Jump to content
GIGN Forum

1.september.


Noyd
 Share

Recommended Posts

Man ir faking stulbi, 2 nedēļas vēl uz skolu nevaru iet,jo esmu slims, bet 10. klase - pilns ar jauniem purniem :D būs rēcīgi aiziet pēc 2 nedēļām, visiem būs WTF?!!!oneviens

Link to comment
Share on other sites

man patīk māra domu plūdums.

apsveicu mācībniekus ar septembra sākumu.

Gludais - es vispār iedomājos, ka tai cacai, kuru tu gandrīz nobrauci, būtu jauka septembra dāvana - riepa pāri mugurai.

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

Aj bla, atkal bezjēdzīgi jāizšķiež laiks skolā, neko īpaši daudz neiemācos tikai atsēžu stundas un nejau tādēļ, ka negribētu, vienkārši visa sistēma ir biki garām priekš manis, vienīgās mācibas kuras ir jēga apmeklēt ir matemātika un angļu valoda, ā, un pasportot ar kursa biedriem ir tīri forši, pagājušogad bija vēl elektronika kas bija tīri interesanta, šogad vismaz ir patstāvīgs darbs kur varu tik fakin' daudzko iemācīties, visu vasaru nostrādāju un ir baigi kruta, būs diezgan pagrūti visu apvienot bet kam gan viegli. Rīt (tb šodien) pirmā stunda - Interneta sākumlapas, zbal, jāmēģina sarunāt ar pasniedzēju, ka visus pārbaudes darbus un hvz kādus sūdus izdaru pirmajā dienā un pēc varu neapmeklēt šīs stundas. Aj kr4 chill, alus runā, gl m8s, jātaisās gulēt.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...