cSpoks Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 (edited) Sveiki 2 jautājumi vajag ātri atbildes. 1.Pērku portatīvo uz viņa ir linux, es varēšu viņu atistalēt un uzlikt xp? 2.Ko sakat par 220 veikalu? internetveikalu un ko jūs sakāt par šiem datoriem? http://www2.220.lv/product?p=57096&lan...&ob=stars_d http://www2.220.lv/product?p=60278&lan...20&ob=price Un kur rakstīts cik baterija tur? Edited September 17, 2009 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 1. Jā, ja tev ir bootable Windows disks. 2. Hz, manis pēc ņem. Bača 2 - 2.5h. Abiem datoriem brutāli sūkā procesors. Labāk nedaudz piemet un paņem dualcore. Uz spēļu spēlēšanu vari necerēt. Ar to (iebūvēto) video karti cs'ā man ir ~45fps @ 640 x 480, 16bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 17, 2009 Author Report Share Posted September 17, 2009 A ko tu iesaki 200-350 LS apmeraa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 šo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Cik dzirdēts (no servisu darbiniekiem), tad Athlon mirst nejēgā. Es ņemtu šo: http://m79.lv/ACER-ASPIRE-5738Z-LX-PFE0C-014_69795.html. Vispār laba cena par to aparātu. EDIT: Arī EME725 iekšas un cena ir sakarīga. Pats jau gadu jūzoju Acer Aspire 5730Z - nesūdzos! Bet vispār GooD`MeN'am nevar ticēt - viņam darbs ir sastāstīt cilvēkiem muļķības, lai pārdotu pēc iespējas vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Da loli Panjem to pashu 725 emachini un busi vairak nekaa apmierinats,pie tam vinjam Intel Dual Kore procis,ar ko vinsh bus labs par tavejiem cena ap 300ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Panem lietotu! Nenaksies nozhelot! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 17, 2009 Author Report Share Posted September 17, 2009 Viss pasūtiju cash datoru, redzēs kāds būs. Cash man sūtis ar kurjeru kasti alus ja bus slikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 vieniigais, kas tajaa cash piedavataja datora man nepatik ir videokarte, nu baigais meesls, filmam un web brovzeeshanai tikai der Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Sūtīt es tev(i) varu, bet tas nebūs alus un iztiksim bez kurjera pakalpojumiem. Ir kaut kas ar neiebūvētu video karti un normālu proci līdz 350Ls? Portatīvais jau nav paredzēts spēlēm un spēļu sērijas portatīvie, manuprāt, ir izvirtība. Vispār, Spok, ko Tu plāno darīt ar to datoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 nu nezinu. es par 170ls nemu lietotu un dahuja krutaku! nevajadzeja steigties, spok! Jauni suuuka! tagad tachu ir tik nenormals lietotu mantu tirgus LAtvija... labi.. dari ka zini! Iet jau ies un cs ari noteikti ies zajebis! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Kā jau bīfs teica labāk būtu paņēmis lietotu un sakarīgu. Šis Aceris arī nav ne tuvu spīdošs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Parasti jau šādus pirkumus apdomā nedaudz ilgāk kā 30min, skaties ka neieberzies beigās. Es Tavā vietā atteiktos no pasūtījuma un vēl nedaudz paštukotu, varbūt atrodi kaut ko labāku uz atlaidi. Arī lietots nav slikts variants. Bīf, ko iehavoji par 170Ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Bīf, ko iehavoji par 170Ls? nu es vienkarshi fujitsu siemens pakeru 17" ekranu. Man loti patik, ka vinam liela izshkjirt speja ekranam kaut kadi 1450x kaut kas un pamatigs cietais disks laikam 350gb vai pat vairak es tagad nezinu... Nu salidzinoshi pamatigi leti un viss darbojas un iet protams zajebis! Vienigi procesors nav dual core, bet man liekas, ka to var nomainit, ja loti gribas! WOOT majas datoru gan es panejmu vienkarshi idealu piedavajumu - Par 300Ls no "bomzhiem" nopikru quad core q6600 ar 4gb ram, krutu matesplati, 750GB hdd, geforce 9800 gtx+, dvd rw un +VEL dabuju sajebis normalu 22" monitoru! Nacas tikai visu kartigi nomazgat un izsuknet, jo smirdeja pec cigaretem un bija noklajies ar brunu cigareshu darvas kartu, bet toties tagad ZAJEBIS kompis! ) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 18, 2009 Author Report Share Posted September 18, 2009 Nu redzēs kāds būs ietestēšu 14 dienu laikā var aizsūtīt atpakaļ. Viss ko no tā kompja grib ir Sērfot netā Kādreiz cs uzraut Un strādāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now