Garsho alus Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 Es gribu arī mēģināt kādus 3 mm matus, bet baidos Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 A te vispār kautkāds sakars jūsu šķidrajā runāšanā ar 1.postu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 man ir līdz pleciem mati. 1x friziere pateica ka man čolkā vairāk matu uz viņas visas galvas. es parasti apgriežu lai acīs nelien, un esmu priecīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 mahmed, pēc tava postu es uz dirsas! Pārējie, kuri te postē kādi ir viņiem mati, es nesaprotu! Kāds prasīja kāds jums matu griezums, vai cik tas maksā? Hā! Garšo alus, iedod man savu bildi kur tevi var redzēt nu sejas portretu! Un bildi ar frizūru kādu pielikt kllāt! Vidējo tev uztaisīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 njuuu... lai cik tas maxaatu (tb lai cik tu esi gatavs maxat) baa, nju es iesaaku, pati nepreizi, cik maxaasi taads ? ?buus tip tavs matu griezums..nez... var izveidot kaut ko uuber forshu un nesamaxaat uuber forushu $ summu, kaa piem. es da ja godiigi, no tava matu griezuma ir ljoooti daudz kas atkariiigs, vismaz man taa shkjiet,varbuut tas nebuutu tik svariigi, ja es tevi paziitu pirmo reizi, bet ir cilveeki kam pastaav TABu, neskatoties cik tu ieguldi tajaa ko tu veelies uzlabot .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 jamaksa ir par konfortu un griezh zaibis. H!ve nu tu zagnul milionāru tēmu... xeq veel joprojaam gaida ~5ls vai arii atnjems tev kedas :D :D : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 xeq tā arī nav kontu atsūtijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now