paakjis Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 da kādas muļķības! Krievi un ASV neuzbruks mums nomierināties .. es domāju ka abās pusēs pietiek veselā saprāta lai nesāktu Karu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Tā vietā, lai copy/paste sviestainus debīliķu uzsaukumus, labāk pamācītos, kā rakstāmi tādi vārdi kā "Krievija" un "uzbrūk". Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Es šito palasīju un aizdomājos, kāds motīvs vispār būtu Krievijai uzbrukt Baltijas valstīm. Te nav praktiski nekādu energoresursu vai citu resursu, izņemot koksni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Koksnes pašai Krievijai ir vairāk, nekā var nozāģēt. Baltijas jūra te ir, vot kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 (edited) Baltijas jūra te ir, vot kas. Krievija jau tāpat izmantos Baltijas jūru gāzesvadam, ja to pieļaus Somijas valdība un uz Vāciju jau ar būvēšot. Edited October 17, 2009 by r1lexY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 (edited) Tad pasaki man lūdzu ko viņiem savajadzējās Gruzijā!?!?! Tēju, vīnogas, kviešus, miežus... ? Edited October 17, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
paakjis Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Vot vot ko viņiem vajadzēja ar Abreni ? kur vairākums iedzīvotāju nezināja pat Krievu valodu Tādas aizdomas ka Krieviem ir atkarība no teritorijas , viņiem vajag un vajag vairāk vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Kas ar Abreni? Kādā aizvēsturē tur bija tā, ka vairums nezināja krievu valodu? Tur tieši otrādi, absolūts vairums nezina latviešu valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 (edited) Krievija neuzbruks, jo tas izraisitu trešo pasaules karu, kas iznicinatu visu pasauli (lol atomieroči) Tiem, kas haipo Kjiinu, man ir tikai divtriis, triis vaardi sakaami - viena beerna politika! herp derp Edited October 18, 2009 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now