Muhamed Alli Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 (edited) Accounts: 1743 (1004 Active) # Characters: 2277 # Level Cap: # Drop rates: Poor Items = x Blizzlike Normal Items = x Blizzlike Uncommon Items = x Blizzlike Rare Items = x Blizzlike Epic Items = x Blizzlike Legendary Items = x Blizzlike Artifact Items = x Blizzlike Referenced Items = x Blizzlike Money = x Blizzlike # Experience rates: Kill = x 1,5 (till 01.12.2009.) Quest = x 1,5 (till 01.12.2009.) Explore = x Blizzlike # Resting Rates: City or Tavern = x Blizzlike In Game = x Blizzlike In wilderness = x Blizzlike Par serveri : Serveri ir loti atsaucigi, un izpalidzi GuildMasteri. Pagaidam online ir 100 speletaju bet pie ta tiek stradats, tapec ari tika izveidots šis topic! Tie kas spele wow.rit.lv varbūt zin tadus cilvekus ka gokis (viens no projekta veidotajiem, cik saprotu galvenais) un Deadone (bijusais Wow.rit.lv GM) Serverī ik pa laikam notiek Eventi. Pagaidam bijusi : Travian events, Haid and seek events, PvP Duel Turnirs prieks 80lvl! Charus iespejams parnest no varteikt jebkura blizzlike servera kurs atbalsta 3.1.3 (tuvakaja laika serverim vares ari piekonekteties 3.2.0 client versijas speletaji un tatad no 3.2.0 blizzlike serveriem ari vares parnest) Ir dotas idejas par parnesanu no offa, ne visi ir spejigi maksat katru menesi 10ls, vai ari to vienkarsi nevelas darit par speli. nu luk offa zadrotiem ari tik dota iespeja, domaju kad chari no offa netiks dzesti ja parnesis uz WoWart bet tas vel cik sapratu ir iztrades versija! Parnesanas laika jus dabujat: 80lvl - hatefull/heroes gear + weap + 3k gold prieks spelliem un dualspec! 300riding + cold weather fling + warmounts + 280% Flymounts 70lvl dabu kautkadu veco TBC gearu ( neesu administrators un nezinu ka tos gearus sauc jo atsaku spelet TBC beigas un lidz 70 ta ari netiku taja laika ) 60lvl - t3 or ka vinus tur ari nesauktu un weap. Kāpec jums parnest charu no jusu servera kur esat ieguldijis tik daudz laika un pūlu + offgear netiek dots un tas ir pasam jasagada? Serveris katru dienu tiek uzlabots, stabils 24/7 uptiem, kops atvēršanas nav bijusi DC kur netiek pazinoti! 100proc strādājošas 80lvl un citu lvl instas! Boss Spelli strada! Arena +/- 500 rating no juseja (aizmirsu ka sauca to shitu ^^) Pats rolloju 80lvl Deep prot healer Paladin Roccett alliances puse. Esmu gildes "1337" GuildMaster Gilde jau ir 70+ memberi, 6tab guildbanka u.t.t Server website http://wowart.eu/ Armory Strada BugTracker kur reportet ingame sastopamos bugus lai tos var salabot Edited September 23, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eikki Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 ā, afigeni sagribējās wowu spēlēt , iedo kāds linku kur novilkt 3.1.3, wos sūdu negribas vilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Librian^ Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Vot vot kur var novilkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 muhamed, es īsti neiebraucu, par to pārnešanu no offa, man būs adminam jādod acc info, lai pierādītu, ka tas ir mans čars or smthn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Vinsh tak rakstiija ka nav izstraadaats veel.... http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/ <un reku var arii noka4aat no offa wowu- tik neapgreido augstaak par 3.1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Muhamed kaa var sazinaaties ar kaadu no galvenajiem tur kas veic transferus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 .gm in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted September 26, 2009 Author Report Share Posted September 26, 2009 (edited) Servera galva ir gokis23 (skype) varat ar vinu par to offu runat es neesmu gm un nerubiju kā vini grasas veidot to sistemu, bet gokis nav no tiem kas apzgs + ja jus pirkat caur savu karti or tapat pw atguusat a un par tiem geariem ko privati man rakstija domaju ka ja no off parnesis dabus kko lidzvertigi, bet man tas liktos stulbi jo ko tu tur dariisi ar savu suuro gearu kamer parejiem kkads iesakuma gears?! p.s serveri mybe arena season bus. Kip Jaunaja gada, Vasara, vasaras beigas tiem kam 2x2,3x3,5x5 bus gold balvas! nu mana ideja bija (es ideju par so devu) 1. vieta 100k katram 2. vieta 50k katram 3. vieta 25k katram or kka tamlidzigi bet pie idejas vini ari strada jo viniem tas liaks cuul )) kr4 ar visiem jautajumiem pie goka !!! skype - gokis23 or wowart webste! vnk es reklameju lai vairak tauta lai vairak ir ko darit x] lai ir vairak aktiivu gildes biedru un var fking guildraidus