Jump to content
GIGN Forum

Wow Art V2


Muhamed Alli
 Share

Recommended Posts

Accounts: 1743 (1004 Active)

#

Characters: 2277

#

Level Cap:

#

Drop rates:

Poor Items = x Blizzlike

Normal Items = x Blizzlike

Uncommon Items = x Blizzlike

Rare Items = x Blizzlike

Epic Items = x Blizzlike

Legendary Items = x Blizzlike

Artifact Items = x Blizzlike

Referenced Items = x Blizzlike

Money = x Blizzlike

#

Experience rates:

Kill = x 1,5 (till 01.12.2009.)

Quest = x 1,5 (till 01.12.2009.)

Explore = x Blizzlike

#

Resting Rates:

City or Tavern = x Blizzlike

In Game = x Blizzlike

In wilderness = x Blizzlike

Par serveri : Serveri ir loti atsaucigi, un izpalidzi GuildMasteri. Pagaidam online ir 100 speletaju bet pie ta tiek stradats, tapec ari tika izveidots šis topic!

Tie kas spele wow.rit.lv varbūt zin tadus cilvekus ka gokis (viens no projekta veidotajiem, cik saprotu galvenais) un Deadone (bijusais Wow.rit.lv GM)

Serverī ik pa laikam notiek Eventi. Pagaidam bijusi : Travian events, Haid and seek events, PvP Duel Turnirs prieks 80lvl!

Charus iespejams parnest no varteikt jebkura blizzlike servera kurs atbalsta 3.1.3 (tuvakaja laika serverim vares ari piekonekteties 3.2.0 client versijas speletaji un tatad no 3.2.0 blizzlike serveriem ari vares parnest) Ir dotas idejas par parnesanu no offa, ne visi ir spejigi maksat katru menesi 10ls, vai ari to vienkarsi nevelas darit par speli. nu luk offa zadrotiem ari tik dota iespeja, domaju kad chari no offa netiks dzesti ja parnesis uz WoWart bet tas vel cik sapratu ir iztrades versija!

Parnesanas laika jus dabujat:

80lvl - hatefull/heroes gear + weap + 3k gold prieks spelliem un dualspec! 300riding + cold weather fling + warmounts + 280% Flymounts

70lvl dabu kautkadu veco TBC gearu ( neesu administrators un nezinu ka tos gearus sauc jo atsaku spelet TBC beigas un lidz 70 ta ari netiku taja laika :D )

60lvl - t3 or ka vinus tur ari nesauktu un weap.

Kāpec jums parnest charu no jusu servera kur esat ieguldijis tik daudz laika un pūlu + offgear netiek dots un tas ir pasam jasagada? Serveris katru dienu tiek uzlabots, stabils 24/7 uptiem, kops atvēršanas nav bijusi DC kur netiek pazinoti!

100proc strādājošas 80lvl un citu lvl instas! Boss Spelli strada! Arena +/- 500 rating no juseja (aizmirsu ka sauca to shitu ^^)

Pats rolloju 80lvl Deep prot healer Paladin Roccett alliances puse. Esmu gildes "1337" GuildMaster :) Gilde jau ir 70+ memberi, 6tab guildbanka u.t.t

Server website http://wowart.eu/

Armory Strada :)

BugTracker kur reportet ingame sastopamos bugus lai tos var salabot :)

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

Servera galva ir gokis23 (skype) varat ar vinu par to offu runat es neesmu gm un nerubiju kā vini grasas veidot to sistemu, bet gokis nav no tiem kas apzgs + ja jus pirkat caur savu karti or tapat pw atguusat :) a un par tiem geariem ko privati man rakstija domaju ka ja no off parnesis dabus kko lidzvertigi, bet man tas liktos stulbi jo ko tu tur dariisi ar savu suuro gearu kamer parejiem kkads iesakuma gears?!

