ry. Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) Kāds ir redzējis filmu "Ceļa gals" 3D? forumcinemā. Btw, ir filmas ko iesakat, kuras tagad iet 3D @ kino? EPIC fail man, filmai šodien pirmizrāde :/ a varbūt arī nē ;D Edited October 28, 2009 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) Ja tev patīk filmas kur vienīgais kas notiek ir naturāla gaļas skaldīšana, un vis giriežas ap to, un neko vairāk kā gaļa gaļa gaļa utt. tu neredzēsi, tad šī filma ir priekš tevis Manuprāt šī filma ir mazo puberu zeme! Edited October 28, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Pie šīs pašas tēmas vēlētos pajautāt. Vai ir jēga vilkt 3d filmas no piratebay. Esmu tur kādu pārīti redzējis. 3d brilles es Latvijā nekur neesmu redzējis, bet tās ja vajadzēs ganjau ebay'ā dabūšu. Vai būs kāds tolks skatoties uz 32' lcd teļuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 (edited) to Pensionars: Es šausmenes kā tādas neskatos, reāli gribu izbaudīt to kinītī. Edited October 28, 2009 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Man patika... forši efekti u.t.t .... bet nu ja ka jau visi ceļa gali vienādi ! tas briles tik ta nedaudz pieskaņas dot ka liekas riepa lidu virsu u.t.t p.s bet ne pa temu salidzinājuma 4d nevar salidzinat ar 3d niecīgi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 29, 2009 Author Report Share Posted October 29, 2009 Vakar biju, filma laba, efekti arī labi, kaut arī prasijās, lai vairāk lietas lido sejā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now