.em^ Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Nu sveiki Man te ir viena problēma, man draugs prasīja palīdzību, bet es īsti nezināju ko atbildēt. Problēma tāda, kad viņš cs?am uzlika pārāk lielu video izšķirtspēju (resolution), uzlika uz 1280*960, bet viņam monitors nespēj pavilkt, tādēļ izmet: OUT OF RANGE. Jautājums ir sekojošs, vai ir kāda iespēja to manuāli nomainīt neieejot pašā cs(kurā rāda melnu bildi) ,piem. kādos cfg, vai system failos? Jo nelīdz ne cs pārinstalēšana, ne jauna patch uzlikšana, nu vienīgais win pārinstalēšana! Atceros, kad man pašam tā bija ar vienu spēli, un ar nelīdzēja pārinstalēšana. Varbūt ir kāda iespēja kādu failu izmainīt vai izdzēst viņam no atmiņas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 peec manas saprashanas cs paarinstaleeshanai vajadzeetu diezgan labi liidzeet. veel jau var atinstaleet video draiverus - tad man domaajams tur uzreiz uz softvaares 640 vajadzeetu uzlikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 vispar laikam sitais ir registros ierakstiits. pameklee local machine > 'valve' Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 Macho, diemžēl cs pārinstalēšana nelīdz, jo viņam kaut kur atmiņā ir palikušie faili un viņš uz defūlto neatliek pat pārinstalējot, bet domājams, kad video drive pārinstalēšana gan varētu līdzēt, par to nebiju iedomājies. Krish, es mēģināju arī tavu variantu , bet man nekas labs nesanāca, iespējams, kad vienkārši nepareizi darīju, bet varbūt tas ar nemaz nelīdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 a tu vinu unistalla ri vai pa virsu instal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Macho, diemzel cs parinstaleshana neko nelidz, jo vinjam kautkur atminja ir palikushies faili un vinjsh uz defult neatliek pat parinstalejot, bet domajams kad video drive paristaleshana gan varetulidzet, par to nebiju iedomajies, tnx p.s: krish*, es meiganaju ari tavu variantu , bet man nekas labs nesanaca, iespejams kad wnk nepareizi dariju, bet varbu kad tas ar nemaz nelidz kaa neliidz 100% jaapaliidz, izdzees aaraa Valve mapi, tad ieje Add or remove programs, remove cs 1.6 i vso un tad instalee pa jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 nee, paarinsteleshana video setingus nemaina ( nu vienigi brightness un gamma uzliekas uz deafulto ) tas laikam taape, ka vis tas video shits glabajas kautkur videokartes k-kada arhiivaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeeE Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 grrrrrrr pameegjini uzinstaleet citaa direktorija Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 grrrrrrr pameegjini uzinstaleet citaa direktorija nerunaa, ja zini ka tas nepaliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeeE Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 nerunaa, ja zini ka tas nepaliidz ja ? man gan paliidzeeja nerunaa ja nezini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) start > run > regedit > OK HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings taalaak, ja vajag 800*600, samaini "ScreenWidth" uz 800 un "ScreenHeight" uz 600 tikai mainot iekjeksee uz decimal, jo tur staav hexadecimal. p.s. ja nu gaaaadiijumaa tev nav zem "HKEY_CURRENT_USER" , uzspied edit > find next, un ieraksti Valve Edited August 8, 2005 by Cold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Uzreiz vari rakstīt kā hex: W: 320; H: 258 ( 800x600 dec ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Neesmu es tik stulbs a varbuut esi? P.S. - format C vienmeer paliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 Cold paldies, tas nostrādāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now