Jump to content
GIGN Forum

Bolt


w4p1337
 Share

Recommended Posts

:D Amerikānis ar savai valstij uzstādīja rekordu, redzēju tiešajā :) Bet es domāju, ka rekordi vēl tiks pārsniegti, jo reāli Boltam tik 22 gadi ir :D

un tu domā, ka 30 gados viņš skries labāk nekā tagad? viņam kauli jau sāpēs un vairs nebūs tāds spēks un atlētiskums kā tagad.

Gejs varēja vien skatīties uz Bolta botu uzrakstiem :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vissvairak jau man patiik,ka vinsh aakstoties un tik atbriivoti uzvar :) Citi taadi saspringti koncetrejas pirms skrejieniem,a shitam pox :P Shitais uztaisa vel izradi...Izaakstaas un aiziet :) Faq gejam trauma un shamais neskries 200m :( Tas nozimee ka Bolts njem,bet nebuus motivaacija gaazt rekordu ,nebus uz ko atskaatiities :( Vairak jau tomer gaidu Jammaikas 4x100m finaala skreejienu ,kur rekordam toch jaakriit :P

Link to comment
Share on other sites

:) Citi taadi saspringti koncetrejas pirms skrejieniem,a shitam pox :P Shitais uztaisa vel izradi...Izaakstaas un aiziet :) Faq gejam trauma un shamais neskries 200m :( Tas nozimee ka Bolts njem,bet nebuus motivaacija gaazt rekordu ,nebus uz ko atskaatiities :( Vairak jau tomer gaidu Jammaikas 4x100m finaala skreejienu ,kur rekordam toch jaakriit :P

Gejam jau 100m esot bijusi tā trauma

vispār smieklīgi, kopš bolts ir visi startā ākstās izņemot geju

Edited by AvATaR
Link to comment
Share on other sites

:D

nu bon1facij - tad jau redzēsim! :)

Gēnu dopings un AAS (priekš tevis - sportistu steroīdi) ir dažādas lietas.

žurkām iešļircēja gēnus, kas pamaina viņu DNS un muskulatūras attīstības principu. turpretī AAS paātrina vielmaiņu. Un tas, ka nopietnie kultūristi lieto AAS, lai atvieglotu sev dzīvi ir pilnīgi truls stereotips. Lietojot AAS ir jāstrādā zālē un mājās (uzturs/ atpūta) divtik viarāk un kārtīgāk! vaļības nav pieļaujamas.

Sports jau kopš 1956. gada olimpiskajām spēlēm nav tīrs. Visu valstu sportisti lieto AAS, stulbākie un neuzmanīgākie tiek pieķerti. Par Boltu man vispār ir sava teorija...

Par kultūrismu, tur ķīmija nekad nav bijusi aizliegta (izņemot naturāļu grupās).

Link to comment
Share on other sites

Izskatijās, ka ceņšas pārspēt pats sevi, man šķiet, ka viņš to pierādīja, visu distanci noskrēja cik vien ātri spēja. Pirmajā skrējienā, kad viņš praktiski pēdējais izlidoja no starta, likās, ka kaut kas nav kārtībā, bet tomēr, kaut kurš, īsti pat neatceros, kurš no viņiem, izskrēja par ātru, nu tad gan viņš otrajā mēģinājumā bija sagatavojies. Žēl, ka gejs neskrēja, būtu mazliet interesantāk, iespējams.

Visu cieņu, leģenda, un viņš to vēl pierādīs, ka tiešām ir šī vārda vērts :)

Link to comment
Share on other sites

tas, kas par ātru izskrēja bija francūzis, tik nereāli bolts nogulēja sākumu, kad vienam bija falšstarts. Bet nu otreajā skrējienā vienkārši aizlidoja, kā jau sākumā rādīja kamerām. Moby, ja nav grūti, es vēlētos dzirdēt tavu teoriju. Kā arī, kā tu moby tik daudz zini par visām šīm lietām?? Esi mācījies par uzturu vai vienkārši pašapmācības ceļā?

Link to comment
Share on other sites

Interesē svarcelšana un viss ar to saistītais. esmu pavadījis vismaz simts stundas ievācot irnformāciju netā un grāmatās par farmu, kā arī apmeklējis daudzu ārstus. Smieklīgākais ir tas, ka oficiāli visi ārsti saka, ka farma ir fui, pē. Bet neoficiāli viņi dzied pavisam citu dziesmu.

Par boltu ir tā, ka čalis točna ir vainu uz HGH ko nevar vairs noteikt nekādās analīzēs jau pēc 3 dienām. Vai arī uz farmas kādu laiku sēdējis, jo to pēc kārtīgas pēckursaterapijas pēc 2-3 mēnešiem vairs nevar noteikt. Pirmkārt nekādās nopietnās sacensībās Bolts nav startējis kopš 2007. gada. hmmm, čalis, kuru neviens tā normāli nezin, pēc gada atnāk un nones pasaules rekordu, kurš ir bijis hujzincik gadus.

+ Ir beidzot noteikti treniņu veidi kā lēnās muskuļu škiedras "pārtrennēt/pārprogrammēt" ātrajās muskuļu škiedrās tā kā tas arī ir vērā ņemams fakts.

Link to comment
Share on other sites

Bolts, baigi svīst, nēesmu eksperts, šinīs lietās par dopingu un citu, un neko īsti nezinu par Boltu, bet tas ir normāli tā svīst? Paskataties, 100m fināl-skrējienu, es, saprotu, ka čalis riktīgi noskrējies, un izlicis visus spēkus, kā nekā tāds WR, bet, tomēr, tā nav kaut kāda pazīme, uz nelegālu stuffu.

Link to comment
Share on other sites

Paskaties kā Kaupers svīst koncertos (ok, viņam ar sirdi problēmas), viņš gan jau arī kko nelegālu lieto!

Bet var redzēt, ka tu nekad svīdis neesi savos bezkontakta karate treniņos :10cm:

Katram cilvēkam ir citādi, zinu džekus, kuri nosvīst jau ejot uz treniņu, kur nu vēl pēc treniņa. Nekā dīvaina nav tajā, ka kāds svīst, lol :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...