DjEdja Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 (edited) nu bljaviens kas jus par pidri**** kas **** ***** nevar pat palidzet nah**** siten ir palidzibas sadalja ja **** man atbild apmeram taa ((((pisi*** paris majas talak un dari pats! )))) :@:@:@ mo6 varetu jus sakt normali atbildet nevis ta ka dazhi labi iedomigi pid*** !!! Un jus to4na busiet da*** ja 6itas topiks pazudis vai momentali tiks aizklapets un es domaju ka neesmu vienigais kas 6ita doma! Edited August 28, 2009 by DjEdja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Nomierinies psihopāt Visu atradīsi --> www.all4ucoz.oo.lv Tur ir Pamācība , pameklē , nedirs ka izlūrēji visu google! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Tu, runā par šo? Tu, esi idiots vai kā? Pat ja Tu, esi jauniņais, jau sen vajadzēja pielekt, ka šeit nav nekāds, IPB forum supports, gribi čatboksu? Ej, nopērc licenzēto IPB forumu, un Tev, būs tik daudz fičas. Un ko Tu, te apdirs visus? Nepalīdzēja Tev, un uzreiz jānodirš? Varu derēt vēl 100 un 1 reizi nāksi lūgsies citu problēmām, es jau vispār nerunāju, ka Tu, nepareizajā sadaļā iepostoji, Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Tu, runā par šo? Tu, esi idiots vai kā? Pat ja Tu, esi jauniņais, jau sen vajadzēja pielekt, ka šeit nav nekāds, IPB forum supports, gribi čatboksu? Ej, nopērc licenzēto IPB forumu, un Tev, būs tik daudz fičas. Un ko Tu, te apdirs visus? Nepalīdzēja Tev, un uzreiz jānodirš? Varu derēt vēl 100 un 1 reizi nāksi lūgsies citu problēmām, es jau vispār nerunāju, ka Tu, nepareizajā sadaļā iepostoji, tak liec mierā to sīko nerātneli, viņam ne naudas priekš licenzes, i tāpatās, ja tiktu pie licenzēta IPB, viņš tūr nekā nesaprastu un meklētu palīdzību jebkurā gadijumā šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 viss ko vajag ir šeit --> www.all4ucoz.oo.lv , pamācības un viss pārējais priekš webiem !!! :@ Mazais nerātnuli reģistrējies un meklē 100% atradīsi , ja ne , tad ej sities nost Tēmu var droši slēgt ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjEdja Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 kiksed paldies!! kiksed nebiju teicis ka visu google izlozhnjaju! biju tikai teicis ka kadas 2 studnas sedeju un mekleju! StarChaser neesmu siikais! nu bet vnk nu naturāli besī ja tev tā dara tu uzraksti man ne pasak ka esmu ierakstijis nepareiza vieta ne kko iesaka kaa kiksed! Sry par maniem nerviem bet ar cukura diabet tu sev nervus vari nobendet atri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Nav par ko Tēma Slēgta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts