myth Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Jautājums, varbūt kāds zin - kāds ir termiņs, cik ilgi drīkst atrasties Kanādā, lai nesanāktu problēmas ar likumu? cik esmu dzirdējis, tad kādi 6 mēneši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Cik zinu tad visās ārzemēs kur uzturās bija vai nu 3mēneši vai tavs variants 6mēneši Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 piezvani uz vēstniecību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Interesē arī šitā lieta, kā ir ar tiem uzkavēšanās limitiem, kautvai taj pašā turcijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Esmu dzirdējis, ka vajag to starptautisko angļu valodas eksāmena sertifikātu ar labu līmeni, lai tiktu darbā. Ja nemaldos bija 3-4 mēneši, bet es varu kļūdīties, pie tam Latvijai nav bezvīzu režīma ar Kanādu ne? Un ja tā, tad tas jau atkarīgs no vīzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Kanādā ir green card Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 nezinu kaa tagad ir, ja atcelts vizu rezimts.... pirms 3 gadiem, kad es tur biju, vareja dabut vizu uz 6 menesiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) pagaidi ManuVietuIenjemRegjisteetais'o, shis kanaadaa dziivoja! edits: nu ja! Edited October 1, 2009 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Intreses pēc, ko tu tik ilgu laiku taisies darīt Kanādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 2, 2009 Author Report Share Posted October 2, 2009 Visu noskaidroju. TL intereses pēc var iet dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 (edited) Cik laipni no tavas puses! Un ja, kas savas dabiskās vajadzības jau sen nokārtoju, tagad negribās. Kad atkal nāks tad noteikti tevi painformēšu! Laikam jau, kaut ko nelegālu darīt dodies :D P.S Vari nemaz necensties man braukt virsu, jo visus šos uzbraucienus uztveru/uztveršu kā neizglītota cilvēka mēģinājumi izrādīt nepatiku, parādīt kurš te ir vecis utt. Es par to tikai pasmiešos... Lai tā būtu tu ESI VECIS ! YO Edited October 2, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts