Memorex Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Ka var likvidet lai neradas LAN servers are restricted to local clients (class] Tas radas ka nak mans comaks mana serverii bet citiem taa nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Ka var likvidet lai neradas LAN servers are restricted to local clients (class] Tas radas ka nak mans comaks mana serverii bet citiem taa nav paprasi Garikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 sitas jautaajusm driizaak ir worm - ja vien vins tev atbildees Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ja butu kartigi lasijis shito postu tad tadu tizlu jautajumu nebuutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Ka var likvidet lai neradas LAN servers are restricted to local clients (class] Tas radas ka nak mans comaks mana serverii bet citiem taa nav taisi caur hlds nevis New Game tad varees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 sv_lan 1 + krakots swds.dll fails Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Ka var likvidet lai neradas LAN servers are restricted to local clients (class] Tas radas ka nak mans comaks mana serverii bet citiem taa nav Ja tu būtu izlasījis pirmo worm'a postu, tev tāds jautājums nerastos. Vienīgi tā kā man pašam tas cracks nediezko patīk, tāpēc varu ieteikt izmantot manu. Vienīgi iepriekšējie 2 cracki tev nederēs ja gribi uz servera likt jaunāko C-D. Tad tev būs nepieciešams šis patčotais swds.dll fails un tuvāk par uzstādīšanu var lasīt te. Neaizmirsti HLDS short-cutā ierakstīt +sv_lan 1 -nomaster Thats all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Format c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memorex Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 Ka uz servera var uzlikt war3!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ka uz servera var uzlikt war3!? Pameklē. Te tas n reizes ir stāstīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 pie axmodx pluginiem samkelet war3ft atver lapu un noakcha ar visu amxx uzreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memorex Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 No ka ir atkarigs pings? No interneta?No datora jaudas?Vai abiem kopa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insane_IN_Brain Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 LAN servers are restricted to local clients (class] Man shito pashu raada kad meegjinu ieiet kaada aarzemju serverii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Man shito pashu raada kad meegjinu ieiet kaada aarzemju serverii tapec ka tev noteikti ir no steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 No ka ir atkarigs pings? No interneta?No datora jaudas?Vai abiem kopa? no interneta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memorex Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 Viens jautajums jums gudrajiem dator fanatiem!Kad sledzu ieksa serveri nu prosta!Tur ir tas network,kas man tur jaliek lan vai internet!ja uzlieku internet serverii ties ieksa visadi kemi no vacijas un huj zin veel no kuriesnes!Uzlieku lan ties ieksa mus pasi latvju deli!Bet ar nevisi!Ka jasaprot tas Lan?Tas karoca nozime ja man internets ir dsl tad mana serverii tiek ieksa visi kam ir dsl pieslegums?Ludzu palīdziet!NEDUSMOJIETIES KA ES TADS LOHS ESMU!KAS NEKO NESAPROT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 uzraksti skaidrak, jo no tava posta neko nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memorex Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 Caw visiem!Šī tezina visiem gudrajiem cilvekiem!Nu nejau tadam kaa es! Karoč ķeramies pie lietas!Kas sledzu ieksa serveri tur ir tas network ja!Tur var izveletries Lan vai Internet!ja panemu Lan ieksa tiek Latvju dēli un nejau visiKo tas lan isti nozime?Tas ir domats ta ka ja man ir dls pieslegums tad mana serveri tiek ieksa tikai tie kam ir dls?Labi talak pa to Internet!Ja iesledzu to man serverii tiek ieksa visadi vaci un vell visadi aizvesturiski zvēeri!Ka lai daru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Nodrochii Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 veci format C! man paliidzeja! man bija taa pati vaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 kaut kur redzeets avatars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ka jus domajat kadu sodu vinam piespriedis worms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 biedodiet par offtopick, bet man liekaas, ka es kaut kur esmu redzeejis to xdmx avataru Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 LOL es domāju ka tos uzrakstīja worms un padomāju pie sevis, ka viņam laikam nav bijis ko darīt ka divos topikos divus debīlus poustus uzrakstījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) vo vo es ar iedomaajos ka to worms rakstiija. Un tas man atsauc atminjaa Nagliju un Nacho Edited August 9, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts