Jump to content
GIGN Forum

Pub


Recommended Posts

Hello.

Pienācis tas brīdis, kurš, manuprāt, nebūtu nekad pienācis, ja vien netiktu izveidots war3 serveris. Līdz ar jaunā servera izveidi lielākā daļa adminu uzturas tur, PUB's ir pamests novārtā, adminu diezgan maz, kā arī tauta zūd. Nebiju domājis, ka kādreiz prasīšu acc, bet apstākļi to spiež darīt. Uzskatu, ka spēšu dot labumu PUB serverim :)

Komandas, kuras vēlētos iegūt: gag, slap, slay, kick, vote.

Mani stati: http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=406

Jā, stundas man tur ir padaudz, tiesa gan, tās pamatīgi tika iekrātas pirms laba laiciņa. Nevaru pateikt, cik aktīvs būšu pēc nedēļas, mēneša vai diviem mēnešiem, bet gan jau ka būs laiks piečāpot :)

P.S. Neesmu interesējies, kuri admini mani rekomendētu, tāpat viņi apmeklēs šo topiku un varēs pateikt visu, ko par mani un manu kandidatūru domā :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Neskaitot tiesību prasītāju topikā drīkst postot TIKAI admini. Visiem, kas nav admini, bet tāpat vēlas ierakstīt kaut ko tiesību topikā, ir jārēķinās ar 7 dienu (vai ilgāku) atvaļinājumu un posta dzēšana.

Tas arī īsumā viss. Ja šaubies, vai pareizi saprati visu uzrakstīto, tad tev nav lemts dabūt tiesības.

Varbūt mazliet iepostošu beztolkā un iespējams, ka man iedos brīvdienas, taču nevaru saprast, kpc tās vēl nav piešķirtas nGear, kurš ir iedirsis ik vienā tiesību prasīšanas kā arī sūdzību topikā kaut arī neesmu manījis, ka viņš būtu kkāds admins...

Par BB, var jau mēģināt viņam piešķirt šīs pāris komandas, ko lūdz, cerams, ka pielietojumu viņš atradīs. Teddy varētu kādu labu vārdu aizlikt :P:D

:offtopic:

Edited by spalva
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...