pareizi pateikt to, ko vinji tur megina pateikt. Un meteorits ir reals suds. Nav pat labaks par brivais tarifu planu ta ka... es jau skatos uz bites pusi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaljaa ciema akaa dirseejs Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Lietoju tele2 vvismaz gadus 4 - with ZERO problemzzz, so flamers and digg the shit somewhere else... anyway Shiis kompanijas reklamas mani besi ara un manuprat to merkauditorija ir fckin stulbi tosteri bet gnjau shie ar uz to teema! peace.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Apmeklējiet Vērmanes dārzu. Nu tāds LOL... padirsu 5 min sava laika un nosalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 http://www.tvnet.lv/zinas/tehnologijas/int...e.php?id=615662 Atverot Valsts prezidenta interneta mājaslapu ""www.president.lv", uzreiz var izlasīt hakera ievietoto paziņojumu, kurā rakstīts: "Sveiciens 91.gadadienā, Prezidenta kungs, glābiet valsti! Līdz 92.gadadienai varam nenovilkt". Pēc attiecīgā paziņojuma apstiprināšanas, parādās sakaru operatora Tele2 interneta mājaslapa "www.varonis.lv", no kuras Valsts prezidenta mājaslapas apmeklētājs tiek uzrunāts apmeklēt sakaru operatora mājaslapu ar sveicienu no kustības "Varoņi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 http://www.tvnet.lv/zinas/tehnologijas/int...e.php?id=615662 Atverot Valsts prezidenta interneta mājaslapu ""www.president.lv", uzreiz var izlasīt hakera ievietoto paziņojumu, kurā rakstīts: "Sveiciens 91.gadadienā, Prezidenta kungs, glābiet valsti! Līdz 92.gadadienai varam nenovilkt". Pēc attiecīgā paziņojuma apstiprināšanas, parādās sakaru operatora Tele2 interneta mājaslapa "www.varonis.lv", no kuras Valsts prezidenta mājaslapas apmeklētājs tiek uzrunāts apmeklēt sakaru operatora mājaslapu ar sveicienu no kustības "Varoņi". Jo talak jo trakak Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Pedejaaa TELE2 reklama kad supervaronim iedod to super speku tiri taa neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 hehe, bet tās balsis, pretīgi metas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 NEz man taas balsis tieshi preteejii diezgan inchiiigas liekas Nevas taa jeeli partulkot to visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Man nepatīk kā izklausās tā reklāma beigās, kad viņs par to tele2 runā un vēl dažreiz pie specefektiem nav piestradāts, bet Teletūbiji laikam baigo piķi izmetuši uz visām šīm kampaņām. Pēdējā reklāma ir skatāma, jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Diemžēl vai par laimi latvieši nav tik stulbi, lai uz viņiem nostrādātu try-hard viral reklāma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preem Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 www.mele2.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Labs vienīgais , kas man patika bija dziesma par ZZ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now