HoLLow_LiFe Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 pielikuma bildē pasvītrotā vietā man tie cipariņi nemainās. tas liek, man domāt, ka nets man pienāk, bet pats pc neņem pretī. varbūt kāds zin, kā es varētu tikt atkal pie neta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 drizak ir otradi, 18k nosutiti dati, bet 15k sanjemti, un ja saki ka sanjemtie nemainas tad kkas nav sac ar elementari parbaudi vai vads kartigi nofiksets, vai diode spiid, draiverus pameklee ja tev ir kkada iespraustaa un dikti atvanceta tikla karte.. vel varetu but ka os ir pie vainas, ir redzeti visadi prikoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 17, 2009 Author Report Share Posted September 17, 2009 (edited) tik lieta tāda, ka iepriekš viss gāja. vads ir ok, gaismiņa deg EDIT: lūdzu piedāvājiet variantus, ko darīt. neviens gan jau nebūs slikts, jo man lielas saprašanas nav pašam Edited September 17, 2009 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Tavs kompis sūta paketes provaiderim, provaideris pretī neko nedod. Zvani provaiderim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 17, 2009 Author Report Share Posted September 17, 2009 (edited) neesmu samaksājis netu, bet mums ar istabiņas biedru viens provaiders. viņam ir, man nav neta EDIT: parasti kad nebija maksāts nets, vnk atrubija pieeju ieiet netā. skype, mirc, cs un etc sūdi gāja normāli.. EDIT2: un es pārbaudīju istabasbiedra neta vadu, kā arī samainīju uz viņa ip. tas pats. tas laikam nozīmē, ka vaina ir pc?! Edited September 17, 2009 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 iespējams, ka tīklene atsakās Link to comment Share on other sites More sharing options...
eelektro Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 a tagat skype strādā ?? mos pamēģini citu pārlūku, pakustini vadus vai ko tādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 atsvaidzinu topiku. problēma tā pati! es tagad pats vairs neko nesaprotu.. topiks nomira, jo man pēkšņi vienā jaukā dienā viss aizgāja kā smērēts, bet tad nu atkal esmu palicis ar to pašu kaiti. kā es varu zināt, kur ir tā fakinā vaina. situācija joprojām tā pati. viens provaiders, nets nav samaksāts - vienam iet nets, otram nē. wtf?!!!? tīkla karte... ēeem, kā es šo variantu varu pārbaudīt nenopērkot jaunu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Aizņemies no kāda laptopu or whatever. Un anyway tīklakarte nav dārga - 2 paciņas normālu cigarešu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now