redpepper007 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) LUDZU VISMAZ PAMEGJINI VISU IZLASIT LUDZU VISMAZ PAMEGJINI VISU IZLASIT Mans PC: Matesplate: ASRock 775Dual-880Pro Ram: Apacer kkads, 2gb (1gb + 1gb) Video: nVIDIA GeForce 8600 GT (Asus EN8600GT) 512mb CPU: Pentium 4 2.66ghz s775 Barošana: 500w (zinu, ka ir par daudz XD) Win XP !!! Tatad, problema ir shada: !!! Spelejot prasigakas speles (un ari ne tik) mirgo krasainas svitras, kas izskatas luk shadi, kaa video: http://files.inbox.lv/ticket/fb9dab7e5a7bd...b0a6bb0/wtf.mp4 Spele ir Pure, kura man iet uz max neraustoties, tikai tas svitras. Interesantakais ir tas(!) , ka ne visam spelem ir shis svitras. Parsvara tas ir driving speles. Speles, kuras esmu testejis ar sho karti: Pure (uz max settingiem) - svitras var redzet video, gameplay laika ir tas pats. Flatout UC (max) - ir svitras. burnout paradise: the ultimate box (max) - ir svitras, kad radas tie oranzhie burti apakshaa. DiRT (tuvu max) - brizhiem ir svitras, brizhiem nav. GTA SA (!!!) - IR COD 4 - nav svitru, BET cilveku modelji taa kaa mirgo. Crysis (uz min) - nav Fuel (medium laikam) - nav assassins creed - nav terminator salvation - nav sims 3 - nav Mirrors Edge (uz max) - nav svitru. Left 4 Dead (uz max) - nav svitru. [Prototype] (uz medium) - nav svitru. CS 1.6 - nav protams Sakumaa ideja bija, ka vainigs baroshanas bloks, jo bija kkads 300w bezfirmnieks. Nu labi, nopirku tadu pamatigaku, lai ir rezerve XD t.i Inter-Tech 500w. Sodien piesledzu, viss straadaa. BET - svitras spelees palikushas.... Agrak filmam ari bija melna svitra virsu, pec 500w uzlikshanas tas pazuda. Spelees svitras nemainijas - ka bija, ta ir. Tad iedomajos par parkarshanu, jo kartei tomer ir pasiva dzese. Bet neka - kamer nav slodzes ir 57*C, kko spelejot lidz 80*C. Dators iekshaa tiirs. Tatad neparkarst. Bija doma, ka pashas kartes vaina. Ieliku karti citaa PC, pamegjinaju PURE uz max - viss ideali, nav nekadu svitru. Japiebilst gan, ka tas dators bija daaaudz jaudigaks par manu. Bet nedomaju, ka tur taa vaina. Tatad kartei defektu nav. Un vel ar veco karti - Ati Radeon x700 - cod 4, gta sa un driving speles, kas iet uz tas kartes - gaja ideali, bez problemam. Ir megjinats visus kontaktus notirit, parspraust uc - nelidz. Dazham spelem palidz izšķirtspējas (resolution) mainja, tas ir no maksimala piedavata uz zemaku. Bet tas nekam neder. Un nu man sak aptrukties idejas. Vel ir doma, ka varbut monitora vaina, jo, manuprat, tam driving spelem ir augstaki fps vai kkas tml (varbut kljudos) un mana veca kaste nespej kko atteelot vai netiek lidzi. Monitors: LG Flatron 775T 17" (nu taa lielaa kaste). Nu un tad jau paliek matesplate.... :/ tatad - ko darit? XD Edited August 18, 2009 by redpepper007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Kkas ar HD gadījumā nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Man tiešām bija slinkums lasīt. Novelc jaunākus video kartes draiverus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redpepper007 Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 Ko tu domaa ar HD? Un draiveri ir jaunakie, nav tur ta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Izskanē cieto disku ar HD Tune. ja ir bad bloki uzraksti cik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redpepper007 Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 Nevajadzetu but bad blokiem, jo pilnigi jauns cietais. no veikala. un kads vispar sakars ar hdd??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Pameklē vecākus dažreiz tie jaunākie čakarējas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redpepper007 Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 dulais ko tu muldi XD labi, te nav zinoshu cilveku, varat labak pakluset, tapat neko sakarigu nesakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Ar kādu kabeli spraud pie monitora? Un kāds monitors? EDIT: Ok monitors izklausās vainīgs. (Ja ar "lielo kasti" apzīmē CRT) Ieteiktu aizņemties kādu citu monitoru patestēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redpepper007 Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 jaa, lielaa kaste ir CRT un monitors ir VGA, bet vkarte ir DVI, man ir paareja no vga uz dvi. Parejaa vaina nav, jo esmu to testejis uz cita PC. megjinashu citu monitoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now