Jump to content
GIGN Forum

Ka Var Likvidet


Recommended Posts

Ka var likvidet lai neradas LAN servers are restricted to local clients (class] Tas radas ka nak mans comaks mana serverii bet citiem taa nav

Ja tu būtu izlasījis pirmo worm'a postu, tev tāds jautājums nerastos. Vienīgi tā kā man pašam tas cracks nediezko patīk, tāpēc varu ieteikt izmantot manu.

Vienīgi iepriekšējie 2 cracki tev nederēs ja gribi uz servera likt jaunāko C-D. Tad tev būs nepieciešams šis patčotais swds.dll fails un tuvāk par uzstādīšanu var lasīt te.

Neaizmirsti HLDS short-cutā ierakstīt +sv_lan 1 -nomaster

Thats all

Link to comment
Share on other sites

Viens jautajums jums gudrajiem dator fanatiem!Kad sledzu ieksa serveri nu prosta!Tur ir tas network,kas man tur jaliek lan vai internet!ja uzlieku internet serverii ties ieksa visadi kemi no vacijas un huj zin veel no kuriesnes!Uzlieku lan ties ieksa mus pasi latvju deli!Bet ar nevisi!Ka jasaprot tas Lan?Tas karoca nozime ja man internets ir dsl tad mana serverii tiek ieksa visi kam ir dsl pieslegums?Ludzu palīdziet!NEDUSMOJIETIES KA ES TADS LOHS ESMU!KAS NEKO NESAPROT!

Link to comment
Share on other sites

Caw visiem!Šī tezina visiem gudrajiem cilvekiem!Nu nejau tadam kaa es! biggrin.gif

Karoč ķeramies pie lietas!Kas sledzu ieksa serveri tur ir tas network ja!Tur var izveletries Lan vai Internet!ja panemu Lan ieksa tiek Latvju dēli un nejau visiKo tas lan isti nozime?Tas ir domats ta ka ja man ir dls pieslegums tad mana serveri tiek ieksa tikai tie kam ir dls?Labi talak pa to Internet!Ja iesledzu to man serverii tiek ieksa visadi vaci un vell visadi aizvesturiski zvēeri!Ka lai daru?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...