p.s serveri mybe arena season bus. Kip Jaunaja gada, Vasara, vasaras beigas tiem kam 2x2,3x3,5x5 bus gold balvas! nu mana ideja bija (es ideju par so devu) 1. vieta 100k katram 2. vieta 50k katram 3. vieta 25k katram or kka tamlidzigi :) bet pie idejas vini ari strada jo viniem tas liaks cuul ))

kr4 ar visiem jautajumiem pie goka !!! skype - gokis23 or wowart webste! vnk es reklameju lai vairak tauta lai vairak ir ko darit x] lai ir vairak aktiivu gildes biedru un var fking guildraidus uz 25man taisiit katru dienu :D

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

risks kurs tiesi? ^^ es? ^^

p.s tik daudz cilveku ir, jo iespeja tiek dota visiem.... kikoti jau ir daudzi un ari turpinu ta bet daudz forsu cilveku un ir liela dala kas lien dirsa un neruna taka runa kad manis nav tpc nezinu kadi vini ir patiesiba.

p.s ludzu visus kas spele rakstit nikus :D jo par katru piesaistiito speletaju es sanemsu 500g :D

Link to comment
Share on other sites

Njā, kad tu postoji pirmo topiku par wowart, tad bija nedaudz pāri 100~~, tagad pēdejas dienas zem 100~~ un kapēc rit forums pilns ar to, ka visi grib atpakaļ parvest akkountus no wowart?

Galvenais ir bg un ar 100cilvēkiem, nekāds dižais bg nesanāk, kam vajadzīgi PVE? Noobiem, vissi 1337 notiek bg, tapēc jūsu 100% instances nav tas, ko cilvēki grib - galvenais ir masa.

Link to comment
Share on other sites

wow.rit.lv nomainija emulatoru uz to pasu kas stav uz wowart.eu! Daudzi naivi noticēja, domājat rit.lv kautkas notiks? 1-2mēneši paies un atkal adminu nekad nebūs online. Piemēram man jau tagad GMi ignorē par char backup, visiem tiem kas parnesa wowart charus, viniem charus backupojas bet man nē es izdzesu menesi pirms wowart atversanas :) ka nake ingame /w ta vins man banu uz ip uzlika :) Tur GM dod tikai saviem chomiem lai vini sev drēbes sazimētu, tāpēc labākais GM kurs, GM tur ir no Classic laikiem, aizgāja uz WoWArt.eu. Pieminētais GM ir Deadone. Kad prasiju kāpēc vins aizgāja no rit.lv vins teica "rit.lv neviens negrib palīdzēt spēlētājiem iznemot mani, visu darbu daru es, bet pārējiem ir nosplauties!"

+ es jums neuzpiezu tur nākt es vienkārši noreklamēju, jo vēlos lai tur sanāk tauta un PvP ēra sākas normali ))

Link to comment
Share on other sites

Un ko tu gribēji panākt ar savu komentāru? "Es laikam tulīt vilkšu?" visi kas postoja šajā topikā, jau ir wow un spēlē vai nu officālajā vai privātā, bet tu tagad izcelies, nepatēmu, ka vilksi un vel prasi "Un jūs?" + tu laikam vilksi, protams tu nenovilki.

Tātad vienīgi stulbs esi tu.

Link to comment
Share on other sites

Cikz zinu neko nepesoliija... Vnk serverim vajag speeleetaajus... Serveris ir labs- pietiek ar to ka galvenais admins ir latvietis ar kuru var saznaaties nevis kkaads hvz kas no hvz kurienes kursh paraadaas hvz kad un izdara hvz ko.

Bet nu jaa suudiigi ka cilveeku daudzums ljoti neaug... un reaali tas arii ir tas ,kas visvairaak vajadziigs... Jaasaka ka reaali vieniigo iespeeju serverim izdziivot redzu tikai tad kad uzliks 3.2 patchu kaadu pusgadu aaatraak kaa ritaa :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...