Traffic Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Tas pa labi nav DZELONIITS? Tas bija čalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgeee Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 btw, varu arii piedaavaat Club Karti un ielūgumus par lētāku naudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Jā, jā, tas pats. Nezinu kāpēc tur cukuru iepinu. Laikam paskata dēļ. Man ar gludo vēl tapa tribute foto viņam par godu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 jums vienkarsi skauz, ka jus pasi nesat tik saldi un meitenes jums nelip klat! Site calji realie klaberi izskatas... tadu chiksas man nespid. BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Man ar gludo vēl tapa tribute foto viņam par godu. gludeklim skaisti iepozēt sanācis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 pa cik vip karti ? PS tuliit brauxu uz esiiti ietuset, vakar nesancaa. aizmigu puspali! ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Man ar gludo vēl tapa tribute foto viņam par godu. pwnt. Man ieprikolī, ka Ievai zeķubikses izskatās kā faking spalvainas kājas nu šis ir nedaudz trakāks gadījums par dzelonīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 pēc taviem postiem uzreiz saprotams, ka tu tur neej tapēc nevajag rakstīt to, ko tu nezini protams šad un tad uzrodās tur tādi pāķinieki, bet nav ar viņiem tur pārpilns ārzemnieki pa defu tur vienmēr daudz, tas gan. Bet pēdējā laikā vērojams progress, šiem arī nemaz tik viegli nesanāk vietējās sakoļīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 anyway kas labaks? Roxy Essential La rocca. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) roxy izmet no galvas, BEDRE 4 life skatoties pēc kā vadās, pēc meitenēm vai cenām? p.s. iesaku kaļķu vārtus, bet ja tev nav vismaz 20 tad tev tur īsti nebūs ko darīt. Edited August 30, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Svētdienā uz esīti? Esmu gan tur pabijis svētdienā, bet nekāda īpaša ballēšanās tur nesanāk No tevis pieminētajiem, protams, essential. Bet es tavā vietā paciestos vismaz līdz ceturtdienai, ir taču Rīgā vairākas foršākas iestādes, kur patīkami pavadīt laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Tagad Roxy vietā ir Babylon. Āriene glaunāka, gan jau iekšā tas pats kas agrāk. Tur iet NEVAJAG Kaļķu vārti vēl nav inspicēti. Man 20, izskatos jaunāks. Iekšā laidīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Tad jau sākam runāt vispār kas ir labākās vietas vecrīgā kur var patusēt ( nekādi alus krogi ( lai gan tie ir labi) ) Nu cik zinu Pienu daudzi ir iecienījuši un Opium arī. Man patīk - Piektdiena ir klāt un Essis. laroccu un vispar kkādu roxy kurs manliekas vairāk tur nav tur kkas cits ir vispār nevar salīdzināt. Gribetu aiziet uz Godvillu, kādas atsauksmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Man pirms pāris dienām bija doma taisīt topiku par tusēšanu, pag bik. EDIT: Done, http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=39530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts