Jump to content
GIGN Forum

Cepuriishu Treads :)


cannonfodder
 Share

Recommended Posts

:D

Tev sasodīti "veicas".

Nupat pie 484 nāves izkrita Bonk helm, esu starā :)

Vai tad Cheater lament var arī izkrist?

Un camera beard nav cepure... viņai drop rates ir tādfs pats kā ieročiem... neesu drošs bet cepuru drop rates laikam bija 0.5% via kkas tam līdzīgs - īsumā mazs.

un Tenchy es jau tagad tā masīvi idloju jau 2 nedēļas par vid\eji 5stundām dienā... so tur aiziet daudz laika ;)

Link to comment
Share on other sites

Cheater lament, tāpat kā Soldier's Medal un Bill's Hat izkrist nevar. Arī tie maisi uz galvas ar sejiņām izkrist vairs nevar, īsti neatceros kā tās saucās. Cheaters Lament deva tiem, kas neidloja tad, kad bija iznākusi idle mape un vēlāk arī idle programma. Soldier's medal deva 11111 cilvēkiem, kas pirmie ieslēdza spēli vienā dienā, Bill's hat tiem, kas pre-orderoja L4D2, bet tie maisiņi bija pieejami Halloween week-endā, savācot 20 aplīšus jaunajā koth mapē.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

:D

Nu var jau arī gadīties, bet cik esmu idlojis, tā nav bijis. Iespējams, ka serveris pazaudē connection ar steam'u, tad arī nekas nekritīs... Parasti, ja atstāju idoloju, tad sanāk pa nakti uz kādām 7-8h, parasti >5itemi izkrīt.

Tiešī tā.

Link to comment
Share on other sites

Soldier's medal deva 11111 cilvēkiem, kas pirmie ieslēdza spēli vienā dienā, Bill's hat tiem, kas pre-orderoja L4D2, bet tie maisiņi bija pieejami Halloween week-endā, savācot 20 aplīšus jaunajā koth mapē.

and was instead given away via a hidden page on the Classless Update website, being awarded only to the first 11,111 visitors.

Ieslēdzot spēli?

ONTOPIC:

hat_second_nr_sized.pngmedic_mirror_sized.png

Spogulītis šodien izkrita.

Edited by blindmind
Link to comment
Share on other sites

football_helmet_sized.pngheavy_stocking_cap_sized.pngpyro_hat_sized.pngspy_camera_beard_sized.pngall_domination_sized.png

Mazliet izkraftoju savas vecās cepures, kā rezultātā Engineers Mining Light un Texas Ten Gallon, apvienojumā ar 2 Ušankām kļuva par 1 Tough Guy's Toque. Footballs helmet šodien izkrita un drīzumā tam sekos kaut kas no Demo galvas segām.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...