xXx Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 man ir taadas aizdomas ka pat slimniicas nav taaadi reekjini... nee slimniicaas nav :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 nu jaa...SuperRembo dabuu arii SuperReekjinus kaa jau pienaakas vai arii kads no elektriibas kompaanijas vinju kaartigi ieniist...nu teiksim tas vareetu buut - galvenais apkopeejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 rodas tāds tizls jautājums, nax cienījamais Rembo kungs, jums bija jātaisa lūk šāds topiks? ja gribēji palielīties (ar savu lielo kāpostu un biezajiem senčiem) varēji to pasniegt kaut kā savādāk, piemēram, cik jums senči dod kabatas naudu, man 5Ls, es esmu kruts. bla, par elektrību uztaisa, ja jau tev tik tuva tā elekstrība un rēķini, tad varēji tik traki nepārsīlēt... te ir mums no gustavo jautājums, vai tam tā ir jābūt, ko? derētu par to padomāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 2 superrembo : ja jau tev tik tuva tā elektrība tad klusti vinai vel tuvaks un iebaz pirkstus rozete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 kranu rozete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 man liekas, ka skaitiitaaja dinamo nevar tik aatri vienkaarshi pagriezties, lai buutu taads reekjins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 es nesaprotu kaa avr 300ls par elektriibu nolikt man ir privaatmaaja - 5 tv, 1pc 24/7 un 2 portatiivie 24/7 + visas sadziives tehnikas un taadaa garaa un es makasaaju 40ls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 man liekas, ka skaitiitaaja dinamo nevar tik aatri vienkaarshi pagriezties, lai buutu taads reekjins To sauc par spinhacku Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 es nesaprotu kaa avr 300ls par elektriibu nolikt man ir privaatmaaja - 5 tv, 1pc 24/7 un 2 portatiivie 24/7 + visas sadziives tehnikas un taadaa garaa un es makasaaju 40ls... man tas pac tik 2 pc un nav portativo i to sanak 30-35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 SR - DB. i vsjo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 P.S. - SR-SD-DB ! no offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now