Jump to content
GIGN Forum

Datora Izmantošana Medicīnā...


brazer
 Share

Recommended Posts

Paris slimnicas( vismaz jelgavas centralaja ta nav , bet poliklinika jau sen ta ) tagad visi rentgeni notiek elektroniski , tb ir uztaisits LAN'a web serveris kur tiek augshpladets viss sakara ar analizem , bildem , rentgens , atbildes utt. To visu var apskatit izmantojot Javu , tagad nav jagaida 1 dienu pec atbildes. Vinji vnk uzreiz noskene visu un aizsut to uz file serveri , kursh automatiski to forwardo attiecigaja kabineta :)

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Mūsdienās tak katras medicīnas iekārtas pamatā ir dators. Tā kā vari droši saukt visus rengenus, kardiogrāfus, tomogrāfus, encefologrāfus un visus pārējos, ko vari wikipēdijā atrast!

Link to comment
Share on other sites

Brazers mani konkreti besi! Ne .. pa istam! Man liekas, chalis ir loti neapdavinat un looti slinks! Ka jau samuray teica - musdienas datori ir visur. Un pat tur, kur liekas, ka nav dators, tas tomer ir! Vajag gan nodefinet, kas tas dators tads isti ir, lai varetu uzdot jautajumu, kur tas tiek izmantot.

Redz kur vikipedia LV dators - http://lv.wikipedia.org/wiki/Dators

Iekarta, kas apstrada datus! Ta ka tu saproti - pat DVD atskanjotajs IR viss istakais dators! Nemaz nerunajot par digitalajiem termometriem, pulsu meritajiem, ultrasonografijas iericem, uberigajam magetiskas rezonanses skaneru iekartam, ieksejo dator tiklu un parejo sviestu. Arstiem pat ir peidzeri/mobilie, uz kuriem vini sanem smsus no loti loti datorizetas un automatizetas sistemas!

Tagad, brazer, tev ir jasaprot, cik tavs jautajums bija stulbs un cik nekorekti no tavas puses to bija uzdot!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Brazer es par tevi biju augstākās domās. Kad sakonetēji ar mani steam tad točna likies nedaudz nobriedušakās.

Katrā ziņā turpmāk silti iesaku pašam kaut vai mazliet piepūlēties un padomāt par to kādus jautājumus tu uzdod forumā. Čalis kurš reāli prasa izpildīt mājas darbu viņa vietā, nu Tu jau zini nebūs tas ieredzētākais gignā, un visi vēlēsies apšaubīt konkrētā indivīda prāta spējas.

P.S. Jā un jau kuro reizi saku, ka tā kek's bilde ir tik ļoti, kā lai pasaka, tāda, ka tam čalim bildē gribās uzraut pa degunu, bet es cik atceros, kek's nekad nav apvainojies, ka es tā saku takā :thumbsup:

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...