Jump to content
GIGN Forum

Sakarā Ar To Ka Es Speleju Daudz!


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Sasistība ar to ka es spēlēju daudz(kas gan ir paslēpts manā topica nosaukumā) es palūgšu back savu xslay,xslap,uz parējo gan man ir mīkstais,jo katrs otrais man jautā lai ieslapoju vai noslayoyu katru otro noobu vai ff!No bikseem sen jau nelecu araa un turos biksees!Esmu kljuvis par ikdienas skillarozu,nevis statu piseeju :)

Link to comment
Share on other sites

TU adminu nosauci par bomzi,tas skjiet ir pelniits gags,vel pec adminu apsriedes,tavs gags izradijas par maigu pat! Xslap/xslay zaudeju nevainigi,bet nu parak biezhi shii komanda ir nepiecieshama un shaizi netaisos taiisiit!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Pec kadas adminu apsriedes ? Es nosaucu mr berzinu par ubagu ! Good nekap kalnos, tev no laba admina ka pienemsim dont vai dogy ljoti talu , tu nemaki saturet rocinjas lai neslapotu vai negagotu nevieta. Ja myth justos neapmierinats , ka es vinju taa nosaucu tad vinjs mani arii nogagotu!!

Tiri logiski ne good ?

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

xmm , nu esli vspomnitj kakim bil GM pjan4ugoj 6 mesjacov nazad, 4to po buhoj volne igral .... :lalala: i kak vel sebja to mogu skozatj 4to on ispravilsa. No vseravno vremja ot vremeni alkogol beret svoe! :thumbsdown:

Ja nadejusj ,4to GM sdelaet vivodi , ne budet visoko vverh zadiratj nos, bitj sebja kulakom v grudj i voobrazhatj superadmina. Pomni , 4to NAM kak dali ACC, tak i vljuboj moment mogut snjatj, tak 4to dorozhi nakoplennim, i ne soversahj glupie oshibki :thumbsup:

P.S. postavte, pozhalujsto, GM etot paketik, ja uveren 4to on vse ponjal :violent:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...