cSpoks Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 (edited) Es ierosinu gignam jaunu serveri - Deathrun Domāju ka visi zin kas ir deathrun, un man nav jāstāsta kas šis ir par montru. Kāpēc ierosinu? Šobrīd mod's deathrun ir diezgan populārs. Pagaidām nēsmu atradis nevienu jēdzīgu deathrun kur valdītu kārtība, un nebūtu jāgaida brīžos kad kāds aiziet afk. Ko tas doto gign? Domāju ka gign's kautcik paliktu vēl populārāks (nezinu vai ir iespējams vēl populārāks) Būtu jautri uzspēlēt deathrun. Lūgums mani nenodirst līdz debesīm, šis ir tikai ieteikums. Manuprāt labs ieteikums, jo kā jau teicu šis ir diezgan populārs mod. Īsumā viss... Edited October 8, 2009 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Tas serveris ātri vien apniks, iespējams arī tukšs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Nu nezinu gan, jo pat sūda serveri kur pat nekādas kārtības nav vislaik ir vismaz 10 cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 laikam es neietilpstu kategorijā "visi", jo man nav ne jausmas, kas tas tāds pa zvēru ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Pokemonu serveris(manas domas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 pokemonu? ry tur ir tipa tā viens terorists un pārējie ir ct. Ct jāpārvar visādi šķērsi ko liek ts. Ts spaida pogas lai iedarbinātu dažādas lamatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 es ariii nezinu kas tas ir..bet spoka paskaidrojams man liek noprast ka taa ir baigaaa hujnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Labāk nespriežiet pēc mana neskaidrā paskaidrojuma, bet izmēģiniet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Nēē, katagoriski nēē. Tā jau dažreiz gign ielago, kur nu vēl DEATHRUN?? Nopērc css steamoto [ja vajag pardošu] un tur dafiga tādu. Pats kādreiz spēlēju. So ja intresē pm. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 naavesskreejiena serveris ir diezgan labs un var iereekt speeleejot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 (edited) noyd kas tur tādi? Modi? EDIT: Ierēkšana serveri protams ir, jo dr paliek dr Edited October 8, 2009 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 (edited) Es domaaju ka GIGN DeathRun serveris nav vajadziigs. 1. Es uzskatu ka pietiek ar PUB CSDM WAR3 UN CW serveriem kur nu vel saaks tagad mochiit augshaa visadus SH DR GunGame un vel visadus suda gabalus. 2. tiem kuri nezin kas tas taads ir par MODu ja ir lieks laiks un parastie serveri apnikushi tad - dr.identy.lv dr.since.lv dr.forffun.lv. Nedirs siltu vasku ludzu. tu teici ka nezini normalus serverus. luudzu es lieki neko nereklameju un skatos ka daudzi citi arii neko par to nezin. P.S- nu ja kadam TIESHAM liekas ka taa ir BAIGAA reklaama nu tad SORRY! Edited October 8, 2009 by SnowY^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Bye Bye snowy, reklamētājs nolādētais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 pilnigs cirvis!!!! :superlol: :superlol: Izlasi kas tev parakstaa rakstiits!!! :pizdiblee: :pizdiblee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Izlasi kas tev parakstaa rakstiits!!! Labi ka tu mums tāds ģēnijs esi gadijies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Bija jau topiks, par DR ierosinājumu, bet nemirstīgie teica, ka "huiņā, un tāds te nebūs". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Domāju ka tādu nevaig , pietiek jau ar to kas ir ! Bet ja būtu dr , tad protams es spēlētu , bet domāju ka nevaidzētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 bļē tev obligāti jāraksta savs tizlais posts katru reizi, kad ieposto kāds cits? Zaibal tāds cirvis, ilgi turējos, bet tad uzsprāgu! par tēmu atkārtoti, pirmīt kad rakstīju es sajaucu DR ar ZM, dedrans ir ritīgi labais ir inčīgi, bet nedomāju, ka gignam vajag šādu servaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Es domaaju ka te saak iet paraak karsti un GIGN pagaidam noteikti nevajag DR. Verat ciet shito topicu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 murgs kaut kads paskatijos youtube un saku vemt tas kartes ir tik neglitas omg... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 beef es nezinu ka 1.6, bet css ir intresanti. Tur cilvēki forši lido utt., bet ar laiku pieriebjas. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 dazreiz nee, visu laiku, vakaros ir pizgec pilniigs kadi lagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Vienigais varbuut vel, ka kz serveri varetu uzbliezt, bet taa domaju ka deretu vel kadas citas speles serveri, ka piemeram UT99 vai kko tadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 noperc labaaku netu vaakaros kaiminsh noteikti no tevis netu sper Nez ne pa dienu ne pa nakti nejuutu nekadus lagu uzpludumus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Tikko iegāju serverī - lagu vispār nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now