Jump to content
GIGN Forum

Videokartes Draiveru Gļuki


macho
 Share

Recommended Posts

Tātad, man ir hd4870x2, bet sviests tāds, ka nekad man nav sanācis uzinstalēt draiveru jaunāku versiju. Aizeju uz superoficiālo ATI lapu, izvēlos 4800 series, velku jauno catalyst center un draiverus, bet pēc installa un restarta man vai nu viss ir 4bit krāsās vai arī rāda pretty blue screen. Es vienkārši vairs nahuj nesaprotu, kur tad lai es izrauju normālus draiverus, ja pat oficiālajā ATI lapā nav derīgu variantu.

patlaban es kaut kā čerez žopu esmu uzmuhļījis catalyst center 9.6 versiju, lai gan man vienu brīdi dators brēca, ka šī videokartes draiveru versija nesuportē šo catalyst versiju. Nu jau vairs nezinu, it kā viss strādā, lai gan ventilators šķeit sapisies (ja noņem manual fan control, tad viņš videokarti grib atdzesēt līdz ~50 grādiem un sāk dūkt kā miljards kamenes).

vienu gan esmu piefiksējis. vairs nekad mūžā nepirkšu nevienu ati videokarti. 100 reiz lielāks pisiens ar draiveriem nekā ar jebkuru geforce karti kas man bijusi.

tātad, tie no jums nelaimīgie, kam ir ATI kartes (un win xp), kur jūs kačājat draiverus?

Link to comment
Share on other sites

Man bija kaut kas liidziigs vai arii tas pats!

Es kaadu laicinju neesu atjaun ojis videokartes driverus, bet toreiz es noinstaleeju visu, kas saistiits ar ATI saakot ar driveriem biedzot ar catalyst control center. tad novilku jaunaako versiju un viss normaali uzinstaleejaas.

Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot man pašam bija anormāls pisiens ar Hd 2400pro , tieši ar draiveriem un Catalystu , man palīdzēja Emails ATi kompānijai ar tekstu , ka nevar dabūt normālus draiverus un šie man atsūtija visu. Iet kā pa sviestu , lai gan epastu gaidiju kādas dienas 2. Neko citu ieteikt nevaru.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...