l1nk1n Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Sveiki. Gan jau ka esat pamanijushi @ pub tadus nikus kaa l1nk1n un rolt0n. Zinu, ka biju grekojis, bet... spriediet pashi. Es veletos palugt nelielu acc ieksh PUB : xg xchat xrock xslap xslay un xtsay/xpsay Kapec ?! Ir dienas, kad tik tiesham nav adminu online + es ari reporteju biezi par chiterishiem citiem ar sarkanu vai zlu nika apzimejumu @ web. Admins kas rekomende?! --> domajams vairak neka citus Stati --> rolt0n + l1nk1n = ~700h online Paldies par uzmanibu ! Edited August 13, 2009 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 tu čītoji, NĒ! bet l1nk1n tas nav nekas personisks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 bet l1nk1n tas nav nekas personisks. Zinu, ka biju grekojis, bet... spriediet pashi. NASING SPESHEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 REECiens no manis! Vienpeer ir paticis speeleet ar LOLtonu, ljoti sakariigs speeleetaajs. Nebuutu tev taa kvadraatainaa pagaatne vispaar buutu ziibis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Nav par daudz tev pašpārliecinātības, čalīt? Citātas no r3d.l1ne posta pirms vairākiem mēnešiem, kurš tevi varētu pazīt diezgan labi, jo abi kā nekā Talsinieki. Tikai nevaig njemsim par piemeeru l1nk1n aka r0lton pirms tiem 4 gadiem vinsh dabuuja uz apollo acc speeleejot ar wh un turpinaaja to dariiit es pat biju piekjeeris vinju speeleejot ar norec un sheit vinsh izdariija tieshi to pashu taa teikt vecam kuilim jaunus trikus neiemaaciisi thumbsup.gif nasing spešal my ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Agraak vinsh bija kluss,kad kljuva admins palika lepns,tagad kad nav acc vinsh ir forshs Domaju ka labaak man patiktu taads kaads vinsh tagad ir(forshs) Neitraljniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 Citātas no r3d.l1ne posta pirms vairākiem mēnešiem, kurš tevi varētu pazīt diezgan labi, jo abi kā nekā Talsinieki. nasing spešal my ass TU zini cik biezi vinjsh lieto alkaholu ?! Mes pec tam alinju dzerot smuki ierecam par shito jku btw 1!! NASING SPESHEL MY ASS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 ANTI S takim zhe uspehom mozno datj acc H!vemind , ngEAr ili Nelly^ Ti sam znaesh po4emu... U tebja bil acc, nexuj bilo proebivatj!!! :thumbsdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neadekvatfromLV Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) ANTI S takim zhe uspehom mozno datj acc H!vemind , ngEAr ili Nelly^ Ti sam znaesh po4emu... U tebja bil acc, nexuj bilo proebivatj!!! :thumbsdown: Idi v drish Chau mind Edited August 13, 2009 by neadekvatfromLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Nezinu cik esu spelejis kopa , normals chalis . Tiešām čalis daudz spēlē serveri , varētu iedot jau vinjam xb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 H!vemind a po kakoj pri4ini tebe ne dali ACC, kogda ti prosil??? Ne tolko iz za Allworth'a a za to 4to u tebja bil ban za WH! Mozhet l1nkin norm parenj i 4asto bivaet na servere, no tu grjazj iz za kotoroj on leshilsa ACC NE SMITJ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Zloy nekas nav attiecinams uz gign. Man bans bija kso, un sava topika jau sen biju pateicis , nekad neesmu 4itojis gigna un nekad to nedarishu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Es savas domas neesmu mainiijis. Chiiteri nav pelniijushi otru iespeeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Nav nekas pret roltonu ,bet bišķi papētot status var atrast interesantas lietas. Piemēram: man patīk tavi awardi lielākā daļa ir par killed most teammates. Nezinu vai speciāli, vai kā, bet interesanti. Palikšu neitrāls, tomēr sliecoties uz negatīvo pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Nēsmu mājās jau labu laiku un pie cs arī nēsmu kādu brītiņu ticis, bet tev es zinu ko dot - ANTI. Tu nagļakā mauci ar wh, kā admins. Un serverī vienmēr izturies ar "lielu cieņu" pret mani. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 GL VARAT TL !!! P.S. kaa pret tadu dauni pedo var iztureties ar cienju ?! Jobanutais dirsa lidejs pedinjsh bljed ! ..!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 P.S. kaa pret tadu dauni pedo var iztureties ar cienju ?! Jobanutais dirsa lidejs pedinjsh bljed ! ..!.. Skaidrs viss ar tevi. Vairāk vari pieteikumus šeit nerakstīt. Q_Q moar Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 Vairāk vari pieteikumus šeit nerakstīt. Q_Q moar Un t u busi tas kas man to pateiks ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Es jau pateicu, ja nepamanīji. Ar tādu attieksmi un pagātni tiesības būs grūti dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts