Jump to content
GIGN Forum

Tiesibas Uz Pub,csdm


Hivemind
 Share

Recommended Posts

Nekā personīga, bet REC nedošu smile.gif

Uzskatu, ka bijušajiem čīteriem nekādā gadījumā nevajadzētu dot tiesības ph34r.gif

Mani fascinē šis teksts, tagad tu apgalvosi, ka nekad mūžā neesi ne reizi čītojis ja?? Te man liekas vismaz 90% adminu ir kādu reizi čītojuši.

Link to comment
Share on other sites

oo es ar piemineets,nu tad izteikshos!

H!ve daudz ir man palidzeejis kjert netiiiros perdeljus,serverii uzvedas normali,skilots chels ir smadzene,paziistu dziivee,ir speeleets lanos kopa,ka ari satuseets!

Ja buus problemas nost ar tiesibam un uzredzeshanos... :sparta:

ps. R3c

Link to comment
Share on other sites

īsi: nerekomendēju

gari:

Man tīri tāds teorētisks jautājums. Kā tev liekas, kurš tev dos šīs tiesības? Es iespējams esmu kaut ko palaidis garām, bet patlaban ir 3 cilvēki, kas piešķir tiesības (uz cs servera) - worms, es un samuray. Samuray tev tiesības nedos, es arī ne un kaut kas man saka, ka worms arī ne.

Kas attiecas uz mani, tu esi pietiekoši daudz neforšas lietas izdarījis, lai es to atcerētos. Tu īstenībā esi pirmais cilvēks manā mūžā, kura sataisīto huiņu es atceros. Ir bijuši visādi lielāki vai mazāki sūdu vārītāji, bet es vairs neatceros nevienu no viņiem, jo es ātri aizmirstu tādas lietas un vēlos cilvēkiem dot otru iespēju, laboties. Tev nē. Es vairs neturu uz tevi ļaunu prātu, nevēlu tev ļaunu or something, tu man vienkārši nepatīc un es negribu, lai tu te esi admins. Ja kāds tev tās tiesības tiešām uzliks, es viņas nost neņemšu, cs jau kādu laiciņu mani neinteresē.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...