Jump to content
GIGN Forum

Liels Lugums!


breakfree
 Share

Recommended Posts

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 3560

| ADMINS: HoLLow^LiFe

| NOBANOTAIS NIKS: Zingo*Orange

| NOBANOTAA IP: 80.233.225.202

| IEMESLS: aim

| UZLIKTS: 29.06.2008 17:31

| Uzlikts pirms 443 dienam 16 stundam 2 minutem

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/3560

+---------------------------------------------------------

Num taatad.. protams lasiju tos visus noteikumus visus info, itka bans netiek nonemts tipa ja tev tur kkas ar ip nav kartiba un tiri piri, bet nu jau sen gribeju rakstit sudzibu, bet kka beigas samisejas, shoreiz domaju uzrakstit sudzibu un ceru uz jusu sapratni, jau taa tagad ar to naudu svaki, kur nu vel delj unban izmest 3Ls!?... man demo gign nav, jo nesmu spelejis caur savu netu gigna vispaar!... varbut mani te kaads pazist nezinu niks breakfre[E]`, mabye nepazist tiesham nezinu! Man ir taa ka kaads nopelna banu nu tad var teikt ir unban neiespeejami dabut! Un man ar netu ir taa kaa ir, nets tads sudigs dzivoju balvos ip mainit nevar! Nu jaa.. varbut ja jau jus neticat varat uzlikt unban un es spelesu ja jau jums liksies ka wh tad nobanosiet un es ieliksu demo un screen vizsmaz bus ko likt! Tiesham ceru uz sapratni, jo naudas zheel! Paldies :)

Link to comment
Share on other sites

Atbrauc uz balviem un paprasi vinjiem lai ip nomaina. :D:D... tas ir gandriz neiespeejami 3x biju un teica ip kada bus tada bus.. un viens 4alis nu tas vsp aprauj jeegu! Netu ar kad sledza teica shon busu, shon busu piesledza tikai pec1menesa kad paprasiju lai piesledz! Tas nav normali! Nu kaa.. es nez.. gribas ari uzspelet kkur citur kur augstaks limenis piem. jusu gign, bet dazi labi frukti banus ravj nost! Ja jus unban uzliktu ienaktu tagad serv paspeletu ja kads atkal tiktu banots, tad es pm uzrakstitu lai atbano tas jau tikai 1min darbs, ja nav gruti! Protams noziedodu par to darbu ari kkad kad butu taa nauda! :S

Link to comment
Share on other sites

nu, nu!..Tev jau viegli teikt 4alit, perc unban vai maini netu! Ja jau esi bagaatais puisis, tad bez problemam, bet naudu es pelnu pats, iztieku kas ir! Tapec saku ja jau bus taa nauda noziedosu! Un ar netu, vel jagaida gads kamer beidzas ligums, tad vares domat par citu netu, bet pagaidam jaiztiek kas ir!

Link to comment
Share on other sites

vēl ir arī 3. variants. reģistrēt niku un sarunāt ar mani uzlikt fīču, kas ļauj apiet banus.

Ja jus unban uzliktu ienaktu tagad serv paspeletu ja kads atkal tiktu banots, tad es pm uzrakstitu lai atbano tas jau tikai 1min darbs, ja nav gruti!

kas tu ahujel? kam tu PM rakstītu? man? domā es katru dienu taviem čīteriem banus nost ņemšu? :D

p.s. vēl vari meklēt to savu čīteri pa Balviem un prasīt, lai viņš samaksā par unban.

Link to comment
Share on other sites

Nu gan jau ari registresu niku vai kko tadu, kaa jau saku naudas tagad nav un gribas uzspelet taja gigna! Un ja jau tagad man ir bans uz kkada nika! Nedomaju ka tagad uzliks unban un srazu diena paies atkal bans, esmu dabujis cita serveri unban un tagad labi ka reizi menesi ienak ar manu ip un banu noravj!. Ko sakat??? :? :S.. Dosiet iespeeju ?

Link to comment
Share on other sites

breakfree, saprotu, par naudām, bet tu domā adminiem nav ko darīt, kad čīterus katru dienu atbanos, lai tu varētu uzspēlēt?? Dabū ip, ko tu laikam neizdarīsi, vai piekāp, kad ir nauda un norego niku. Ne jau tev vienīgajam tā nauda trūkst, serveri uzturēt arī gluži par velti nevar.

Link to comment
Share on other sites

:peace:

Nu isteniba ja tu piesledz teluku uz 2 gadiem , tu dabu internetu pa brivu un nav jamaksa par uzstadisanu un pasu tehniku :)

Btw tie visi(gandriz) provajderi ka autoram , vini nem internetu no LTC un pardod to dargak.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

:)

Btw tie visi(gandriz) provajderi ka autoram , vini nem internetu no LTC un pardod to dargak.

Idiots. Pirms posto, noskaidro. Viņi izmanto viņu trubu, nevis LTC netu. IR mazliet atšķirība, vai tu pērc pakalpojumu, vai izmanto viņu tehniku. Ne tā IDIOT?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...