cSpoks Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Kur viss izdevīgāk Internetā var nopirkt rubiku kubiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Nu ļOOOOOOTI SAREŽĢĪTI, ļooti, Tu mums pēdējā laikā tāds īpaši slinks palicis. http://www.salidzini.lv/search.php?q=rubiks&cn=&cl= EDIT: šausmas, kubiki pa 10ls un vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Ieej jebkurā bērnu rotaļu veikalā un būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 Naziic es jau nopirku tajā ff.lv pa 9 LS Šie ir orģinālie kubiki kas neizjuks 5 min laikā. Brazer iemācies lasīt ORĢINĀLAIS. Tas nav pa 1ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 A, tu man iedod brilles, lai es varētu tavu tekstu izlasīt bez kļūdām, vai arī tu pats pārlasīsi, savu tekstu un redzēsi, ka orģinālais nav pieminēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Šie ir orģinālie kubiki kas neizjuks 5 min laikā. Brazer iemācies lasīt ORĢINĀLAIS. Tas nav pa 1ls iemācies pats labāk rakstīt, jo pareizi ir "oriģināls" nevis "orģināls". Riebjas cilveki, kas kādam kaut ko māca, paši pieļaudami kļūdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 tepikji tu esi stulbs ja piesienies pie viena burta. Sorry mana kļūda ka nepieminēju ka orģinālu, nezkapēc domāju ka uzrakstīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Haha, nodiršanas trijstūris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 tur nav tādi, kas paši saliekās? tādu gan varētu un tad blatot, cik es esmu gudrs, ka māku salikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 (edited) Sorry, mana kļūda, ka nepieminēju, ka orģinālu, nezkapēc domāju, ka uzrakstīju. Edited September 30, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Var uztaisīt tā, sāc rakstīt(Video) un izjauc to kubiku, tad pagories blablabla. Un uzliec reverse video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 tas idiots spoks joprojām nav sapratis, ka pareizi ir jāraksta ORIĢINĀLS nevis orģināls. you go girl! p.s. spociņ - nejūties pats stulbs, ka piesienies pie vārda, kuru pats pirmajā postā nemaz NEUZRAKSTĪJI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Samācies algoritmus un aiziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 To jauno rubiku 360? kāds ir meiģinājis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 man pēc topic title izklausījās, ka šis ir kaut kāds politisks šits par to kā Rubiks uz Kubu aizbraucis ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) kRi XD2 cSpoks būs labāk, ja tu nerakstīsi šajā krutajā forumā jo tevi tak nodirš pilnīgi ne pa tēmu. Edited October 1, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 (edited) LAVRx tā izskatās[komats?] šeit jau bail kļūdīties[Punkts?] [sākumā lielais burts?] Piesienās pēc katra vārda un pat punktiņa. [Man pirms un nevajadzēja likt komatu[komats?] skolotāji[Punkts???]] Post Scriptum [laikam nepareizi uzrakstīju scriptum un ak dievs ar lielo sākum burtu.] [Punkts?] Pamāciet mani kā rakstīt mani tas ieentriģē [Es pareizi uzrakstiju?][Punkts] Edited October 1, 2009 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Pamāciet mani, kā rakstīt mani tas ieientriģē [Es pareizi uzrakstiju?][Punkts] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 ieintriģē? Liels paldies[punkts] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Spoks, tu saki, ka tev piesienās. A ko tu pats dari? Šie ir orģinālie kubiki kas neizjuks 5 min laikā. Brazer iemācies lasīt ORĢINĀLAIS. Tas nav pa 1ls Labākais lasītājs pasaulē tev pirmajā postā neizlasīs neko tādu. Un to, kā rakstīt, tev iemācīs skolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 bļā macho es tak jau iepiriekš atvainojos par to ka nepiemnēju vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Un "komatus" atkal aizmirsām ielikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 damned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts