eziic Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Sanāca īpaši sakarīgs topika nosaukums, bet nespēju izdomāt kā savādāk uzrakstīt. Doma tāda - kompis ar XP, raksta skaips [vai dajebkas cits, kas paliek aktīvs] un poga taskbar'ā mirgo orandža. Gribu, piemēram, baltu. Tālāk par gribēšanu neesmu ticis, google nepalīdz. Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Bāc, pāris dienas iepriekš, arī iedomājos, kā, lai nomaina krāsu, orandžā ir OK , bet gribās pamiksēt. Googlē, ejot ar keyvārdiem: "Desktop taskbar active colours", uzrādījā vairākus linkus, bet tur puse ir par to, kā nomainīt pašu to garo līniju kas lejā, citā krāsā, tas easy, bet par tabiem nekā, bet vienīgi, šitais, bet tur nekā nav, spied. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Uz Linuxa iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 Joprojām aktuāli, nekas prātīgs man nav izdevies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Hey, nu. Joprojām, aktuāla Neticu, ka tas ir neiespējami/neviens nezin Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 muhahah boti es pats atradu, nemeklējot guuglē karoče rekur bilde, ezi no tevis pienākas torte ar uzrakstu YO JUICE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 23, 2009 Author Report Share Posted August 23, 2009 (edited) Ņemot vērā, ka tev sig'ā ir bilde kā tu mani uzšķērd uz naža un to, ka tu tikko atrisināji manu problēmu, torte būs. EDIT* Nebūs, tā figņa nepalīdz. Edited August 23, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) nē nē ir jābūt šitam, jo man arī ir XP, prosta tas skins tāds defaults diez gan uzlikts, bet nu es uzliku teiksim dzeltenu to Color 1, pajautāju čelam lai uzraksta man skaipā un bjia dzeltens, ne'huja gan nevarēja saskatīt, protams, un acis manas nomira, bet bija tas ko vajag nu hzhz, bet torte still active, though! edit: varētu tas wL pamēģināt vai šim sanāk. bet nu protams pastāv jau vienmēr iespēja, ka tomēr savādāk to var uzlikt, tikai cilvēki klusē Edited August 24, 2009 by clo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Man Vista, un tur savādāk bišķu, bet pamēģināju, un arī nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Saņemās, nevienas citas idejas nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=934316 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=367098 http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=180110 Skatās varbūt kko atradīsiet ! Ja atradīšu vēl ko metīšu klāt. Edited August 26, 2009 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 lauciniek, 1. links - Tur ir pateikts kв noтemt vispвr to krвsu, nevis uztaisоt savвdвku 2. links - Tur tвdi paрi иaпi kв mзs prasa, vai tas ir iespзjams. 3. links - Nelвdз Nu, please иaпi, es gribu rхzo taskbaru flashing colour. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 izmet savu vistu miskastз, dabon XP un tad tu varзsi uzlikt, jo es nezinu ko ezis piрвs, es saliku kв skrоnв bildзts un man bija viтa dzeltena, vзl spec liku, lai skaipв kвds uzraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 clo? ieteiktā metode darbojas classic skinam, kur selected item krāsa tiek izmantota arī flashing taskbar item krāsai. Bet "smukajām tēmām" tas jau ir iešūts iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Nu, bet man, piemēram, ir vistas tā defaultā Aero theme, un tikai nesakiet, ka uz Vistai nevar, Nu tikai nesakiet, ka latvieši nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Media, otrajā linkā izlasi 4 postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now