uz 25man taisiit katru dienu Edited September 26, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 (edited) bump. Tie kas rollos pie ally un velas "1337" gilde /w Praymore, Krasts vai Evildragonas Esam jau 102 memberi un neviens offline nav ilgak ka 10dienas Edited September 27, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Tik uzmanaas tajaa 1337 guildaa daudz kaitinoshi 4uvaki... Nu labi viens bet nu vinsh speelee 24/7 tapee liekas ka tur daudzi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Es gan iemuku Hordē - Undead Warlock 'Nerubo'. Un atradu arī pirmo bugu - mana NPC/petam nereģenējas - tobiš izšauj fireboltu vai vēl ko un tā arī paliek ar 0 vai nedaudz vairāk manu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 risks kurs tiesi? ^^ es? ^^ p.s tik daudz cilveku ir, jo iespeja tiek dota visiem.... kikoti jau ir daudzi un ari turpinu ta bet daudz forsu cilveku un ir liela dala kas lien dirsa un neruna taka runa kad manis nav tpc nezinu kadi vini ir patiesiba. p.s ludzu visus kas spele rakstit nikus jo par katru piesaistiito speletaju es sanemsu 500g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 bump3 server realmlist (tas ko raksta data mape) wowart.servegame.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 wowart.eu ir iisaak un jaa tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 nezinu, serverī uzspēlēju 20 min, salīdzinājumā ar rit tur ir 5x mazāk tauta, šad tad bija mazi lagi, možet tas no manis, bet nu hvz, labāk pagaidām palieku pie rit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Njā, kad tu postoji pirmo topiku par wowart, tad bija nedaudz pāri 100~~, tagad pēdejas dienas zem 100~~ un kapēc rit forums pilns ar to, ka visi grib atpakaļ parvest akkountus no wowart? Galvenais ir bg un ar 100cilvēkiem, nekāds dižais bg nesanāk, kam vajadzīgi PVE? Noobiem, vissi 1337 notiek bg, tapēc jūsu 100% instances nav tas, ko cilvēki grib - galvenais ir masa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 ugu, pat ja ulduar iet, tad reāli, tur nav tādu cilvēku, kas varētu viņu izraidot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 wow.rit.lv nomainija emulatoru uz to pasu kas stav uz wowart.eu! Daudzi naivi noticēja, domājat rit.lv kautkas notiks? 1-2mēneši paies un atkal adminu nekad nebūs online. Piemēram man jau tagad GMi ignorē par char backup, visiem tiem kas parnesa wowart charus, viniem charus backupojas bet man nē es izdzesu menesi pirms wowart atversanas ka nake ingame /w ta vins man banu uz ip uzlika Tur GM dod tikai saviem chomiem lai vini sev drēbes sazimētu, tāpēc labākais GM kurs, GM tur ir no Classic laikiem, aizgāja uz WoWArt.eu. Pieminētais GM ir Deadone. Kad prasiju kāpēc vins aizgāja no rit.lv vins teica "rit.lv neviens negrib palīdzēt spēlētājiem iznemot mani, visu darbu daru es, bet pārējiem ir nosplauties!" + es jums neuzpiezu tur nākt es vienkārši noreklamēju, jo vēlos lai tur sanāk tauta un PvP ēra sākas normali )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Librian^ Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Es laikam tūlīt vilkšu!!!Jūs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 hell yeah. Muhamed, tas ka viņš palīdz, neko nemaina, kādu palīdzību tev vajag, lai iedod levelu, vai mantas, gmam reāli ir jāpalīdz tehnisko problēmu dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Librian^ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Skam tu esi stulbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Un ko tu gribēji panākt ar savu komentāru? "Es laikam tulīt vilkšu?" visi kas postoja šajā topikā, jau ir wow un spēlē vai nu officālajā vai privātā, bet tu tagad izcelies, nepatēmu, ka vilksi un vel prasi "Un jūs?" + tu laikam vilksi, protams tu nenovilki. Tātad vienīgi stulbs esi tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Es varu derēt, ka tas librian ir kaut kāds daunītis, kam gm piesolījis huiņu, par playeriem, ko dabūs uz servera, tā pat kā muhamedam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Cikz zinu neko nepesoliija... Vnk serverim vajag speeleetaajus... Serveris ir labs- pietiek ar to ka galvenais admins ir latvietis ar kuru var saznaaties nevis kkaads hvz kas no hvz kurienes kursh paraadaas hvz kad un izdara hvz ko. Bet nu jaa suudiigi ka cilveeku daudzums ljoti neaug... un reaali tas arii ir tas ,kas visvairaak vajadziigs... Jaasaka ka reaali vieniigo iespeeju serverim izdziivot redzu tikai tad kad uzliks 3.2 patchu kaadu pusgadu aaatraak kaa ritaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now