elvarg Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Kur Rīgā nopirkt butterfly knife ? Ceru uz atsaucibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Teica, ka makšernieku veikalos jabūt. Vai ari aizej uz Latgalīti un tev tur būs tavs nazītis un mačetes, karo4i viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Kāda jēga no votes šajā topikā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yourlord Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Es pats nezinu, kur var iegādāties šo butterfly knife, bet ļoti vaidzētu viņu iegādāties, pirms pāris nedēļām tieši domāju, ka vaidzētu, bet nekur nevarēju atrast! Esmu bijis visādos makšķernieku un dārznieku veikalos! Pagaidām vel neesmu atradis, bet vienā makšķerniek veikalā bija kautkas lidzīgs, bet asmens bija parāk plats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) fig, ebayā vairs nekā sakarīga nav a man ir Edited August 23, 2009 by aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 jibal, maximaa zvejnieku veikaalaa!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) jopt, pameiģini aiziet uz ieroču veikalu... Nekad neesmu bijis makšķernieku bodē, bet nedomaju ka vini izmanto tāda veida nažus. Edited August 23, 2009 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Mazie gangsteri atradušies.. Makšķernieku/mednieku veikalos ir, pats esmu redzējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts