Jump to content
GIGN Forum

Lineage Ii

Noyd
 Share

Recommended Posts

Tātad cik noprotat runa ies pa L2. Esmu sen viņu spēlējis, un diezgan aizrāvies. Varbūt kāds kam patīk vai grib izmēģināt šo geimu, varētu savākties visi vienā serverī [ nekādi hight rate ], bet ar Gm shopu, jo esmu bots, kas nejēdz taisīt no receptēm tos sūdus, jo nav bijusi saskarsme.

So davaj sākam kapāt. Šodien pats paspēlēšu kautkādā serverī for fun. ;]]]

tas, ka L2 joprojām ir daudz spēlētāju tas nenozīmē, ka viņš nav miris, kā jau minoritijs teica - nekāds pvp, serveros vieni Rumāņi un poļi, kas neko vairāk par diršanos nerubī. l2 pagrimst un visi, kas kaut ko pa tiešām rubī beidz spēlēt.

jau labu laiku ne es, ne klans vairs nespēlē, un celes faking izzūd.

btw. jaunās hronikas smagi iesūkā, tāpat kā jūs mazie perdeļi, kas neko nerubī un lieki cenšās, kaut ko gudru izdirst.

Edited by m3rsy

• 2 weeks later...

Ja runājam par Lineage 2 (Lineage II) tad es varu piedāvāt patiesi ļoti interesantu un sabalansētu Gracia Final pvp serveri ar vidēju exp reitu un ļoti labi sabalansētu pvp systēmu un mantām, kuras nodrošina to, ka PVP patiesi ilgst 10 reizes ilgāk nekā parasti.. vienvārdsakot www.l2nitro.com

Papildus vēlos piebilst un daļēji piekrist tam, ka lielākā daļa Lineage serveru patiesi sūkā un ir miruši vai pusdzīvi un viss tikai tapēc, ka nav balansa starp klasēm un ekonomika nav pārdomāta.

Šis serveris piedāvā ko reāli novatorisku un interesantu, jo ļoti patiesi ļoti palielina visu klašu aizsardzīvas skiluss un defoltā GM shopā nopērkamās mantas dod iespēju tavu charu netikai padarīt spēcīgāku, bet galvenais pamatīgi izturīgāku.

Piem.: Tanks-> Paladin 30k HP; 3k M.def; 4k.p.def. un 1,8.p atck. ;D.. te tanks tiešām nozīmē tanks. Nav vienas klases vai viena/trīs sitienu serveris...

See ya.

Nu nevajag jau uzreiz ideju apcelt... itsevišķiet runa iet par to umņiku kurš teica par to pus stundu... Vajag iedziļināties idejas būtībā.

Iekš NiTRo Nukers paliek nukers, jo viņam "dmg per sec" ir un paliek lielākais nekā pārējām klasēm, bet galvenais ir panākts tas, ka tevi nevar paņemt PK 5 sekunžu laikā pašam pat nepiefiksējot no kuras vietas/puses uzbrūk.

Manuprāt, Lineage vērtība ir pvp un to var izbaudīt vienīgi, kad laiks kurš veltīts PVP procesam ir tik liels, lai spētu pielietot savas zināšanas un prasmes izmantojot dažādus skilus netikai vienu pogu... .

PW? :).. Varbūt.

Labi vienvārdsakot: www.l2nitro.com ;)..

Edited by TheTank

ir un paliek lielākais, bet atšķirībā no figtheriem magam tiekot klāt tas tikuntā nomirs no pāris sitieniem, un ar 30k hp viņam noteikti pieies klāt, ja netrāpīsies nereālākie m. criti.

es tomēr labāk atbalstu visu defaulto, ko spēle piedāvā, ne tikai l2, bet arī visās pārējās spēlēs.

P.S.aGGy^, te neiet runa par to, ka mani spēlējot ar nukeru drāzīs, bet gan par to, ka tāda klase kā nukers tur "neeksistē" (es runāju teorētiski, jo vēl neko tādu neesmu spēlējis).

P.P.S. es esmu th piekritējs :)

Edited by m3rsy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...