Guest shat da mada faka Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Tie kas vienk, nesaprot dzeju ir aaanusu aanusiem uuberiigiuubergeeeki ar hameleona kraasas apdirstu aanusu! DZEJA: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest shat da mada faka Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Tie kas vienk, nesaprot dzeju ir aaanusu aanusiem uuberiigiuubergeeeki ar hameleona kraasas apdirstu aanusu! DZEJA: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: Format C: mja Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Skaisti , ar dzilju domu ! man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 idiote un vispaar tas format c: ir tik vecs prikols ka pilniigi slikti pametas katru reizi ka kaut kaads pidinshs flašbaks vai kaads cits vinju atkal piesauc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlight Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 lai tadu sviestu uzrakstitu, nekadu dzilju domu nevajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 idiote un vispaar tas format c: ir tik vecs prikols ka pilniigi slikti pametas katru reizi ka kaut kaads pidinshs flašbaks vai kaads cits vinju atkal piesauc... Ko tu chiiksti ej un vem ja tev slikti metaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 idiote un vispaar tas format c: ir tik vecs prikols ka pilniigi slikti pametas katru reizi ka kaut kaads pidinshs flašbaks vai kaads cits vinju atkal piesauc... r&r, Tu vnk nesaproti, tas tak ir "smiekliigi" (VAI ARII NEE) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Bledj mirsti, man jau zb skaidrot, kad es to lietoju un kaadeelj. Ja nemaaki lasiit tad nerunaa pidinshj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 nee, bijach, smiekliigi ir tavi joki Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 vienreiz to pashu joku atkaartot 100 reizes, tici man , tas nav smiekliigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 bledj, veel viens. Vai tu redzi, ka es pats kaut 1 vietaa to uzskatiitu par kautko smiekliigu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 nu parasti ja raksta taadu lietu, tas ir domaats smiekliigi, var jau buut ka tu esi tik aptaureets, ka tu nesaproti ka tas ir domaats kaa joks (un kaa mees labi zinam, joki ir smiekligi), varbut tev vienkarhsi iepatiikaas rakstiit "format c:"... sooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Aa un tjipa visas lietas ko mees sheit pasakam ir smiekliigas ja? AAAAAAAAhahahaa es jau lokos no smiekliem. Nu ja tu nezini AR KAADU DOMU es rakstu "Format C " tad nerunaa. Kaapeec "Format C" vienmeer ir jaabuut kaa jokam? Kaapeec taa vienkaarshi nevar buut STULBA ATBILDE UZ STULBU JAUTAAJUMU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 jo tu esi stulbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Nee stulbs esi tikai tu pidinj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest shat da mada faka Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 idiote un vispaar tas format c: ir tik vecs prikols ka pilniigi slikti pametas katru reizi ka kaut kaads pidinshs flašbaks vai kaads cits vinju atkal piesauc... looooshiii dzeja taa ir - taa ir maaksla tu esi neinteligents ja nesaproti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 aa nu tad jau es arii esmu dzejnieks: u suck u suck u suck u suck ak shitas bija vnk uuberdzejiigi, es esmu tik itiligjents ka slikti metas!!kas jums dariit nav ko, jaapiedirsh forums?? izej tachu aaraa, paelpo svaigu gaisu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 flashback, tu arii meedz atbildeet ar "Format C: " uz tiiri normaaliem jautaajumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 flashback, tu arii meedz atbildeet ar "Format C: " uz tiiri normaaliem jautaajumiem tieshi taa, stienis flashbekai nee, bijach, smiekliigi ir tavi joki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viesis_pinky Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) flashback, tu arii meedz atbildeet ar "Format C: " uz tiiri normaaliem jautaajumiem Eeem.. Uz kuriem piemeeram? P.S. Bijach, man prieks ka tu juuties gandariits par saviem nepareizajiem pienjeemumiem. Btw, mans niks rakstaas "flashback". Edited August 11, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Es jūtu - kādam te vajag izkauties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 no vienas puses man patīk ka dauņiem tiek atbildēts ar format c: jo viņi ir dauņi un viņiem nav jēgas vispār neko teikt. no otras puses tas apnīk un ir stulbi. Risinājumi? Nav. ķildoties ir lieki. pidiņi. btw topiks sūkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts