Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) pekshni nez no ka visi icon palika shadi visu es varu atvert bet icon kauka pazuda ka lai atgriez agrakejo izskatu? EDIT:parestarteja pc (ar roku izlsedzu ne start)tagad viss aizgaja bet ja man paradas veklreiz tads ka lai to zilabo? Edited August 8, 2005 by Latinshj Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 -ha- :reboot PC ( caur start ) Flashback : Format C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 nu bet protams, ka format C Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) format C ir universaals atrisinaajums visaam probleemaam: impotencei, viirusiem, odu kodumiem, trojaaniem, sistem erroriem u.c. p.s. pameegjini vnk refresh (ar 2. peles pogu utt.) Edited August 8, 2005 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 ar refresh neagja Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 tas ir windows un ar windows taa meedz notikt. get used to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Nu ja windows pie vainas, tad jau nekas cits neatliks... FORMAT C Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 sorry par daljeeju offtopic... Sarunājas divi programmētāji: - Vai nezini, kāpēc agrāk klaviatūru taustiņi bija parasti, ķieģeļa formā, bet tagad ir dažādas, neregulāras formas? - Runā, ka Microsoft pirmie sāka tādas klaviatūras ražot. Varbūt tāpēc, ka viņiem viss tāds šķībs un greizs? Abi nolemj, ka jāpiezvana uz Microsoft, kur uzņēmuma pārstāvis noliedz izskanējušo versiju un paskaidro: - Neregulāras formas taustiņu klaviatūra ir izstrādāta mūsu pircēju ērtībai ? lietotājiem ar līkām rociņām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 es domaaju, ka vareetu iedaliit vaarnas visiem, kas turpmaak teiks: "format C", ok, varbuut 1reiz, 2reiz (tjipa) smiekliigi, bet nu kamoon.. man piem. tas kretinee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 es domaaju, ka vareetu iedaliit vaarnas visiem, kas turpmaak teiks: "format C", ok, varbuut 1reiz, 2reiz (tjipa) smiekliigi, bet nu kamoon.. man piem. tas kretinee. Man jau pirms kāda laiciņa izbesīja tie gudrinieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) 1) Bledj a ko citu tiem visiem iibljiem lai saka? 2) Vispaar man juusu viedoklis ir tiiri pie dirsas. Edited August 9, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 a kas vainas format c? Ja visi tā teiks, tad drīz te neviens jautājumus neuzdos (kas nekad tāpat nenotiks, bet cerēt jau drīkst) Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 nu ir 2 jautaajumu veidi... pirmie ir diivainiishi, kuri nemaak CS 1.6 versiju uzinstaleet, lai gan 1.5 ir it kaa PRO , un otrs tips ir normaali jautaajumi (piem. shis), kurus atrisinaat var kaads apdaavinaatais puika (Gariks piem. ). vaarnas likt pa "format c" buutu riktiig stulbi, jo ko ta tu taadam diivainim atbildeesi??? pasuutiisi dirst? nav smuki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 es domaaju, ka vareetu iedaliit vaarnas visiem, kas turpmaak teiks: "format C", ok, varbuut 1reiz, 2reiz (tjipa) smiekliigi, bet nu kamoon.. man piem. tas kretinee. pēc būtības format c: ir atrisinajums tikai tāds pagarāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 omg, tas nebija domaats taa, ka tjip tagad kex saka, ka vinjam nojuudzies kompis un ko lai dara? un neviens nesaka(lai nedabuutu vaarnu), lai noformatizee c(jo shajaa gadijumaa tas paliidzeetu), bet my point was, ka tas tracina, ka vislaik format c, format c, format c.. izdomaaajat ko jaunu flashback, ja kas, Tu DRIIKSTI NErespondeet uz katru topiku, tad arii izpaliks probleema ar "ko citu tiem visiem iibljiem lai saka", proti, neteiksi NEKO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Bijach arī uz šo problēmu format c:, būtu atrisinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Bijach Format C. Btw gribeeshu un respondeeshu uz visiem topikiem tik daudz cik to veeleeshos. Ne jau tu man noteiksi, ko rakstiit un ko nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 es vnk restarteju pc tad aizgaja bet restarteju nevis start log off bet uz pc nospiedu peleko podzinu tad ari viss aizgaja vairak tads suds nav manits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now