Jump to content
GIGN Forum

Njaa!


Guest darek
 Share

Recommended Posts

Guest darek

Archa

paliigaa es esmu noobs !! Kaa var dabuut cs 1.6 un kaa ar vinju darboties ? Es 3 gadus speeleeju 1.5 un nemaaku riikoties ar 1.6 plizz HELP kaads luudzu

nu psc man jau zb shitie eezelji! vinjus banot vajag! pff

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest darek

trademaak, kush.... bleg tu ne suuda neizni ja tev shitaadus shitus suut 5 reizes nedeeljaa... plus eezelis pasaka es 1.5 speeleju jau entos dgadus, bet nejeedzu atrast un uzinteleet 1.6....raskazhi man, 1.5 no 1.6 insteleeshanas un atrashanas zinjaa ir ljoti atshkiriigas! ne suuda!

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Beidziet dirst, moška viņam atzīmes labākas par jums. Tikai tāpēc, ka viņš nav tik "prodvinuts" datorlietās nenozīmē, ka viņš nejēdz neko citu. Tikpat viegli var teikt, ka visi vecie cilvēki ir deģenerāti, ja viņi nemāk uzinstalēt tavu faking kaunter straik versiju! Un, jā, nu un kas, ka viņš tik ilgi spēlē CS, moška vienkārši kāds cits uzlika to spēli.

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Nu labi, varbūt ne atzīmes, tad pieņemsim, ka viņš ir ļoti erudīts un inteliģents cilvēks vispārīgi, bet nezin neko daudz par datorpasauli, un spēlē cs, ko pirms gada ar pus nopirka bērnu pasaulē, tikai atslodzei. Tagad viņš vienkārši moška negrib pirkt jauno cs, nokačāja kaut kādu tur patchu no interneta, bet nesaprot, kā pareizi viņa ir jāuzinstalē pa virsu or something...un tas ir normāli nesaprast, kā vajag uzinstalēt patchu. Tu domā, ka visi sīkie Poligonā, kas tur rubī CS dienu un nakti, to zin??

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...